انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 7:41 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

درود و سپاس فراوان...
اما من تا بحال مشکل معده نداشتم یه بار هم درد معده تجربه نکردم و ومشکلات دیگه معده....
خوب شما هم وضعیتتون اینطوری بوده؟
یعنی مشکل معده دارم اما به صورت درد شکمی خودشو نشون میده؟
من درد شکمیم با خوردن دوتا قرص فاسد شروع شد....

آخرین بار توسط فرشته در چهارشنبه آبان 7, 93 5:09 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 4:44 pm 
آفلاین

هيچ وقت نه سير غذا بخوريد نه گرسنه باشيد
خيلي وقتا اين موضوع رو تجربه كردم
غذانخوردن باعث تشديد ال جي ميشه
غذابخوريد اما نه نفاخ
مادرم 16سالگي منو به دنيا آورده

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 7:40 pm 
آفلاین
کاربر ساده

فرشته نوشته است:
خوب شما هم وضعیتتون اینطوری بوده؟
یعنی مشکل معده دارم اما به صورت درد شکمی خودشو نشون میده؟

با سلام. خواهش میکنم. بله دقیقا علایم شما رو داشتم و با تجویز اون دو دارو کاملا برطرف شد. من با خانم ساقی موافقم "هيچ وقت نه سير غذا بخوريد نه گرسنه باشيد." بسیاری از ما بخاطر گرسنگیهای بیش از حد زخم معده داریم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 8:16 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

من سیر نمیخورم اما خوب گرسنگی میکشم چون حوصله غذا خوردن ندارم!

بازم ممنونم بابت راهنمایتون.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 1:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام بر دوستان
بله، مادرم میگه از همان بدو تولّد یکسره از دل درد گریه می کردم. البتّه دل درد و کار نکردن شکم در نوزادان امری شایع و طبیعی است؛ امّا بنده تقریباً دائم چنین حالتی داشتم. تا جایی که برای ساکت کردنم به تریاک رو می آوردند. یعنی یه ذرّه به خوردم می دادند تا آرام بشم و بخوابم. البتّه الآن نه خودم و نه هیچ یک از خانوداده ام اهلش نیستسم ولی در روستای کوچک و پرت آن زمان ما، در قدیم مسکّن و آرام بخشی بهتر از آن پیدا نمی شد.
در تمام دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان هم دل دردهای شدیدی می گرفتم. تا جایی که در دوره ی راهنمایی، با وجود تمام مشکلات اقتصادی، مرا برای درمان به مشهد بردند. اما از آن جا که پدر و مدرم بیسواد بودند و فرق بین پزشک عمومی و متخصص و غیره را نمی دانستند، پیش یک دکتر عمومی نزدیک مسافرخانه رفتیم و سروته قضیه با چند قلم دارو جمع شد.
دوره ی کارشناسی در دانشگاه فردوسی مشهد درس می خواندم. اون جا به یک کلینیک به نام مبارک امام سجّاد (ع) رفتم. پیش متخصّص و دارو و همان و همان و ... و عاقبت هیچ.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 9:33 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام برشما..
تریاک اون زمان چون ناخالصی نداشت خودش دارو بود :)
ربطی به سواد و بی سوادی والدین نداشت اون موقع ها پزشک عمومی کم بودچه برسه متخصص همون دکتر عمومی خودش کلی بود
بچگی زمان ماها که به این تزریقاتی ها میگفتیم دکتر!

دل درد خیلی بده نامردی نمیکنه مواقعی میاد که اصلا جاش نیست ....

مرسی که پاسخ دادین.

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 19, 94 5:27 am 
آفلاین
کاربر فعال

