انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: من و بی اختیاری
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 25, 94 12:16 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

Droma جان شما حتما یبوست داری یا رژیم غذایتو رعایت نمیکنی .سعی کن بیشتر غذاهای گیاهی بخوری .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 25, 94 9:59 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

چند روز و شبه بشدت استرس دارم
دارم ارمو از دست میدم
آبروم بیشتر از قبل در خطره ........... قبلا دور کاری میکردم حالا صاحب سایت داره میاد ساکن شهر من و همسایه ام میشه دو هفته دیگه میان شهر ما . دیگه نمیتونم دور کاری کنم.
خیلی تو اینترنت تعریف میکنند از من یعنی رو من حساب باز میکنند میترسم بیاد از نزدیک ببینه من یه ال جی ..............با بوی بد و ...هستم آبروم به کل تو نت هم بره. دلم میخاد زلزله بیاد فقط من بمیرم ! خیلی تپش قلب شدید دارم چیکار کنم؟ :((

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 9:45 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام نور امید جان تورو خدا اینجوری فک نکن حالت بدتر میشه .مگه تو دوس داری ال جیت بدتر شه .یعنی حرف دیگران از سلامتیت مهمتره .بذار اصلا بدترین قضاوت رو کنن به درک.تو ادم باارزشی بودی که با وجود این بیماری تو کارت موفق شدی.این همه وقتمون و انرژیمون و سلامتیمون وکلا زندگیمون رو تباه میکنیم که دیگران نسبت به ما قضاوت منفی نداشته باشن و از ما خوششون بیاد خوب به درک که میخوان چی فکری کنن . اگه واسه خودمون و ارامشمون وقت میزاشتیم الان اینی که هستیم نبودیم .بگو بخندو زندگی کن.حتما برو پیش روان پزشک و قرص های ضد افسردگی مصرف کن .خیلی بهت کمک میکنه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 12:35 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
دکتر هولاکویی:
انسان در زمان سختی و مشکلات و یا درد و رنج، به توانایی های خود پی می برد.

خانم نور امید عزیز، اگر به توانایی هایتان پی برده اید خوشا به سعادتان. و اگر هنوز به توانایی های خود پی نبرده اید احتمالا مشکلتان ، مشکل نیست.
.
.

با این تعریفی که دوستان از آبرو دارند من مشکل دارم. راستش را بخواهید با خود آبرو هم مشکل دارم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 2:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
خوب کارتو ول کن بپیچونشون ارزش استرسش نیست.جدی میگم چقد باید تحقیر شیم واقعا داریم زجر میکشیم بچه کوچیکم بهمون تیکه میندازه بی خیال همه چی شید کارم ی کار مناسب پیدا کنید اینقد خودتونو خورد نکنین من دوسال با ال جی شدید رفتم دانشگاه فقط ب خاطر مجبور بودن و چرتو پرتو رقابتو این حرفا نمیدونستم الان ادما عوضی شدن راحت با شایعه چندتا عکس و فتوشاپ ..... ابرو میبرن خدایی ماها هم سوژه ایم خودتونو بزارین جای بقیه خدایی سوژه ایم مجبوریم تنها باشیم خرجیمونم با بدبختی دراریم بجا اینکه با ابروتون بازی کنین و هی بخواین بقیه درک کنن فکر چاره و راهکار باشین سخته ولی اینم زندگی ماست.مخصوصا دخترارو اذیت میکنن خانوادمونم مسخرمون میکنن اینقد بروم نیاوردم فک میکنن اسگلم تیکه هاشونو نمیفهمم من همه چی سرم اومده نزارید درد بی ابرویی و کابوس اضافه شه مردم نادونن یجورایی ام حق دارن چون نادونن.نمیدونم شاید دارم چرند میگم این فقط تجربم بود یروز همه چی درست میشه.اما ابرو بر نمیگرده.هی ب خونوادم گفتم ابرومو میبرن مثه نسل شما نیست زمونه ما راحت ابرو میبرن ادمای مثه مارو له میکنن با دروغ فرستادنم دانشگاه حالا ابرو ک رفته کتکرم ما میخوریم.هی خدا

