انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:28 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 10:01 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
iceman1 نوشته است:
چرا دیگه سعید جان الان آرش خان یوگومی مصرف میکنن
منم راوند چینی و تست میکتم

برای آزمایش یوموگی یه چند روز مهلت بدین، یه شرط هم داره: که آیسمن به یوموگی نگه یوگومی ;)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: فوربیوکپ‏ ‏
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 5:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:
فوربیوکپ‏ ‏برای‏ ‏کانادا‏ ‏هست.بسته‏ ‏بندی‏ ‏ایران.عالیه‏ ‏من‏ ‏واقعا‏ ‏راضیم‏ ‏فقط‏ ‏نگرانیم‏ ‏نشسته‏ ‏که‏ ‏نمیفهمم‏ ‏شاید‏ ‏اونم‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏باشه‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏عالیه.دوتا‏ ‏هم‏ ‏خوبه‏ .قیمتش‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏سه‏ ‏تومن‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏چهارتایی.

سلام برای دانمارک هست اینی که من گرفتم . 24 کپسول سبز و آبی رنگ جعبش. من 26 تومان گرفتم اما کانادایی نیست فکر کنم اشتباه می کنید..

فوربیوکپ‏ ‏دانمارکی هست که در "تهران دارو" بسته بندی می شود، من حس خوب بهش ندارم امیدوارم حدسم غلط باشه البته با خود فوربیوکپ‏ ‏مشکلی ندارم ولی به نظرم کسانی که sibo دارند باید حساب شده! پروبیوتیک(باکتریایی) مصرف کنند. خوشبحال کسانی که پروبیوتیک براشون جواب میده چون هیچ عارضه ای نداره.
ضمنا من همینطوری از چند داروخانه آمار گرفتم، فوربیوکپ‏ ‏نداشتند البته نه اینکه نایاب باشه ولی داره کم میشه.
یک سوال: غیر از فوربیوکپ‏، ‏پروبیوتیک خارجی در بازار ایران نداریم ؟ (غیر از یوموگی)

هستش تو گوگل باید جستجو کرد . بیشتر دارو خانه‌های درست حسابی‌ دارند . زیست تخمیر هم ۱ دوره می‌شه امتحان کرد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 5:45 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نتیجه گیری پس از ۳ روز از ریفکسیمین بهتر شدن گاز نفخ صدای شکم بیش از ۸۰%

اما روزی ۱ بار مدفوع شل هست ! حالا یا دوز ۲۰۰ کم بوده یا زود هست! اما اون دردی که این مدت اذیتم می‌‌کرد به کّل یادم رفته! و به راحتی‌ زیاد غذا خوردم! بطوری که در ۳ روز کمی‌ چاق شدم!

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 24, 93 7:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دوستان تست‌ها به کجا رسیده بعد از ۴-۵ روز ! من که ۱۲ تا خوردم و مشابه به پست قبلی‌ که گفتم هست ! نفخ و گاز و صدا کم می‌شه! و شده اما همچنان مشکل اسهال روزی ۱ بار هست . البته من هیچ رژیم غذائی ندارم! یعنی‌ خورشت آلو اسفناج هم خوردم در این حد!

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 3:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:
فوربیوکپ‏ ‏برای‏ ‏کانادا‏ ‏هست.بسته‏ ‏بندی‏ ‏ایران.عالیه‏ ‏من‏ ‏واقعا‏ ‏راضیم‏ ‏فقط‏ ‏نگرانیم‏ ‏نشسته‏ ‏که‏ ‏نمیفهمم‏ ‏شاید‏ ‏اونم‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏باشه‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏عالیه.دوتا‏ ‏هم‏ ‏خوبه‏ .قیمتش‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏سه‏ ‏تومن‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏چهارتایی.

سلام برای دانمارک هست اینی که من گرفتم . 24 کپسول سبز و آبی رنگ جعبش. من 26 تومان گرفتم اما کانادایی نیست فکر کنم اشتباه می کنید..

