p123 نوشته است:
. . . شايد نوع مواجهه با استرسه(جسمي يا فكري)فرق داره مثلا خود من هر موضوع استرس زاي كوچيك يا هر هيجاني مثلا سرعت كه پيش بياد، علاوه بر اينكه زياد بهش توجه مي كنم،روي جسمم هم خيلي اثر ميگذاره احساس مور مور شديد مي كنم يا مثلا نسبت به بقيه، سرما يا گرما رو بيشتر و شديدتر حس مي كنم. نميدونم همه اي بي اسي ها اينطورن يا نه؟
من هم از لحاظ روانی آدم حساسی شدم ولی بعد از ای بی اینجوری شدم. من خیلی سرمایی هستم ولی تحمل گرمام خوبه.
نقل قول:
الان ديگه حتي وقتي خوشحال يا بي استرسم باز علايم وجود داره فقط چون خوشحالم بهش توجه نمي كنم. برعكسش وقتي استرس دارم يا توي محيط ساكت قرار مي گيرم خيلي تمركز مي كنم روي علايم و به خاطر همين بيشتر حس مي كنم بيشتر هم بروز ميكنه. مثل هر بيماري ديگه كه با استرس يا هيجان، علايمشون تشديد ميشه.
به نکته خوبی اشاره کردی ، لپ کلام را گفتی.
من هفته پیش به خاطر استرسی که در محیط کاری داشتم اوضاع گوارشیم بهم ریخت ولی اینها دلیل نمیشه که استرس را دلیل ای بی بدونیم و بقیه عوامل را به کل نادیده بگیریم.
نقل قول:
من خودم درد و دل پيچه و اسهال و همه اينها رو دارم + سر و صداي شكم.كه اگه فقط همين آخري نبود زندگيم كلي عوض ميشد

شما كه اين موردو نداري ازش استفاده كن!
من که خیلی از وضعیت حال خودم شاکی هستم(اسهال، نفخ، لاغری، انرژی پایین و رژیم غذایی محدود . . .) دیگه نمی دونم از این بدتر چطوری میشه؟ لاغری و ضعف اعتماد به نفس آدم را پایین میاره.