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 2:21 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
نخندید اینم مرضه دیگه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 6:57 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام ممنونم دوستای خوبم سایه روشن عزیز و آشنای گرامی و ساناز جان . دو روزه با یکی از دوستانم قرار گذاشتم انرژِی درمانی رو هم شروع کنیم . شاید مشکل ما چاکراه هم باشه چاکرا تراپی شاید اثر بخش باشه.
نمیدونم چجوری از این قضیه صاحب کارم در برم بعد عمری کار کردن تو سایتشون و آدمین بودن تو سایتشون ایشون داره میاد شهر ما..
کاش بشه بیخیالی طی کنم یا بهونه داشته باشم . فعلا یکم دارم ذهنشو نسبت به خودم آماده میکنن و بهش گفتم مشکلات جسمی دارم و از خونه زیاد بیرون نمیرم تا وقتی اومد همسایمون شد توقع رفت و آمد زیادی ازمن نداشته باشه...
کاش میشد ما هم به یه بهونه ازین شهر اثاث کشی میکردیم میرفتیم ولی نمیشه
خواهر کوچیکم میگه از کارت بیا بیرون بعدا هم میتونی کار پیدا کنی ولی خودمم میدونم کار پیدا کردن اونم دور کاری به این راحتیها نیست اگر نیاز نداشتم عمرا کار نمیکردم به اندازه کافی تحقیر شدم نمیخام دیگه از نظر مالی هم حس حقارت رو بچشم نمیخام وابستگی مالی به احدی الناسی داشته باشم و برای یه خرید جزئی خودمو خورد کنم از خانوادم پول بخام باید مستقل باشم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 7:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نورامید اصلا نترس اگه شغلتو ول کنی تا اخر عمرت پشیمون میشی.من مطمعنم درکت میکنه فوقشم بگه نمیخام برام کار کنی که با توجه به اینکه شغلت توی خونه هست احتملا نمیگه.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 27, 94 1:08 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

[quote="نور امید"]چند روز و شبه بشدت استرس دارم
دارم ارمو از دست میدم
آبروم بیشتر از قبل در خطره ....
از نظر من وقتی میری پیشش کاملا به خودت برس و مرتب باش طوری باش که بیشترین اعتماد به نفسو داری اروم باش حتی اگه ال جی هم نباشی هیچکس از ادم مضطرب و ناراحت خوشش نمیاد.محکم وایستا اما دوستانه رفتار کن .فک کن اگه خودت کارفرما باشی کیفیت کار کارمندت برات مهمه یا اینکه نیاز داره بیشتر بره دستشویی؟ شک نکن اخرین چیزی که ممکنه بهش اهمیت بده یا دربارش فک کنه این چیزاست! من امتحان کردم و نتیجه گرفتم.امتحان کن! تازه وقتی رفت و امدا بیشتر میشه مثلا سر یه موضوع دیگه مثل غذا میتونی مثلا بگی من مشکل گوارشی دارم و بهتره مراعات کنم.اونجوری اونها هم میفهمن که کار تو عمدی نیست.در ضمن خودت هر وقت احساس میکنی لازمه در یا پنجره رو باز کن.خب ما بی تقصیریم بیماریه دیگه! اونام بی تقصیرن خب....!
مشکل اینه که اکثر مردم از این بیماری بی اطلاعن حتی بعضی از دکترا!! اما خب هر چیز اشنایی هم یه روز ناشناخته بوده کم کم همه متوجه میشن و عادت میکنن.ماهم که قرار نیست همیشه اینطوری بمونیم.قبلا سلامت بودیم دوباره هم میشیم.12 سال پیش که من مریض شدم نصف بیشتر دکترا اصلا نمیدونستن ای بی اس چیه .خدارو شکر الان دارن راههای درمانشم پیدا میکنن.مثل همین داروهای ضد افسردگی که رو چند نفر جواب داده و خوب شدن.خود منم 70 درصد بهتر شدم.ایشالا به زودی ای بی اس هم میشه مثل سرماخوردگی و براحتی درمان میشه.اصلا میدونستی در گذشته مردم بخاطر سرماخوردگی گاهی جونشونو از دست میدادن؟اما حالا چی؟!!!