فوربیوکپ‏ ‏دانمارکی هست که در "تهران دارو" بسته بندی می شود، من حس خوب بهش ندارم امیدوارم حدسم غلط باشه البته با خود فوربیوکپ‏ ‏مشکلی ندارم ولی به نظرم کسانی که sibo دارند باید حساب شده! پروبیوتیک(باکتریایی) مصرف کنند. خوشبحال کسانی که پروبیوتیک براشون جواب میده چون هیچ عارضه ای نداره.
ضمنا من همینطوری از چند داروخانه آمار گرفتم، فوربیوکپ‏ ‏نداشتند البته نه اینکه نایاب باشه ولی داره کم میشه.
یک سوال: غیر از فوربیوکپ‏، ‏پروبیوتیک خارجی در بازار ایران نداریم ؟ (غیر از یوموگی)

بچه ها کاتالوگش توش نیست میدونم خارجی و طبق شرکتش دیدم دانمارکه.بسته بندی ایران.من چند داروخونه رفتم فهمیدم اگه پروبیوتیک باشه فقط همینه.دو دوره مصرف کردم درد دیگه ندارم یبوستم خیلی کم گوش شیطون کر.میتونم بگم درمان شده ولی ال جی و نمیدونم کم شده یا نه هنوز هست.بچه ها طبق ی مطالعاتی فهمیدم بیماریمون منشاش کودکی هست به خاطر این درمان نداره.چون فشار عصبی از کودکی صدمه جبران ناپذیر به مغز و گوارش وارد کرده وهمونطور که مغز بر روده تاثیر داره روده هم بر مغز به خاطر این میگم اعصابو بیخیال نشید.نمیدونم میشه اون فشارارو جبران کرد؟ :(

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 3:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز عزیز گه اشتباه نکنم شما مشکلت یبوسته ! اینجا اکثرا مشکل اسهالو داریم .
درسته مشکل شاید برگرده به کودکی ولی به نظرم اگه وارد فاز روانی نشیم خیلی بهتره ! من به شخصه یه دوره خیلی سنگین داروی روانی و مصر کردم حدود 6 ماه که هیچ نتیجه ای نگرفتم قط هزینم فوق العاده زیاد بود و ترکش پدرمو درآورد
الانم البته یکم دارم میخورم سیتولوپرام 20 ، دونئورین 25 و کلرودیازپوکساید 10
دوستان عزیزم درمورد راوند چینی هم اون چند روزی که مصرف کردم فوق العاده بدتر بود وظعیت دردها کرمپیو اسهال البته اونچندروزم حسابی استرس داشتم . اونو قطع کردم بهترم ولی خوب استرسمم الان خیلی کمتره ! نمیدونم ربطش بدم به اون طفلک یا دلیلش استرس بود ! دکتر که میگفت تو دو سه ماه معجره میکنه و کامل خوبت میکنه
سعید جان یوگومی که قشنگتره شبیه یانگومه :دی

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 4:34 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آقا سعید روزی یه بار مدفوع شل خیلی خوبه که!البته اگه دفع کامل صورت بگیره اونم اووول صبح که تاشب خیالت راحت باشه
بنظرمن چیزی که ای بی رو غیرقابل تحمل میکنه نفخ زیاد هس و درمان نفخ تو بهبودی ما خیلیییی کمک میکنه
همون نفخ مارو مجبورمیکنه روزی چندبار دفع داشته باشیمو زود زود بریم دسشویی
چون بیشتر وقتا هیچ دفعی صورت نمیگیره و جریان همون جریانه باده روده هاس :‏)‏
تو سروصدای شکمم همینطور،براساس تجربه این ۸سال من وقتی شکم صدا میده ک نفخ داشته باشه

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 5:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نقل قول:
بچه ها کاتالوگش توش نیست میدونم خارجی و طبق شرکتش دیدم دانمارکه.بسته بندی ایران.من چند داروخونه رفتم فهمیدم اگه پروبیوتیک باشه فقط همینه.دو دوره مصرف کردم درد دیگه ندارم یبوستم خیلی کم گوش شیطون کر.میتونم بگم درمان شده ولی ال جی و نمیدونم کم شده یا نه هنوز هست.بچه ها طبق ی مطالعاتی فهمیدم بیماریمون منشاش کودکی هست به خاطر این درمان نداره.چون فشار عصبی از کودکی صدمه جبران ناپذیر به مغز و گوارش وارد کرده وهمونطور که مغز بر روده تاثیر داره روده هم بر مغز به خاطر این میگم اعصابو بیخیال نشید.نمیدونم میشه اون فشارارو جبران کرد؟ :(

شما مشکل یبوست داشتین . پس ما که مشکل اسهال داشتیم بخوریم یعنی‌ بدتر میشیم! کم کم من به فکر یموگی افتادم اگه اینطوری باشه! البته هنوز مصرف نکردم از هفته آینده می‌خوام بخورم.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 6:03 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
درسته مشکل شاید برگرده به کودکی ولی به نظرم اگه وارد فاز روانی نشیم خیلی بهتره ! من به شخصه یه دوره خیلی سنگین داروی روانی و مصر کردم حدود 6 ماه که هیچ نتیجه ای نگرفتم قط هزینم فوق العاده زیاد بود و ترکش پدرمو درآورد
دوستان عزیزم درمورد راوند چینی هم اون چند روزی که مصرف کردم فوق العاده بدتر بود وظعیت دردها کرمپیو اسهال البته اونچندروزم حسابی استرس داشتم . اونو قطع کردم بهترم ولی خوب استرسمم الان خیلی کمتره ! نمیدونم ربطش بدم به اون طفلک یا دلیلش استرس بود ! دکتر که میگفت تو دو سه ماه معجره میکنه و کامل خوبت میکنه

سلام والا بهتر که قطع کردی . من که حسم میگه همهٔ ما آخرش رو به گلتامین خواهیم اورد! یه حسی دارم نمیدونم! فکر می‌‌کنم با ورزش و این دارو و پروبیوتیک خوب جواب میده! من هم امروز که ۱۵ تا ریفکسیمین مصرف کردم تا الان باید بگم که موقع خواب کمی‌ شکم صدا میده که در طول روز اصلا حس نمی‌‌کنم. همینطور اشتها زیاد شده! و گاز دیگه ندارم! درد هم می‌‌تونم بگم بعضی‌ اوقات اصلا ۱۰۰% خوبم! ولی‌ نمیدونم داستان چی‌ که صبح‌ها ۱ بر شل و اسهال هستم! ولی‌ همین ۱ بار رو کلا دستشویی میرم.
به نظرم همگی‌ با هم این دفعه باید یه چیزی رو مصرف کنیم! دارو‌های ضدّ افسردگی هم به نظرم فقط رو خواب تاثیر خوبی‌ داره ! و کمی‌ درد شکم! واسه من که باعث می‌شه خوب بخوابم همین

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 6:10 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
iceman1 نوشته است:

سلام والا بهتر که قطع کردی . من که حسم میگه همهٔ ما آخرش رو به گلتامین خواهیم اورد! یه حسی دارم نمیدونم! فکر می‌‌کنم با ورزش و این دارو و پروبیوتیک خوب جواب میده! من هم امروز که ۱۵ تا ریفکسیمین مصرف کردم تا الان باید بگم که موقع خواب کمی‌ شکم صدا میده که در طول روز اصلا حس نمی‌‌کنم. همینطور اشتها زیاد شده! و گاز دیگه ندارم! درد هم می‌‌تونم بگم بعضی‌ اوقات اصلا ۱۰۰% خوبم! ولی‌ نمیدونم داستان چی‌ که صبح‌ها ۱ بر شل و اسهال هستم! ولی‌ همین ۱ بار رو کلا دستشویی میرم.
به نظرم همگی‌ با هم این دفعه باید یه چیزی رو مصرف کنیم! دارو‌های ضدّ افسردگی هم به نظرم فقط رو خواب تاثیر خوبی‌ داره ! و کمی‌ درد شکم! واسه من که باعث می‌شه خوب بخوابم همین

سلام سعيد،
مدفوع شل كه صبح ها داري، حجمش هم زياده يا نرمال هست ؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com