انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 6:27 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

به توت خیلی علاقه دارم ولی گوارشم به این میوه خیلی حساسیت نشون میده :cry:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 11:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام از دوستان کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم ببخشید اینجا نظر میذارم اخه نمدونستم این سوالم رو کجا بپرسم من یک مشکلی که دارم اینه که البته با عرض معذرت فراوان توی معدم بعدم رودم بی دلیل گاز زیادی جمع میشه و نمتونم کنترلش کنم میشه راهنمایی کنید که چه غذاهایی نخورم و چی بخورم راستی این غذاهایی که اشا جان گفتن بخورید و نخورید رو رعایت می کنم کامل ولی نمیدونم دلیل این مشکلم چیه از وقتی داروهای میکروبی بودن معده ام تموم شده شروع شده امپرازولم که تمام شده با وجود رعایت شیوه اتمامش همان طوری که دکتر گفته بود باز این گاستریک اذیت کننده شده ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه ؟

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 25, 94 4:55 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
asemanabri نوشته است:
سلام از دوستان کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم ببخشید اینجا نظر میذارم اخه نمدونستم این سوالم رو کجا بپرسم من یک مشکلی که دارم اینه که البته با عرض معذرت فراوان توی معدم بعدم رودم بی دلیل گاز زیادی جمع میشه و نمتونم کنترلش کنم میشه راهنمایی کنید که چه غذاهایی نخورم و چی بخورم راستی این غذاهایی که اشا جان گفتن بخورید و نخورید رو رعایت می کنم کامل ولی نمیدونم دلیل این مشکلم چیه از وقتی داروهای میکروبی بودن معده ام تموم شده شروع شده امپرازولم که تمام شده با وجود رعایت شیوه اتمامش همان طوری که دکتر گفته بود باز این گاستریک اذیت کننده شده ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه ؟

سلام شما از غذا هایی که باعث نفخ میشوند مثل حبوبات کمتر استفاده کنید و بعد از غذا از قرص ژلی ژنیتیکن استفاده کنی‌ و یکی‌ هم قبل از خواب! ۸۰% گاز شما کم میشود! عراق نعناع هم میتونه واسه شما مناسب باشه! من شخصاً رژیم خاصی‌ ندارم اما با خوردن یه سری دارو‌های گیاهی و ژنیتیکن کاملا مشکلم برطرف می‌شه! البته قهوه شکلات شیر اصلا نمیخورم

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 25, 94 3:03 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ،ممنون . البته من گفتم به دلیل یبوست نیست مشکلم .و میشه اسم انگلیسی قرص رو بفرمائید اخه هرچی با اسم فارسیش تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم . ممنون

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 25, 94 6:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

asemanabri نوشته است:
سلام ،ممنون . البته من گفتم به دلیل یبوست نیست مشکلم .و میشه اسم انگلیسی قرص رو بفرمائید اخه هرچی با اسم فارسیش تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم . ممنون

ژنیتیکون - دایمیتکون فعال شده!

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 25, 94 7:19 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ممنون .لطفا اگه سایر دوستان هم پیشنهادی دارن بگن .

بالا

عنوان پست: نفخ
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 26, 94 10:40 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من برای نفخ اینها را پیشنهاد می کنم:
- فرآورده های زنیان یا آویشن
- کپسول پروبیوتیک یوموگی
- قرص بیسموت

آسمان ابری ، در انجمن در مورد نفخ پست های زیادی داریم. نظرتون در مورد تجربیات دوستان چیه؟ کدام را امتحان کرده اید و نتیجه چه بوده است؟

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 26, 94 7:29 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ممنون ارش خان . والا من چیزهای زیادی ازجمله زنیان و اویشن رو امتحان کردم . قرص بیسموت رو هم قبلنا امتحان کرده بودم نتیجه اش بدک نیست ولی یکمی یبوست میاره .
عرق نعناع و شربت نعناع و دم کرده نعناع رو هم امتحان کردم که دم کرده نعناع و بابونه تا 3 روز جواب دادن هرکدام بعدش انگار روده ها و معده بهش عادت میکنه و دیگه اثرش کم میشه و از بین میره !!
ی بارهم یادمه یک قرص ژله ای سبز رو توی داروخانه دیدم نوشته بود ضد نفخ اصلا اسمش یادم نیست گرفتم وخوردم چشمتون روز بد نبینه بعداز غدا باید می خوردیم وقتی می خوردم انگار دیگه تمام معده و رودم خالی شده و هیچ چیزی به اسم معده و روده ندارم و تازه احساس نفخ شدیدتر میشد که دیگه نخوردم . راستی من چون سوزش معده دارم که خیلی شدید است نمیتونم هر قرص و کپسولی بخورم مثل این قرصی که گفتم اخه بعد از اون قضیه فهمیدم سوزش معده دارم و نباید اون قرص می خوردم !!!!!!

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 26, 94 9:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

asemanabri نوشته است:
توی معدم بعدم رودم بی دلیل گاز زیادی جمع میشه و نمتونم کنترلش کنم میشه راهنمایی کنید که چه غذاهایی نخورم و چی بخورم راستی این غذاهایی که اشا جان گفتن بخورید و نخورید رو رعایت می کنم کامل ولی نمیدونم دلیل این مشکلم چیه از وقتی داروهای میکروبی بودن معده ام تموم شده شروع شده امپرازولم که تمام شده با وجود رعایت شیوه اتمامش همان طوری که دکتر گفته بود باز این گاستریک اذیت کننده شده ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه ؟

چون این مسئله بعد از مصرف آنتی بیوتیک و داروی کاهنده اسید معده شدید شده احتمالا میکروبیم روده بهم خورده.
به نظر من مکمل های پروبیوتیک مثل یوموگی و بیوکپ را امتحان کنید.
اون کپسول سبز ژله ای سوپر مینت باریج اسانس نبود؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 26, 94 1:34 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بیسموت رو من که می خورم شدیدا بعد از غذا دچار دل درد یا معده درد می شوم! دلیل رونمی دونم! شاید روی من اینگونه باشه! عرق شمیم و زنیان پس از غدا هم خوبه ! همچنین زیره در غدا بریزید! من 1 ماه هست هیچ پروبیوتیکی نمی خورم! توصیه می کنم امگا3 قرص هم 1 هفته استفاده کنید! حرکات روده رو آرام می کنه! روی خواب تاثیر خوبی داره.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید