انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 55 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 19, 93 10:42 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
وقتی که راه نمی روی،
نمی دوی،
زمین هم نمی خوری و
این "زمین نخوردن" محصول سکون است نه مهارت.

وقتی که تصمیمی نمی گیری،
کاری نمی کنی،
اشتباه هم نمی کنی و
این "اشتباه نکردن" محصول انفعال است نه انتخاب.

خوب بودن به این معنی نیست که درهای تجربه را بر خود ببندی و
فقط پرهیز کنی،
خوب بودن در انتخابهای ماست که معنا پیدا می کند و شکل می گیرد.

منبع:ایمیل یکی از دوستان

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 21, 93 10:14 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

"کسی که مهارتهای ارتباطی را بلد نباشد، زندگی را بلد نیست." این خلاصه آموخته من از زندگی است. دلیل شکست های من است و دلیل اینکه باید تغییر کنم.

امروز رفته بودم داروخانه برای خرید. صاحب داروخانه خانم دکتر حدودا 55 ساله ای بود. داروخانه خلوت بود و داشت با یک جوان حدودا 25 ساله مصاحبه استخدامی می کرد.

" ... ببینید اینکه چیزی از دارو و اسامی آنها بلد نباشید اصلا مهم نیست و نگران آن نباشد خیلی راحت اینها را یاد می گیرید. مهم مهارتهای ارتیاطی شما با مشری و همکاران می باشد. یک هفته بصورت آزمایشی اینجا کار می کنید و ما این مهارتهای شما را ارزیابی می کنیم در صورت قبول شدن در این، بعد از آن آموزش شما شروع می شود..."

افسوس می خورم که دیر متوجه این راز و رمز موفقیت و شادمانی شدم و خوشحالم که وقت برای جبران دارم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: خاطره تاکسی
پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 22, 93 1:49 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

سوار تاکسی در ردیف عقب شدم. یک آقا هم در جلو نشسته بود. راننده منتظر بود یک نفر هم بیاید. ماشین پر شود برویم. یک خانم آمد. با اشاره دست به آقایی که ردیف جلو نشسته بود از او خواست تا در عقب بنشیند تا او در جلو بشیند. آقا شروع کرد به غر زدن: "شیطان می گوید کرایه این خانم را خودت بده و عقب نرو." ولی اومد پشت و کنار من نشست.
تاکسی شروع به حرکت کرد

من هم از اینکه خانم لااقل از این آقا محترمانه خواهش نکرد و بعد از عقب آمدن آقا هم از او تشکر نکرد مثل اون آقا کمی ناراحت شدم. شروع کردم به دلداری اون آقا و به قولی درس دادن به آن خانم.

طوری که آن خانم هم بشنود به اون آقا گفتم: ما یک فامیل خیلی دور داریم که پیرزنی است. رفته بود آلمان و کمی هم آلمانی یاد گرفته بود. می گفت بچه همسایه آمده بود با نوه ام بازی می کرد. به بچه همسایه به آلمانی گفتم:" اون قاشق را به من بده". او قاشق را نداد دوباره گفتم و باز به من اعتنایی کرد. نوه ام آمد بهش گفتم من بهش می گم آن قاشق را به من بده و نمی دهد. کجای جمله ام اشتباه است. نوه ام گفت "جمله ات درست است. فقط لطفا نگفته اید."

آقا هم شروع کرد به انتقاد از فرهنگمان که بله محترمانه درخواست کردن چیزی را بلد نیستیم و نمی خواهیم هم یاد بگیریم. کمی جلو تر دیدم خانم پولش را داد راننده و با اشاره دست به راننده گفت که چهار راه پیاده می شود.

من شدم مثل موش آب کشیده. بله خانم لال بود و شاید هم ناشنوا.

باز هم زود قضاوت کردم. خودم بیشتر نیازمند تغییر بودم تا آن خانم.

بالا

عنوان پست: مهارت حل مسئله
پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 22, 93 11:37 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

کسی که صورت مسئله را بهتر از بقیه بیان کند، به احتمال زیاد پاسخ مسئله را هم بهتر از بقیه خواهد یافت.

هر وقت کسی میگه صورت مسئله رو که میدونیم، راهکارتون چیه? مطمئن میشم صورت مسئله رو نمیدونه.

خیلی سال پیش، تو یه کارگاه گفتن بزرگترین مشکل شرکتتون رو در ده کلمه بنویسین
بعد گفتن در بیست کلمه
بعد پنجاه کلمه
وقتی به دو هزار کلمه رسید، راه حل به تدریج در صورت مسئله ظاهر شد.

منبع:
http://instagram.com/p/yeglpLgl1E/?modal=true

بالا

عنوان پست: مهارت تصمیم گیری
پستارسال شده: جمعه بهمن 24, 93 5:19 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

تمام زندگی در دو سئوال خلاصه می شود: کدام پلها را بسازم؟ کدام پلها را بسوزانم؟ وایز بلومن
کامنت:شاید تو اگه درس فوبیا ی تصمیم رو پاس کرده باشیم جرات ساختن پل جدید و فرو پاشی پل های نا مربوط رو داشت

منبع: http://instagram.com/p/xcRohhAl0g/?modal=true

به نظر می رسد اگر مهارت تصمیم گیری نداشته باشیم. تصمیم گرفتن برایمان ترسناک خواهد بود. چون با هر تصمیمی چیزهایی را بدست می آوریم و چیزهایی را از دست می دهیم.

بالا

عنوان پست: Re: خاطره تاکسی
پستارسال شده: جمعه بهمن 24, 93 6:22 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
آشنا نوشته است:
سوار تاکسی در ردیف عقب شدم. یک آقا هم در جلو نشسته بود. راننده منتظر بود یک نفر هم بیاید. ماشین پر شود برویم. یک خانم آمد. با اشاره دست به آقایی که ردیف جلو نشسته بود از او خواست تا در عقب بنشیند تا او در جلو بشیند. آقا شروع کرد به غر زدن: "شیطان می گوید کرایه این خانم را خودت بده و عقب نرو." ولی اومد پشت و کنار من نشست.
تاکسی شروع به حرکت کرد

من هم از اینکه خانم لااقل از این آقا محترمانه خواهش نکرد و بعد از عقب آمدن آقا هم از او تشکر نکرد مثل اون آقا کمی ناراحت شدم. شروع کردم به دلداری اون آقا و به قولی درس دادن به آن خانم.

طوری که آن خانم هم بشنود به اون آقا گفتم: ما یک فامیل خیلی دور داریم که پیرزنی است. رفته بود آلمان و کمی هم آلمانی یاد گرفته بود. می گفت بچه همسایه آمده بود با نوه ام بازی می کرد. به بچه همسایه به آلمانی گفتم:" اون قاشق را به من بده". او قاشق را نداد دوباره گفتم و باز به من اعتنایی کرد. نوه ام آمد بهش گفتم من بهش می گم آن قاشق را به من بده و نمی دهد. کجای جمله ام اشتباه است. نوه ام گفت "جمله ات درست است. فقط لطفا نگفته اید."

آقا هم شروع کرد به انتقاد از فرهنگمان که بله محترمانه درخواست کردن چیزی را بلد نیستیم و نمی خواهیم هم یاد بگیریم. کمی جلو تر دیدم خانم پولش را داد راننده و با اشاره دست به راننده گفت که چهار راه پیاده می شود.

من شدم مثل موش آب کشیده. بله خانم لال بود و شاید هم ناشنوا.

باز هم زود قضاوت کردم. خودم بیشتر نیازمند تغییر بودم تا آن خانم.

آقای آشنا متاسفانه بعضی از افراد واقعا وقیح هستند.مثل این ماجرا هم چندین سال پیش برای من بوجود آمد ولی اون خانم لال یا ناشنوا نبود. زنی 40 تا 45 سال با لحن طلبکارانه که آقا بیا برو عقب بشین منم نرفتم ولی راننده ازم خواهش کرد بیخیال شدم و رفتم صندلی عقب.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 24, 93 10:14 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

مصاحبه با دکتر سید علیرضا فیض بخش در رابطه باجشنواره فروش برج میلاد

فلسفه اصلی تأسیس مدرسه تابستانی کسب و کار شریف در واقع به یک سوال برمی‌گردد. سوالی که به همراه تعدادی از اساتید دانشگاه و جمعی از همکاران خارج از کشور که به حوزه‌های آموزش علاقه‌مند هستند، مطرح کرده بودیم که چرا بسیاری از بچه‌های خوب ما که در دانشگاه‌های برتر کشور مانند صنعتی شریف، تهران، پلی‌تکنیک یا جاهای دیگر درس می خوانند، علی‌الخصوص بچه‌های فنی مهندسی، علی‌رغم کسب رتبه‌های بالا در مهارت‌های درسی، در مهارت‌های اجتماعی بسیار نابالغ و ناپخته‌اند؟

در واقع ما این طور این پدیده را تحلیل کردیم که این‌ روزها بچه‌های ما برای این‌که بتوانند در دانشگاه‌های برتر کشور و در رشته‌هایی که دوست دارند قبول بشوند، از همان مقاطع سوم راهنمایی یا اول دبیرستان شروع می‌کنند به تست زدن ، حسابان خواندن، درس‌های ریاضی را تقویت کردن و یک جورهایی گویا از روال یک زندگی عادی دوران نوجوانی خارج شده و برنامه‌های دیگری برای آنها در نظر گرفته می‌شود. مثلاً این بچه‌ها ممکن است هرگز فرصتی برای این که با دختر خاله و پسرخاله و یا دوستان خود بیرون بروند، تفریح کنند، بازی کنند، رشد اجتماعی داشته باشند، دعواکنند، جنگل بروند، فیلم نگاه کنند، سرفیلم بحث کنند، نیابند. این بچه‌ها عموماً مجبور هستند که از این لذت‌ها بگذرند تا خودشان را برای کنکور آماده کنند. در واقع گویا شخصیتشان در همان ۱۴ یا ۱۵ سالگی فریز می‌شود و فقط جنبه‌هایی از وجودشان، آن هم نه مشخصاً از نوع ریاضی وفیزیک و…، بلکه از نوع تست‌های کنکور در آنها شکل می‌گیرد و رشد می‌کند. بعدها که این بچه‌ها به دانشگاه‌های رده‌ی اول کشور راه پیدا می‌کنند، از آنجایی که به شدت رقابتی هستند، در همان ترم اول دانشگاه در واحدهایی مثل ریاضی۱، یا فیزیک ۱ طوری با آنها سختگیرانه برخورد می‌شود که احساس می‌کنند تازه وارد فضای جدید درسی شده‌اند که درس خواندن دوران دبیرستان در مقابلش چیزی نبوده و دوباره شروع می‌کنند به درس خواندن و این‌بار جدی‌تر.

در نهایت اتفاقی که می‌افتد این است که بعد از ۲۴ یا ۲۵ سال ما یک جوانی را می‌بینیم که فوق لیسانس دارد، در حوزه تخصصی خودش بسیارتوانمند است، ریاضی‌اش عالی است، فیزیکش عالی است اما از لحاظ شخصیتی کودکی بیش نیست. کودکی ۱۴ یا ۱۵ ساله که نه قادر است، مذاکره کند، نه می‌تواند یک تیم درست کند و نه می‌تواند کسب و کاری داشته باشد.

مدرسه کسب و کار شریف برای پاسخ به این نیاز درست شد که روی دانش‌آموزان، بخصوص سال‌های اول دبیرستان و دانشجویان سال‌‌های اول دانشگاه، تمرکز کند و مسیر این جریان پرورش متخصصان کودک رفتار را تغییر دهد.

این طرح به صورت پایلوت در تابستان گذشته برگزارشد که کسانی که در مدرسه ثبت نام کردند ۳، ۴ بار فیلتر شدند، تصفیه شدند و نهایتاً تعداد کمی از آنها برای حضور در مدرسه انتخاب شدند.
مباحث مختلفی نظیر
نحو‌ه‌ی فکرکردن،
تفکر انتقادی،
تفکر سیستمی،
راه‌اندازی کسب و کار جدید، ایده‌ی کسب و کار،
خلاقیت، نوآوری،
مذاکره، رهبری تیمی

