|
سلام دوست عزیز اولا خواستم بگم اصلا نگران کاهش وزنتون نباشید,درسته کاهش وزن خیلی خطرناکه اما درصورتی ک شما غذا بخورید,راحت باشید ولی لاغر بشین,من خودم طی یه دوره 4-5 ماهه 12 کیلو وزن کم کردم,کسی بودم ک یه ماه روزه میگرفتم 250 گرمم کم نمیکردم ,اما خبب طی این مدت بخاطر اینکه فهمیدم روده م قوس طحالیش زیاده وای بی دارم ک خوب نمیشه,همین برام ی کابوس بزرگ شد و باعث شد من دیگ ب غذا میلی نداشته باشم و لاغر شم,هرکی منو میدید فک میکرد مشکل بدی دارم,دکترامم بخاطر این کاهش وزن سریع و زیاد چ ازمایشاتی ک ازم نگرفتن ولی همه نرمال بود,شمام اگ واقعا اشتها ندارین و تغذیه تون مث قبل نیس نگران کاهش وزنتون نباشین درمورد بقیه علایمی هم مک فرمودین,هنه علایم ریفلاکسه,ک اونم میتونین با داروهای خانواده امپرازول تحت نظر پزشک کنترل کنین استرس وناراحتی علت اصلی رفلاکس و ترشح اسیده,از طرفی تغذیه هم تا حدی در کنترل رفلاکس تاثیر داره,مثل کافیین و پیازوو چربیها و... من خودم بعد اینک فهمیدم ای بی دارم زخم اثنی عشر گرفتم,بعدشم رفلاکس,,,,,ینی همه اینها با همون کولونوسکوپی,لعنتی و استرس و دردو اون شرو شد من بخاطر همون خم طحالی کولونم ک میگم مدام درد سمت چپ زیر دنده هامو دارم,بخصوص اگ نفخم داشته باشم تا دم مرگ میرم,ی مدتم درد دور ناف داشتم,ک دکتر ب روده باریک نسبتش داد,ولی با گرفتن عکس رنگی روده باریک معلوم شد علایم ای بی ه ک شدت پیدا کرده در کل شما نگران نباشید و سعی کنین بتونینن زندگی ارومی واسه خودتون درست کنین,کاری ک من هرچی براش تلاش میکنم نمیتونم ولی ایشالله ک شما بتونین
|