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 29, 94 4:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مرس پاندا جان و جناب مقدمی گرامی بینهایت ممنونم. اعتماد بنفسم بعد خوندن راهنماییهای شما خیلی زیاد تر شد
تا حدی تونستم به استرسم غلبه کنم.
در مورد:
m.moqaddami نوشته است:
[quote ]
مشکل اینه که اکثر مردم از این بیماری بی اطلاعن حتی بعضی از دکترا!! اما خب هر چیز اشنایی هم یه روز ناشناخته بوده کم کم همه متوجه میشن و عادت میکنن.ماهم که قرار نیست همیشه اینطوری بمونیم.قبلا سلامت بودیم دوباره هم میشیم.12 سال پیش که من مریض شدم نصف بیشتر دکترا اصلا نمیدونستن ای بی اس چیه .خدارو شکر الان دارن راههای درمانشم پیدا میکنن.مثل همین داروهای ضد افسردگی که رو چند نفر جواب داده و خوب شدن.خود منم 70 درصد بهتر شدم.ایشالا به زودی ای بی اس هم میشه مثل سرماخوردگی و براحتی درمان میشه.اصلا میدونستی در گذشته مردم بخاطر سرماخوردگی گاهی جونشونو از دست میدادن؟اما حالا چی؟!!!
[/quote]
دقیقا منم با همین مسئله خیلی روبرو میشم . کسی باور نمیکنه مشکل ما مریضی باشه ربطش میدند به مسائل ادب و تربیت یا مسائل اخلاقی و جنسی!
یادمه وقتی برای کاری چند روز پشت سر هم رفتم دادسرا ، آخرش منشی معاون دادستان که یک آقا بود علنا در حضور من با صدای بلند به دوستش گفت بعضیها اینقدر ( رابطه ج ...) داشتند که .......
آتیش گرفتم ..... خیلی سخته تهمتهای غیر اخلاقی به خاطر بیماری که نمیدونیم چرا دچارش شدیم و درمانش چیه بهمون بزنند خصوصا به ما خانمها ..اونم تهمت کار نکرده وقتی تو مسائل اخلاقی پایبند و پاک بودی از ابتدا....بهت همچین تهمتهایی رو علنا بزنند...
خیلی سخته خیلی . بعد یکسال ازین قضیه هنوزم با بیاد آوردن این خاطره از شدت خشم گریه میافتم .گریه از روی عصبانیت شدید...برای اولین بار از خدا خواستم این آدمایی که همچین قضاوتهایی رو با تمسخر و تحقیر ما درموردمون میکنند خودشون به بیماری ما دچار بشند... از همه نفرت پیدا کرده بودم. هنوزم تمام وجودم سرشار از نفرت و خشم میشه نسبت به خودم نسبت به بیماریم و حتی گاهی نسبت به خدا . انگار فقط ما زیادی بودیم.
من کاری که به ذهنم رسید رسانه رسمی و پروفایل رسمی وزیر بهداشت کشور ( آقای قاضی زاده هاشمی ) رو گیر آوردم و تو کلوب براشون پیام ارسال کردم آدرس فروم رو دادم.
این آدرس پروفایل وزیر بهداشت :
http://www.cloob.com/name/h.hashemi
براش نوشتم

سلام و درود . شما و قشر مردم میدونید همچین مریضهایی هم وجود دارند؟ چرا حتی خیلی از پزشکان و مردم عادی از وجود این بیماری بی اطلاعند . حملات پاتیک ...فلج نسبی و ناگهانی روده ...........و مشکلاتی که از معلولیت بیشتر در روند زندگی تاثیر میگذاره اما هیچ حمایتی چه دارویی چه بیمه و..برای این بیماران که تعداد کمی هم نیستند وجود نداره
لااقل چندبار تو تلویزیون در مورد وجود این بیماران خصوصا نوع ال جی اطلاعرسانی بشه یا شرایط و تسهیلاتی چه از نظر مشکل تامین دارو و چه بحث پذیرش اجتماعی و امکان استفاده از مرخصی درمان و..براشون در نظر گرفته بشه... یا اطلاعرسانی بشه تا لااقل مردم و حتی بعضی پزشکان ، تعداد زیادی از هموطنانمون که عمدتا محصلان و دانشجویان موفق یا حتی المپیادی که دچار بیماری سندروم روده تحریک پذیر شده اند ناچار به ترک تحصیل و منزوی شدن و یا خودکشی شدند رو درک کنند و برخورد بهتری داشته باشند تا عواقب و پیامدهای این بیماری کمتر بشه..

با تشکر
index.php

آخرین بار توسط نور امید در شنبه فروردین 29, 94 8:05 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید