انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:10 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 8:46 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
یک متخصص داخلی با بیان اینکه 25 تا 50 درصد مراجعان به مطب‌های گوارشی به سندروم روده تحریک پذیر مبتلا هستند، تاکید کرد: سندروم روده تحریک پذیر یک اختلال شایع گوارشی است که 10 تا 20 درصد افراد جامعه به آن مبتلا هستند.
وی در ادامه افزود: 80 تا 90 درصد بیماران با سندروم روده تحریک پذیر دارای مشکل روحی و روانی زمینه‌ای از قبیل اضطراب، افسردگی و وسواس هستند. (آرش: هر کسی هرروز اسهال و یبوست و درد داشته باشه دچار مشکلات روانی میشه)

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: در صورت درد یا ناراحتی شکمی عود کننده حداقل 3 بار در ماه با معیارهایی از جمله بهبود درد شکمی با اجابت مزاج، شروع درد شکمی با تغییر در دفعات اجابت مزاج و شروع درد شکمی با تغییر در قوام مدفوع می‌توان سندروم روده تحریک پذیر را تشخیص داد که شکایت از این نوع معیار باید حداقل از شش ماه قبل شروع شده باشد.
شیخ الاسلامی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بالای سندروم روده تحریک پذیر در جامعه متاسفانه برنامه یکسان درمانی برای کنترل بیماری وجود ندارد و عدم تمایل بیمار جهت مراجعه به سرویس‌های روانپزشکی در موارد ارجاعی سبب می‌شود که بیمار به صورت مزمن و عود کننده پس از قطع دارو شاهد علایم بیماری باشد. (آرش: یعنی متخصص گوارش به روانپزشک ارجاع می کند و بیمار مراجعه نمی کند? :!: شخصا پیش انواع و اقسام متخصص گوارش رفتم و حتی یکی از اونها به روانپزشک ارجاع نکرد. فقط این اواخر متخصص های گوارش راضی شده بودند که داروی روانپزشکی تجویز کنند.)
http://isna.ir/fa/news/94030904926/%D8% ... 8%B4%DB%8C

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 12:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
آقا ارش مراحعه به روانپزشکم دربهبودی این بیماری تاثیر نداره,این ی درده بی درمونه ک گریبانگیر بعضی ها میشه,من خودم دوماهه ک دارم سیتالوپرام هگزال ودنیورین میخورم,هیچ تاثیری روی دردام نداره,تا غذامیخورم دو سه ساعت بعدش اازشدت شکم درد و نفخ جون ب لب میشم,کارم ی سره شده گریه کردن ک کی خوب میشم
عاجزشدم بخدا......
دکترای گوارش من همشون بهم داروی اعصاب میدادن ولی بیفایده بود

بالا

عنوان پست: تغییر دارو
پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 12:55 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مراجعه دوباره به روانپزشک داشته اید ؟ شاید نیاز به تغییر داروها باشد ؟
یبوست رفع شده یا ادامه داره ؟
به نظر من بهتره داروهای اعصاب توسط روانپزشک تجویز بشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 7:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

هقته اینده باید برم,اما واقعا دوست ندارم برم,چون داروهارو ک میخورم کاملا گیجم
ب اون صورت یبوست ندارم,طی روز سه چهارباری اجابت مزاج دارم اما تخلیه کامل نیس,بیشتر از نفخ ودل درد بعدغذا رنج میبرم
من تحت نظر روانپزشک دارو میخورم

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 9:51 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
تغییر دکتر روانپزشک هم شاید فکر بدی نباشد.تجربه و سواد دکترها واقعا با هم فرق دارد. سابقه اقدامات و داروهایی را که مصرف کرده اید با دکتر جدید در میان بگذارید.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 11, 94 9:39 pm 
آفلاین
کاربر ساده

نقل قول:
این فوق تخصص گوارش خاطرنشان کرد: در عده‌ای از بیماران استرس نقش اصلی را در بروز علایم بیماری ایفا می‌کند و اغلب بیماران استرس شدید دارند ولی در بعضی دیگر استرس وجود ندارد.
آرش: خوبه پذیرفتن که استرس در این بیماری حداقل برای بعضی ها فاکتور تعیین کننده نیست.

قدیمی خاطر تصریح کرد: استرس می تواند به تشدید علائم این بیماری کمک کند و مراجعه این افراد به روانپزشکان و آموزش رفلکس‌های شرطی و پرهیز از واکنش‌های مخرب موجب بهبود علایم بیماری می شود.
وی در پایان گفت: این بیماری عوارض خاصی ندارد اما به تنگ آمدن بیمار از مراجعات مکرر به دستشویی و استفاده از داروهای مختلف که ممکن است عوارضی ایجاد کنند برای بیمار آزاردهنده است.
آرش: آزاردهنده است و زندگی عادی این اشخاص مختل می شود.

بنده بارها و بارها گفته ام که آی بی اس برخاسته از استرس نیست و استرس فقط یک عامل تشدیدکننده است. باید به دنبال عوامل جسمی بگردیم. از هفته ی پیش کلاس های دبیرستان تمام شد و اگر عامل استرس باشه، بنده الان نباید هیچ مشکلی داشته باشم ولی همین امروز اون هم در هوای آزاد اجساس می کردم پشت مقعدم گاز جمع شده. در حالی که قبلش سرویس رفته و (عذر می خوام)حس می کردم تخلیه کامل انجام شده.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 12, 94 11:20 am 
آفلاین
کاربر فعال

منم تازگیا به همین نتیجه رسیدم که استرس فقط تشدید می کنه حداقل در مورد سر و صدای شکم به این نتیجه رسیدم که مشکل عدم تحمل یک یا چند ماده غذایی است ولی در مورد خودم چون دکتر از قبل بهم گفته بود از استرسه فکر می کردم چون بچه دار شدم و خوشحال بودم حالم خوبه در صورتی که پرهیز داشتم اگر می دونستم این طوره پس از اتمام دوره پرهیز یا بازم ادامه می دادم یا با یه قاشق یه قاشق ماست شروع می کردم بعد در ماه می رسوندمش به یه کاسه چون من دائما استرس ندارم اما چرا با خوردن 3تا دونه زردآلو یا هندوانه یا شیر غروب سمت چپ رودم گازهای حبس شده و حباب تشکیل میشه و سر و صدا می کنه یه چیزی به خانما بگم قرصای هورمونی حال و خراب تر می کنه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 12, 94 6:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام من که فکر می کنم نه استرس نه غذا لااقل واسه منکه این طوره چون من به شخصه تقریبا هیچ چیزی نمی خورم به جز چیزایی که میگم : اب جوشیده ، نان و عسل,وارده واب جوش که نفخ نداره و گاهی هم گردو و پنیر که نفخ نمیاره واسه من ، ولی وقتی که استرسم ندارم معلوم نیست چرا یکدفعه حرکت روده هام بی دلیل زیاد میشه یا اسهال میگیرم یا یبوست دیگه دارم قاطی می کنم 2 هفته ای این داروها دکتر بهم داد بهترشده بودم پرانول و مبورین و کلیدینیم ولی خب بعدش دوباره اثر داروها از بین رفت !!!!!!!!!!!!! تازه هر وقت جایی می خواستم برم که استرس ممکن بود بگیرم توی جمع که بودم پرانول میخوردم خیلی خوب بود تمام استرسم کم شده بود ولی الان دوباره بی فایده است برگشته .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 12, 94 10:13 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ارده و عسل و گردو و پنیر همه غذاهای مشکل سازی هستند. به نظر من شیفت کنید به این غذاها:
گوشت ها ، برنج ، نان غیر سبوس دار، تخم مرغ ، هویج و کدو (هردو پخته) ، موز(کم) ، کره ، سیب زمینی ، سیب پوست کنده
البته نه اینکه غذاهای دیگه نخورین ولی غذای اصلیتون اینها باشن.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 12, 94 11:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

آرش نوشته است:
ارده و عسل و گردو و پنیر همه غذاهای مشکل سازی هستند. به نظر من شیفت کنید به این غذاها:
گوشت ها ، برنج ، نان غیر سبوس دار، تخم مرغ ، هویج و کدو (هردو پخته) ، موز(کم) ، کره ، سیب زمینی ، سیب پوست کنده
البته نه اینکه غذاهای دیگه نخورین ولی غذای اصلیتون اینها باشن.

باشه مممنون این روهم امتحان می کنم ببینم چی میشه .فقط ی سوال اینکه کره که می گن صنعتی و مشکل ساز و همین طور گوشت یعنی گوشت قرمز فقط دیگه ؟ یا گوشت مرغ و ماهی هم میشه اخه اونارو میگن سردی نمیدونم راجع به مرغ دیگه دید خوبی ندارم نمیدونم واقعا این مرغی که می خریم از بازار چی هست مرغ یا ...؟؟؟؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید