ویتامین که ۲-۳ تا هست البته خوبه b۶ b۱ ولی ۲ تا باکتری داره! و ۴۴ تومن نسبت به ۴بیکب تقریبا ۲ برابر هست! من فعلا زیست تخمیر رو میخوام امتحان کنم لکتل کر.. اینم بدم نمیاد تست کنم!اما فعلا خوبم زیاد نمیخوام هزینه کنم, نخورم.
نقل قول:
Product Description
A probiotic dietary supplement with a base of Lactic Ferments, group B Vitamins, Prebiotic Fibre and Plant Extracts, which is recommended for soothing and regulating the intestine, particularly following episodes of diarrhoea and dyspepsia caused by changes in bacterial flora, antibiotic therapies and stress associated with a poor and hurried daily diet. Camomile and Green Anise help to perform a natural soothing and antispasmodic action while assisting in restoring healthy intestinal function.
We recommend taking 1-2 capsules per day between main meals.
توضیحات محصول
یک مکمل غذایی پروبیوتیک با پایه از تخمیر لاکتیک، گروه B ویتامین ها، پربایوتیک فیبر و عصاره گیاهان است که
برای تسکین دهنده و تنظیم روده، به خصوص قسمت از اسهال و سوء هاضمه در اثر تغییر در فلور باکتریایی، درمان
با آنتی بیوتیک و استرس همراه زیر توصیه می شود با یک رژیم غذایی روزانه فقیر و عجله. با گل بابونه و رازیانه سبز کمک به انجام عمل تسکین دهنده و ضد اسپاسم طبیعی در حالی که کمک به بازگرداندن عملکرد روده سالم است.
ما توصیه می کنیم از مصرف 1-2 کپسول در روز بین وعده های غذایی اصلی.