انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه بهمن 10, 93 1:29 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

لطفا بیشتر به ما کمک کنید میدونم نوشتن مطلب یکم سخته اما شما هم درد کشیده اید و میدونید شرایط ما چقد سخته.لطفا جزییات بیشتری توضیح بدید و از انتقادهای دوستان ناراحت نشید و نترسید که اگه کامل توضیح بدید شاید سو تعبیر بشه .شما روش خوب شدنتون رو با نکته های کلیدیش بگین هر کس خودش حق انتخاب داره که یه حق طبیعیه.حرف دوستان درسته که تا الان ثابت نشده که این روش برای همه ی ای بی اسی ها جواب بده اما به این فک کنید که ممکنه چند نفر که شرایط مشابهی دارن از روش شما جواب بگیرن و به زندگی عادی برگردن یه انسان چه کاری بهتر از این میتونه واسه همنوعش بکنه؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: اختلال پانيک
پستارسال شده: شنبه بهمن 11, 93 8:35 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
ناگهان ترس، تپش قلب و تنگي‌نفس

اختلال پانيک يا حمله هراس يکي از اختلال‌هاي اضطرابي است که در آن فرد به‌طور ناگهاني دچار ترس و تپش قلب شديد، بدون وجود سابقه‌اي از بيماري‌هاي قلبي مي‌شود. اين اختلال باعث دستپاچگي و ترس شديد بيمار مي‌شود و معمولا او را به مطب پزشکان مي‌کشاند اما در بررسي‌هاي تخصصي هيچ نشاني از بيماري قلبي و جسمي ديده نمي‌شود. با دکتر محمد اربابي، روان‌پزشک و عضو هيات علمي دانشگاه علوم‌پزشکي تهران درباره اين اختلال اعصاب و روان گفت‌وگو کرده‌ايم.

سلامت: حمله هراس (اختلال پانيک) به‌جز ترس و تپش قلب ناگهاني، چه علايمي دارد؟
يکي از بارزترين مثال‌ها درباره تپش قلب ناگهاني اختلال هراس يا پانيک است.
حمله هراس، اختلال اضطرابي است که فرد مبتلا به آن ناگهاني دچار حمله‌هاي هراس يا ترس و وحشت ناگهاني و دچار تپش قلب زياد، تعريق، تنگي‌نفس و سرگيجه مي‌شود.

سلامت: اما هر فردي ممکن است در مواجهه با عوامل ترس‌آور دچار چنين علايمي بشود.
بله، همه افراد در مواجهه با اضطراب و تنش ممکن است علايم ترس و وحشت را تجربه کنند. اين وضعيت در اثر فعال شدن مکانيسم جنگ و گريز است و يک واکنش دفاعي محسوب مي‌شود که به‌وسيله سيستم اعصاب مرکزي و قلبي- عروقي تظاهر مي‌يابد.

سلامت: پس وجه تمايز ترس‌ طبيعي و حمله هراس چيست؟
آنچه باعث شده اختلال پانيک متمايز از هراس‌هاي معمول باشد، نبود محرک خارجي و رخ دادن ناگهاني و بدون دليل آن است. مبتلايان به پانيک بسيار هراسانند و به پزشکان داخلي و قلب مراجعه مي‌کنند ولي در آزمايش‌هاي مکرر، اکوکارديوگرافي و تست ورزش هيچ نشانه‌اي از اختلال در قلب و عروق يافت نمي‌شود. همچنين بيماران از نظر سلامت تيروئيد و... نيز بررسي مي‌شوند. در صورتي که جواب همه آزمايش‌ها منفي باشد، آنگاه تشخيص اختلال پانيک مطرح مي‌شود.

سلامت: اين حمله‌ها در چه افرادي بيشتر اتفاق مي‌افتد؟
معمولا فرد طي يک ماه بيش از 2 بار دچار اين حمله‌هاي ناگهاني مي‌شود. اختلال هراس معمولا زمينه ژنتيکي دارد. از دست دادن والدين در سنين کودکي نيز فرد را مستعد اين اختلال مي‌کند. سن بروز اختلال پانيک معمولا 30-25 و 50-45 سالگي است. حمله‌هاي ناگهاني گاهي باعث مي‌شود فرد به اطرافيان وابسته شود که اگر اتفاقي افتاد، کسي کنارش باشد تا نجاتش دهد.

سلامت: براي بيماران چه کاري مي‌توان انجام داد؟
اگر فردي در اثر افسردگي يا اضطراب و استرس دچار تپش قلب ‌شود، بايد آموزش ببيند تا بتواند در شرايط بحراني تنش خود را مديريت کند، اما کساني که دچار حمله‌هاي پانيک هستند، به دارو و روان‌درماني نياز دارند. روان‌درماني شامل آموزش‌هاي تمدد اعصاب، آموزش تنفس آرام و اصلاح خطاهاي شناختي است مثلا اگر فرد تصور مي‌کند اين حمله‌ها کشنده و خطرناک است، بايد به او اطمينان داد که چنين نيست. بيماران بايد بياموزند گفت‌وگوي دروني خود را اصلاح کنند و هنگام حمله به خود بگويند که اين حالت موقتي است، خطرناک نيست و به زودي برطرف مي‌شود.

پرداختن به ورزش و انجام تمرين‌هاي هوازي مي‌تواند آمادگي فرد را در مقابله با حمله‌هاي پانيک افزايش و تطابق سيستم اعصاب خودکار را در کاهش اين حمله‌ها ارتقا دهد. اختلال پانيک به کمک درمان‌هاي دارويي محدود و روان‌درماني نيز قابل‌درمان است.

هفته نامه سلامت

بالا

عنوان پست: پانیک
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 12, 93 9:17 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سایه روشن نوشته است:
مرسی ارش جان

خواهش می کنم.
حالا چند نفر فکر می کنند دچار این حالت هستند ؟ من 8 سال پیش چند هفته ای این حالت را داشتم که علتش هم آی بی بود (نه برعکس) الان ولی ، حتی تصورش هم برایم مشکل است.

بالا

عنوان پست: Re: اختلال پانيک
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 12, 93 10:36 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
آرش نوشته است:
... بيماران بايد بياموزند گفت‌وگوي دروني خود را اصلاح کنند و هنگام حمله به خود بگويند که اين حالت موقتي است، خطرناک نيست و به زودي برطرف مي‌شود....[/i]

متشکرم آقا آرش،مطلب آموزنده ای بود.خود من فکرش را که می کنم می بینم در زمان هایی دچار هراس شدید و حس نامیدی وافر شده ام. حتی یک بار پیش دکتر رفتم و کفتم که فکر می کنم سکته کرده ام. و دکتر گفت چیزیت نیست از ناراحتی عصبی می باشد. و در واقع ریشه اش همان گفتگوی درونی بوده است که آن لحظه با خود داشته ام. مطمئنا اگر طور دیگری با خود گفتگو می کردم دچار این حالت نمی شدم.

در واقع من نتیجه می گیرم که روش درمان قطعی، همان آموزش مهارتهای زندگی و بالا بردن هوش هیجانی است. روشی که گفتنش آسان است ولی اجرا کردنش کاریست مشکل. نیاز به برنامه ریزی و استقامت و مطالعه و مشاوره دارد.

هرچند که قبول می کنم برای شروع و برای مواقع بحرانی ، زیر نظر پزشک از داروهای آرام بخش استفاده شود.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 12, 93 8:59 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
هیچ کدوم اثر نداره الان دو هفتس زلفت میخورم فرقی نکردم.هیچ راهی نداره بریم بمیریم خسته شدم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 13, 93 11:25 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام غزاله خانم من تمام علایم شما رو در زمان مبتلا شدنم به ای بی اس داشتم حتی تعداد حمله پانیک هم خیلی زیاد بود رفتم پیش روانپزشک تمام دکتر ها رو رفتم اخرش بیخیال شدم الان مشکلات هراس و مشکلات دیگر روانیش از بین رفته ولی هنوز مشکل اظطراب پا بر جاست در ضمن ای بی اس من از نوع اسهال ایا روش درمان شما میتونه روی من تاثیر گذار باشه لطفا کمکم کنید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 8:41 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ساناز جان ببین اقای اشنا چی میگه همونارو اجرا کن با صبر و حوصله

بالا

عنوان پست: میان بر
پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 10:52 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سایه روشن نوشته است:
ساناز جان ببین اقای اشنا چی میگه همونارو اجرا کن با صبر و حوصله

موافقم، هیچ راه میان بری وجود ندارد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 6:41 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام بچه ها شما همگی پانیک را تجربه کردید یا تعدادی از شما به دلیل ای بی اس به این دچار شدین چون من اول فکر میکردم که فقط تنها خودم اینطوری شدم واقعا که احساس مرگ به ادم دست میده من حتی دکتر قلب هم رفته بودم الان به کل بی خیال شدم ادم مگه چقدر زندست که بخواد زندگیشو با این جور چیزا سیاه کنه هر کدومتون که تجربه کرده نظر بده

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 21, 93 10:38 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
غزاله نوشته است:
... من حملات پانیک داشتم
در نهایت یه روانپزشک متوجه شد
با اینکه 2 سال بهترین روانپزشکای شیراز رو رفتم ولی نتونستن درمانم کنن
من الان تحت درمان حملات پانیک هستم
من تجربیاتی که تو این صفحه بود خوندم
همه اون ها مثله من بودن
به احتمال زیاد خیلیاتون حمله پانیک دارین در واقع.

غزاله خانم. بسیار متشکرم. فکر می کنم من هم فوبیای اجتماعی شدید یا حملات پانیک دارم.
احساس می کنم چیزی را که روانپزشکم با منمن و با لفافه به من گفته و من خوب متوجه نشده ام را شما رک گفته اید.

به همین دلیل من هم امروز به روانپزشک رفتم و خواستم برایم سرترالین بنویسد. من هم می خواهم امتحانش کنم.

دیدگاهم این است که دارو به من آرامش خواهد داد تا با یک ذهن آرام ، دنبال اصلاح افکار خود باشم.

و همچنان معتقدم باید با مطالعه و صد البته عمل ، مهارتهای اجتماعی خودم را بهبود بخشم.

مطلب زیر را از کتاب رهایی از ترس نقل می کنم:
" یک خبر بد. دارویی که بتواند اختلال اضطراب را از بین ببرد وجود ندارد. همچنانکه دارویی وجود ندارد که شما را به یک پیانیست ، یک گلف باز یا یک کاراته کار با کمر بند سیاه تبدیل کند......
مصرف داروهای آرامبخش فقط به این بیماران کمک می کند که بتوانند با تخفیف اضطراب ، با چالشهای برنامه های رفتار درمانی شناختی روبرو شوند."

یعنی مهارت مقابله با اضطراب، باید آموخته شود.
چون منشا اضطراب و ترس ها ، فکر انسان می باشد و دارو نمی تواند طرز فکر انسان را تغییر دهد.

یعنی به نظر می رسد با قطع دارو، نشانه ای بیماری دوباره ظاهر خواهد شد اگر تلاشی برای تغییر طرز فکر و آموزش مهارتهای مقابله با استرس صورت نداده باشیم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com