انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 9:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام بچه ها من 8 ماه خام گیاه خواری رو برای درمان ای بی اسم تجربه کردم خوب بود چون یبوستم کامل بر طرف شد اما lg رو همچنان داشتم به خاطر همین شهریور اونو کنار گذاشتم البته هنوزم صبح هارو پخته نمی خورم .رفتم پیش روان پزشک و مصرف فلوکستین و نورتریپتیلن رو شروع کردم صبح ها یه عدد فلوکستین 20 و شب ها قبل خواب نورتریپتیلن 25.از نظر lg که خیلی بهتر شدم و یبوستم کاملا درمان شده.رژیم غذایم کاملا برنامه ریزی شده است و تمام تلاشم در طول روز اینه که روحیمو شاد نگه دارم من قبلا خیلی زود رنج بودم ولی الان خیلی کم پیش میاد عصبانی یا ناراحت بشم .غذاهایی که نسبت بهشون حساسیت دارم رو حذف کردم .تو حبوبات لوبیا تو میوه ها سیب و میو های ترش .بیشتر میو های شیرین مثل موز و انگور و لیمو شیرین میخورم که برای معده خیلی خوبه .غذامو خیلی اروم میخورم بعضی وقتا تا یک ساعتم طول کشیده.ما ای بی اسی ها برای درمان بیماریمون باید هدفمون این باشه که هر لحظه شاد باشیم و فقط به کنترل استرس اکتفا نکنیم در واقع با تمرین باید مهارت شاد زیستنو یاد بگیریم .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 9:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

صبح ها دو وعده میوه میخورم یکی ساعت 6 و وعده دیگه ساعت 10 که برای درمان یبوست عالیه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 11:08 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
سایه جان من سرترالین و همه قرصای دیگرو خوردم زیر نظر پزشکهابهتر نشدم یدوره خوب بودم دوباره بد شدم فقط نور مصرف نکردم عوارض داشته واس شما؟میخوام شروع کنم.میترسم عوارض داشه باشه چون سرترالین خیلی اذیتم کرد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 17, 93 1:02 am 
آفلاین
کاربر ساده

من چند ماه به این فروم سر نزده بودم تا اینکه دیروز اومدم دیدم درمان قطعی ...گ من دانشجوی ارشدم هروز میرم دانشگاه البته الان وقت امتحانامه ...میدونین من قبلا اسهال داشتم و یبوست و حجم مدفوعم خیلی کم بود .الان 2 ماه خوب شدم اونم فقط با انجیر خشک .فقط ی مشکلی دارم اونم بی اختیاری هواست ک از همشون مهمتره .میدونین خیلیاتون بی اختیاری دارین بهدون بو ولی من خودم این بو حس میکنم و قتی هوا خارج میشه سردرد میگیرم حافطه ضعیف شده از این بو .بوی خیلی بد ابرو تو دانشگاه واسم نمونده.جالب اینجاست وقتی اتاق تنهم شاید 2 دوبار بی اختیاری داشته باشم وقتی میرم بیرون و سر کلاس میشینم بی اختیار ازم هوا خارج میسه .من همه داروها رو مصرف کردم به جز این که غزاله معرفی کرده .عوارضش چیه ?الان وقت امتحانامه وگرنه میرفتم و میخریدم .دارویی که تاثیر داشته باشه با ی بار خوردن ادم تاثرشو میبینه .امیدوارم این قرص تاثیر داشتهدباشه وگرنه خفت میکنم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 7:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من از دوز 10 شروع کردم واسه من هیچ عوارضی نداشته .من در کنار مصرف قرص ضد افسردگی روان درمانیم میکنم .در واقع هدفم تو زندگی رو شادی در لحظه گذاشتم در هر شرایطی .این قرصا به تنهایی کار ساز نیست.باید مهارت شاد بودن با وجود ای بی اس رو تمرین کنیم.قرصها هم به مرور تاثیرشون رو میزارن.راستش من اسم ویتامین گذاشتم روی این قرصا و تا مجبور نشم اسمشونو نمیگم تا تاثیر منفی روی روانم نذاره و عوارض شو هم نخوندم چون میدونم بعضی از عوارضش تلقینیه.البته در کنارش به رژیم غذایمم خیلی هامیت میدم

بالا

عنوان پست: انتقاد!
پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 8:35 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
sanaaaz1 نوشته است:
سایه جان من سرترالین و همه قرصای دیگرو خوردم زیر نظر پزشکهابهتر نشدم یدوره خوب بودم دوباره بد شدم فقط نور مصرف نکردم عوارض داشته واس شما؟میخوام شروع کنم.میترسم عوارض داشه باشه چون سرترالین خیلی اذیتم کرد.

نور مصرف نكرديد يعني چي؟ منظورتون نور آفتاب براي ويتامين D هست؟ خلاصه نوشتن هم حدي داره، اصولي داره.
خود شما 6 ماه بعد كه اين پست را بخوانيد يادتون نمياد كه منظورتون از نور چي بوده، يا اين كلمه مخفف چي بوده.
كلا جمله بندي پست هايي كه مي گذاريد هم خيلي بد است، خودم مجبور ميشم چند بار بخوانم و آخر سر بايد حدس بزنم كه منظورتون چي بوده.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 9:08 am 
آفلاین
کاربر ساده

جالبه اقا ارش دعوا داره مگه تو چته انقدر بی اعصابی یا یبوست داری یا اسهال با تفخ که اینا قابل کنترلن به جز بی اختیاری ما اعصاب نداریم لطفا تو طلبکار نباش اهه .هر جور دوست داره حرف میزنه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 9:21 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
drmona نوشته است:
جالبه اقا ارش دعوا داره مگه تو چته انقدر بی اعصابی یا یبوست داری یا اسهال با تفخ که اینا قابل کنترلن به جز بی اختیاری ما اعصاب نداریم لطفا تو طلبکار نباش اهه .هر جور دوست داره حرف میزنه

مشكل من و امثال من طوري نيست كه با خوردن چند عدد انجير خشك حل بشود وگرنه من اينجا در حال وقت تلف كردن نبودم.
هر كدام از ما مي تونيم مشكل خودمون را بزرگترين مشكل دنيا بدانيم و همه چيز را با اين توجيه كنيم. ولي اين طرز فكر كمكي بهمون نمي كنه.
ضمنا من با كسي دعوا نكرده ام. البته دعوا هم جزئي از زندگي است و اشكالي ندارد. اينجا قرار نيست ما يك شخصيت مصنوعي از خودمون به نمايش بگذاريم. بنابراين ممكن است دعوايي هم پيش بيايد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 9:27 am 
آفلاین
کاربر ساده

اگه یکی پای صحبته من بشینه بهم میگه چرا تا الان خودتو خلاص نکردی شما ها مشکل ندیدین ک به مشکل خودتون مشکل میگین

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 10:25 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

چقدر عصبی شده اند، توی این پست دیگه به اوجش رسیده
اروم دوستان، انتقاد که شده تا حدودی درسته منم بعضی نظرات رو چندبار میخونم تا متوجه بشم نویسنده داره چی میگه زیادی خلاصه نویسی شده البته نظرات خودمم پر از ایراده ....
drmona همه ماها ال جی ها یه جور داریم بدبختی میکشیم تنهایی، تحقیر دیگران، نگاه و متلک هاشون و...... من فکر میکنم اگر مردم در مورد وضعیت ماها اگاهی پیدا کنند فرق زیادی نمیکنه..... بازهم....
هر مریضی مشکلات خاص خودشو داره حالا یکی بیشتر یکی کمتر ......

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com