یه فرضیه ای ذهنم رو مشغول کرده , چرا من در نوزادی به اسهال مبتلا شده بودم ؟؟؟آیا من هم به پروتیین گاوی آلرژی داشتم؟اون موقع من رو مرکز طبی کودکان بردند اما علتش معلوم نشده بود من در مورد دختر خودم به شدت پرهیز کردم و اون خوب شد البته آلرژی اون پوستی بود چرا انقدر آلرژی و ریفلاکس در کودکان زیاد شده؟در نینی سایت مامانا در این مورد مطلب می نویسن
آلرژي شير گاو يك واكنش ايمونولوژيك نسبت به پروتئين هاي موجود در شير گاو است. آلرژي به شير گاو با طيف وسيعي از اختلالات گوارشي از جمله گاستروانتروكوليت، انتروپاتي، پركتوكوليت و ازوفاژيت ظاهر مي شود. شيوع آن در حدود 1.9 تا 7.5% و دراغلب مواقع از ماه هاي اول عمرعلايم آن بارز مي گردد. در اين مطالعه حساسيت به پروتئين هاي شير گاو در كودكان مبتلا به مدفوع خوني مورد بررسي قرار گرفت.اين مطالعه بر روي كودكان (كمتر از 2 سال) و شير خواراني كه با شكايت مدفوع خوني به درمانگاه كودكان بيمارستان امام خميني در سالهاي 82-81 مراجعه نمودند، صورت گرفت. معيارهاي ورود به مطالعه عبارت بودند از گزارش والدين در خصوص دفع مدفوع خوني، نداشتن علايم عفونت، نبودن علايم موضعي مانند شقاق و فقدان PH اسيدي مدفوع (عدم وجود كمبود لاكتاز) بودند. بعد از اخذ رضايت نامه كتبي، چالش غذايي انجام مي شد به اين صورت كه پس از حذف فرآورده هاي شير گاو به مدت 4 هفته از رژيم غذايي و پس از مشاهده بهبودي و بازگشت علايم، آزمون مثبت تلقي مي گرديد. آزمون پوستي با عصاره پروتيين هاي شير گاو انجام مي گرفت. بيماراني كه به رژيم فاقد شير جواب نمي دادند، كونولوسكوپي مي شدند. از 198 كودك و شيرخوار مبتلا به ركتوراژي، 51 بيمار كه معيارهاي ورودي را داشتند، مورد بررسي قرار گرفتند كه 41.2% آنها پسر و 58.8% دختر (محدوده سني 3 تا 17 ماه، متوسط سني 5.3 ماه) بودند. شايع ترين علايم باليني شامل اسهال (80%)، دردهاي كوليكي (56.9%) و درماتيك آتوپيك (21.6%) بود. در 7.8% از بيماران علاوه بر علايم گوارشي، خس خس سينه نيز ديده مي شد. براي 37 بيمار آزمون پوستي انجام شد كه در 18 مورد نتيجه آزمون پوستي مثبت گزارش شد. در 47 بيمارچالش مثبت بود و در 4 مورد كه به آزمون چالش پاسخ نداده بودند؛ كولونوسكوپي انجام گرفت كه در 2 مورد ندولاريته با ارتشاح سلولهاي ائوزينوفيلي و در دو مورد ديگر كوليت آلرژيك گزارش شد. 5 بيمار به رفلاكس گاستروازوفاژيال مقاوم به درمان مبتلا بوند كه با حذف فرآورده هاي شير گاو از رژيم غذايي كنترل شدند. كليه بيماران به رژيم فاقد فرآورده هاي لبني در مادران شيرده و حذف فرمولاهاي حاوي پروتئين شير گاو پاسخ مثبت دادند.در اين مطالعه نشان داده شد كه شيوع آلرژي به شير گاو در كودكان با سن كمتر از 2 سال و شيرخواراني كه دفع مدفوع خوني داشتند؛ قابل توجه است. تشخيص قطعي از طريق آزمون چالش صورت مي گيرد و درمان قطعي آن رژيم حذفي مي باشد. اين يافته لزوم توجه به تشخيص آلرژي به شير گاو كودكان با علايم و نشانه هاي گوارشي را مورد تاييد قرار مي دهد.

http://www.jmciri.ir/files/site1/user_f ... cd98f0.pdf

آخرین بار توسط نورا در یکشنبه اردیبهشت 20, 94 11:49 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

عنوان پست: پروتئین شیر
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 19, 94 8:33 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نقل قول:
یه فرضیه ای ذهنم رو مشغول کرده , چرا من در نوزادی به اسهال مبتلا شده بودم ؟؟؟آیا من هم به پروتیین گاوی آلرژی داشتم؟اون موقع من رو مرکز طبی کودکان بردند اما علتش معلوم نشده بود من در مورد دختر خودم به شدت پرهیز کردم و اون خوب شد البته آلرژی اون وستی بود چرا انقدر آلرژی و ریفلاکس در کودکان زیاد شده؟

توجه کنید که در اینجا منظور پروتئین شیر (کازئین و وی) هست که با پروتئین های گوشت گاو کاملا فرق می کند.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 20, 94 12:55 pm 
آفلاین
کاربر فعال

دختر من به شیر گاو ماست دوغ و هر نوع محصول لبنی گاوی و گوشت گاو و تخم مرغ و آجیل و ماهی و چندتا چیز دیگه حساسیت داشت آلرژی می تونه خفیف تا شدید باشه برای دختر من شدید بود پوستش قرمز می شد همش زور زنی داشت بی قرار بود یه شب تا صبح گریه کرد ما که اولش نمی دونستیم بهش قطره کولیک ایز می دادیم می دیدیم بازم خوب نمی شد و ... در موارد شدید ممکنه شوک آنافلاکسی ایجاد کنه و باعثه مرگ بشه ولی خیلی نادره مثلا برای بچه دوستم خفیف بود از 6 ماهگیش شروع شد وقتی شیر می خورد فقط دور لبش یه کم قرمز می شد سریعم خوب شد به خاطر همین من در مورد ای بی اس معتقد به پرهیز شده ام و البته روان درمانی که کلا برای هر آدمی خوبه به بهداشت روانش اهمیت بده

دکتر فرید ایمان زاده می گوید بیشتر بچه های ایرانی به شیرگاو، تخم مرغ، گندم و آجیل آلرژی دارند . . .
چندی پیش، یکی از دوستان ام صاحب فرزند زیبایی شد که از همان ابتدای نوزادی دل درد و نفخ را تجربه کرد....
دوست ام نوزادش را نزد پزشک اش برد و تشخیص دکتر، کولیک نوزادی بود. در همین اثنا، روی صورت نوزاد، دانه های کوچک قرمز رنگی ایجاد شد که اوایل، همه فکر می کردند ناشی از بوسه های این و آن بر گونه های کودک است. اما داروها افاقه نکرد و کمی بعد، دوست ام در مدفوع نوزادش رگه هایی از خون دید و وحشت زده، او را نزد متخصص گوارش اطفال برد. تشخیص، آلرژی بود. دوست ام شیر و فرآورده های لبنی مصرف می کرد و همین موجب ابتلای نوزادش به آلرژی شده بود. این هفته در صفحه «نوزادان» درباره همین موضوع با دکتر فرید ایمان زاده، فوق تخصص گوارش کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفتگو کرده ایم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید