بیمار آی بی اس نوشته است:
سلام دوستان ! من تازه عضو اینجا شدم ! من 18 سالمه و الان 3 ساله که ای بی اس دارم !

من قبل از ابتلا به این بیماری یه دختر خیلی شاد و شوخ بودم ! همه دوستم داشتن ! مشکل من سر و صدای خیلی زیاد شکممه که باعث میشه خیلی خجالت بکشم !

من اینقدر درد میکشم که هر شب قبل خواب از شدت درد دلپیچه گریه میکنم ! از همه فاصله گرفتم! زندگیمو باختم ! اون قدر نا امیدم که نمیدونم چطوری بیان کنم ! الانم که دارم این متنو تایپ میکنم اشکام سرازیر شدن ! تورو جون هر کی دوست دارین کمکم کنین ! هر چی خدارو صدا میزنم جوابمو نمیده ! انگار که منو نمیبینه ! من خیلی موجود بی آزاری هستم با همه مهربونم .نمیدونم خدا به خاطر چی این بلا رو سرم اورده؟ من در اوج جوونیم اما خیلی مغموم و ناراحت ! من از همه ی قرصای بازار استفاده کردم . کولوفک -دوکسیپن -بلادونا پی بی - کلیدنیوم سی - دی سیکلومین . هیچکدومشون هم تاثیری ندارن ! عین اسمارتیز میمونن برام !حتی مشکلمو از 100 به99 هم نرسوندن ! من به کمکتون نیاز دارم!ببخشید اینجا پست گذاشتم !
سلام
- اول اينكه آخرين تشخيص دكتر متخصص گوارش در مورد شما چه بوده است؟ (با توجه به آزمايش ها) و آخرين داروهاي تجويز شده ؟
در اين سه سال بيماريتون چه تغييراتي داشته ؟
- مطالب مختلف اين انجمن را مطالعه كرده ايد؟ البته نه براي درمان كامل ولي براي كنترل اين بيماري روشهاي زيادي در اينجا گفته شده كه مي تونيد روي خودتون آزمايش كنيد. دوستان روشهاي مختلفي بكار بردن كه مي تونيد در تاپيك مربوطه يا حتي بطور خصوصي در موردش از اونها سوال كنيد و اين روش هاي بكار بگيريد و حداقل از اين حالت بحراني بيرون بياييد. من اگر اوايل بيماريم به اين مطالبي كه در اين انجمن هست دسترسي داشتم، ناراحتي هايي كه كشيدم يك دهم ميشد.