و چیزهایی شبیه با آنها کار شد. بیش از این‌که آموزش به این بچه‌‌ها داده شود، از طریق یک سری فعالیت‌های شاد و تفریحی سعی شد که به طور غیرمستقیم زمینه‌ی ایجاد یک تحول عمیق در این افراد فراهم آید. در مدرسه تابستانی ما هر ۲ هفته یک‌بار برنامه‌هایی داشتیم که مثلا در یک روز یا نیم روز بچه‌ها دور هم جمع می‌شدند و فعالیتهای تیمی انجام می‌دادند و یا با کسانی در حوزه‌ی کارآفرینی و نوآوری آشنا می‌شدند. در این روزها می‌توانم بگویم که در تعداد زیادی از بچه‌ها تغییرات محسوسی به وجود آمد. تغییراتی که حتی پدر و مادر آنها هم که به طور مرتب و دائمی با آنها در تماس بودند، آن را حس کردند. شاید به جرأت بتوانم بگویم که از این جهت ارزیابیم این است که مدرسه در کارش بسیار موفق بوده است. البته طبیعتاً این بار اول اجرای طرح بود و قرار است که تجربیات مکتوب شده و تحلیل بشود که در دوره‌های بعدی اجرا با یک توان و انرژی بیشتر و انشاالله با بهره‌وری بالاتری اتفاق بیافتد. چیزی که در واقع شاید خوب باشد الان روی آن تاکیدکنم، تقریباً می‌شود گفت که فلسفه‌ی ایجاد مدرسه کسب و کار شریف است که تابستان سال۹۳ اولین دوره‌ی آن آغاز به کار کرد.

-بسیار متشکرم از توضیحات خوب شما، اما مطلب دیگری که به صورت پرسشی در ذهن من مطرح است این است که جشنواره‌ای که در برج میلاد برگزار می‌شود حالت دست‌فروشی دارد؟ برنامه به چه صورت است؟

- یکی از چیزهایی که شاید برای بچه‌ها خیلی مهم باشد این است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته‌ی صنعتی، بچه‌های دبیرستان، و یا دانشجوهای ورودی جدید دانشگاه عموما تجربه‌ی کارهای پاره وقت در فروشگاه‌های بزرگ، و یا ساندویچ‌فروشی‌های مک دونالد را دارند. تقریباً می‌شود گفت که کمتر نوجوان ۱۴ یا ۱۵ ساله‌ای در کشورهای پیشرفته هستند که تجربه کاری نداشته باشند. .....

منبع: http://sharifsummerschool.ir/?p=1366

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 25, 93 2:50 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

در تایید حرفهای آقای دکتر فیض بخش باید بگویم:
تجربه من از زندگی خودم و اندک دقتی که در زندگی اطرافیانم داشته ام این است که کسی که مهارتهای زندگی اجتماعی را در حدی که لازم است کسب نکرده باشد و در ادامه زندگی بر رشد آن تلاش نکره باشد. کل سرمایه گذاری های قبلی اش در کسب مدارج علمی بر باد رفته می باشد مثلا شخص مدرک لیسانس یا فوق لیسانس یا دکتری دارد ولی نمی تواند از آنها بعنوان پایه ای برای پیشرفت مادی و کسب مدارج اجتماعی استفاده کند و احساس می کند( که عملا هم اینطور است) در زندگی شکست خورده است و جالب تر اینجاست که از تحلیل مشکل و ریشه یابی علت شکست هایش ناتوان می باشد.

چون صورت مشکل خود را درست متوجه نمی شود راه حلهایی هم که ارائه می دهد و اجرا می کند به جواب منتهی نمی شود و بی اثر هستند.

فراموش نمی کنم که یکی از همکارانم از روی خیرخواهی به من گفت: اگر من مدرک تو را داشتم براحتی مدیر شده بودم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 29, 93 1:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خیلی خوب بود مخصوصا این جمله :میان زنده بودن و زندگی کردن تفاوت است. زنده بودن به معنی داشتن نقشی منفعل در برابر حوادث و ناملایمات روزگار است در حالی که زندگی کردن داشتن نقشی فعال و نه فقط پذیرنده در جریان خوشی ها و ناخوشی ها است. از این رو زنده بودن هیچ هنر و مهارتی نمی خواهد در حالی که زندگی بیش از هر چیز دیگر نیازمند مهارت است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 26, 93 12:37 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

یک مرد احمق هنگام صحبت با یک زن می گوید: " حرف نزن" ،
اما یک مرد عاقل می گوید: " وقتی لبانت بسته هستند، دهانت بسیار زیباست."

همیشه راه حل بهتری وجود دارد.

منبع: http://uc.irpdf.com/uploads/6/dyfmpscgtf%5Bwww.irpdf.com%5D.pdf

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 55 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com