آرش نوشته است:
من خلاصه جوابتون را ميگم چون ظاهرا آخرين پست من در اين تاپيك هست و خيلي هم فرقي نمي كنه.
1- من تنها كسي نيستم كه از پروبيوتيك ها نتيجه نگرفتن. در ibsgroup پر از كساني است كه از پروبيوتيك نتيجه عكس گرفتن. اينها كه اغلب آمريكايي هم هستند از بهترين انواع پروييوتيك هاي آمريكايي كه شما آنها را عالي مي دانيد، استفاده مي كردن اونهم با اون تنوع زياد اين مكمل در آن كشور. حتي كسي بود كه نوشته بود دليل اينكه چند سال درمان هاي مختلف براي او نتيجه اي نداده اين بوده كه هميشه اصرار داشته پروبيوتيك مصرف كنه اونهم از انواع مختلف.
2- اسهال سه ماهه شايد مشكلي ايجاد نكنه ولي وقتي مثل من چند سال بشه از سر و صداي شكم بدتره اينجا مسئله فراتر از اينه كه آدم جلوي دوستاش خجالت بكشه!
3- حرف دكترها را فراموش كن بقول خودت تئوري را كاري نداشته باشيم در عمل ببينيم كه چي درسته. به عنوان كسي كه چند ساله اين مشكل را داره ميگم اسهال آي بي اسي در جذب تاثير داره. 90 درصد آي بي هاي اسهالي دچار لاغري و ضعف هستند.(اونها كه حداقل يك ساله اين مشكل را دارند نه 3 ماه)
4- شما كه هنوز نتيجه مشخصي از پروبيوتيك نگرفته ايد از افرادي كه نام برديد فقط سعيد مشكل اسهال داشت و بقيه يبوستي بودند. بله پروبيوتيك براي يبوست جواب مي دهد.
5- رژيمي كه گفتم تست مي كنم را دو هفته پيش مطالعه كردم نه 9 سال پيش. محض اطلاع مي گويم كه ما انواع و اقسام رژيم غذايي داريم.
6- يعني رعايت نكنيم و الكل بخوريم و ورزش نكنيم تا آي بي اس نگيريم؟؟ شما كلا علت و معلول را جابجا گرفتي.
7- بجاي گلوتامين يك پودر خنثي رنگ شده شبيه گلوتامين در يك بسته بندي شيك آمريكايي به شما مي فروشند و شما هم دلت خوشه كه از بهترين برند آمريكايي استفاده كرده اي. اين يعني قاچاق.
سايت هايي كه شما گذاشتيد معتبر نبودند. وقتي به آدرس فروشنده مراجعه مي كردين فقط يك شماره موبايل ديده مي شد! اين يعني معتبر ؟؟
بهرحال بابت معرفي گلوتامين ازت ممنونم. اميدوارم بقول خودت كار آي بي اس را يكسره كني و مثل ما كارت به چند سال نكشه.
بحث ما در اينجا تمام مي شود.
نمی خواستم دیگه جواب بدم اما این آخری هم میدم چون جواب داشت .
۱- خیلی هم بودند که من لینک گذشتم و جواب مثبت هم اتفاقا گرفتند و کامنتها شون هم شما دیدین پس نمیشه نیمه خالی رو دید همین انجمنهای خارجی بود اتفاقا که دادم! درسته؟ پس رو خیلیها جواب داده .
۲- خوب وقتی شما انقدر کند عمل کنی یا من مثل شما باشم شاید ۱ سال طول بکشه من از ماه اول اقدم کردم سعی کردم به خود شما انرژی مثبت بدم که این حس هم گرفتید گفته بودید تا حدی! و خسته بودید از افرادی که فقط حرف میزدند و عمل نمیکردن و تکون نمیخوردند که خود شما نیز موافق بودید.و یک حرکت رو به جلو بود.
پس حرکت جدیدی بود و خیلیها استقبال کردند . حتا خود شما اما نمیدونم چی میشه یک ترمز شما رو فرا میگیره! یه حس وسواسی فکری نظرمن هست که چون شما قابل احترام و شخصی مفید در این انجمن هستید من روک نظرم رو گفتم همونطوری که شما فرمودین من احساسی عمل میکنم شاید! درست باشه!
3- حرف دکترها با تئوری فرق داره ! زمانی که ۹۰% برای درمان یک بیماری یک چیز رو توصیه کردن این در حد تئوری ساده به نظر نمیاد میشه روش زوم کرد و دقت بیشتری کرد یا فکر کرد! ارزش تست داره! تا حرفای تئوری ۱۰۰ تا یه غاز باکتری و فلان مثلا
وقتی یک بیماری مشابه باشه مثل اسهال چه ۳ ماه چه ۱ ماه چه ۱ سال باید تاثیر بگذارد مثلا برای بنده در حد اندک و برای شما زیاد! پس من در این ۳ ماه شاید ۱-۲ کیلو کم کردم و ۸۰% به دلیل آنتی بیوتیک آزمایشها بود! که پس از اتمام داروها یا آنتی بیوتیکها کمکم وزن یا لاغری تغییر کرده ! فرضیه این موضوع در مورد بیماران یوبوستی بعکس هست ! که گفتم پس آنها باید چاق شوند! ربطی به ۳ ماه نداره واسه من بدتر از شما بود چون شما کنار آمده بودین من گیج بودم که این چی هست چه بیماری هست! بیکباره حتما شما ماههای اول این بیماری مانند الان نیستید و بدتر بودین هم از لحاظ روحی هم غذا هم درد همه چی! من در بدترین دوره میگم رو وزن تاثیری نداره به رژیم غذا شما شاید! دکتر تغذیه برید مطمئننا وزن شما تغییر خواهد کرد.
4-من مطمئن هستم که در آخرین پست به همه توصیه کردم که مصرف کنند شما کدام پست یا حرف من رو میفرمائید که مطمئن نیستم! من قبل از الگلوتمین روزی ۱ دونه شروع کردم ! ۲-۳ روز بعد گلوتمین رو شروع کردم ! با دوز بیشتر! و امشب یقین دارم چون گلوتمین کلا مصرف نکردم که با جرات بگم تاثیر داشته! (چون ورزش نکردم نخوردم) همانطوری که دیدید در تاپیک پردایجست ۹ تا خوردم و گفتم تاثیر خوبی ندارد حتما دیدید پس نه پدر من سازنده این پروبیوتیک هست نه اون یکی رقیب ما بوده! چیزی که من دیدم خانم ساناز توصیه کرد و انجمن پی سی ورلد هم شخصی نوشته که اون لینک هم میدم! من رژیم غذا ندارم فقط چیزی که همه سایتها یا دکترها توصیه کردند مثل لبنیات و پر چرب مصرف نمیکنم واگر نه رژیم ندارم!
http://forum.p30world.com/showthread.ph ... ost7828592من کجا گفتم رعایت نکنید ؟ گفتن خیلیها اینگونه بودند و حتما دیدین!این حرف من بوده که نمیدونم چطوری اینگونه تفسیر کردی شما! جالب بود! در کّل وسواسی بودن زیادخوب هست؟ روی هر چیزی کیلید کردن حتا چیزهای بی ضرر؟ یا چیز هایی که همون سایتهای خارجی گفتن خوردیم و تاثیر داشته؟ کلا جز ریفکسیمین چیز پر خطری شما میبینی؟(اون هم خیلی کم) شما رو حاشیه کار میکنید مثل قاچاق ! ما کاری به این حرفا نداریم جنس اصل اوریجینال برند معتبر باشه با کبوتر اومده باشه! به ما چه ما میخوایم درمان بشیم! ما گمرک نیستیم! تشخیص این که کدام اصل هست هم باید دست انسانهای خبره و این کاره و دوست آشنا بسپارید یا از خارج تهیه کنید که خیالتان راحت باشد
نظر من بعنوان یک دوست این هست که شما نباید رو مورد غیر ضروری وسواس داشته باشی! شما همین الان باشگاه بری بگی من میخوام ال گلوتمین بخورم شاید مربی بگه نه ضعیف هست قوی تر بگیر ! Bcca یا آمینو اسید ! پس بی ضرر هست ! اونم یک قاشق چای خوری ! دیگه فکر کردن نداره ۱ ماه! البته به من ربطی نداره اما چون اینجا تاپیک نتیجه گیری بود من خوشحال بودم افراد پایه اینجا هستند با هم تست میکنیم ایشالا همگی خوب میشیم بهتر میشیم . افرادی که تهران نیستند باز انتظار کمتر اما دیگه این همه زیر میکروسکوپ گذاشتن به نظرم عجیب هست ! شاید اگر قرص ضدّ افسردگی باشه یا خطری آره ۱۰۰% اما این چیزا یا پروبیوتیک دیگه جای فکر کردن بیشتر از ۱ هفته ندارد! در کّل من شرمنده و عذر خواهی میکنم اگه ناراحت شودین اما اینجا نتیجهگیری ۱ طرفه بود! و انگیزه من ۱ نفره بود! که اینجا میتوانم انتقاد کنم.از شما هم ممنون