انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:45 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 17, 94 9:40 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اهسته هم که غذا می خورم بخواد اروغ شروع بشه میشه نمی دونم علتش چیه ولی خدارو شکر الان سه چهار روزه که اصلا دیگه اروغ نمی زنم سه چهار تا کار رو کردم که نمی دونم اثر کدوم یکی هستش که از شر این اروغ وحشتناک راحت شدم یکی خوردن نوروتریپترین 5 اونم بعد از ظهر ها ساعت 5 6 و دیگری خوردن عرق نعنا و حذف رانیتیدین که شبها هنگام خواب دو عدد با هم می خوردم و دیگری تزریق سرم نمکی در بینی روزانه چهار پنج بار به علت داشتن سینوزیت اگر میشه بهم بگین کدوم این کارها باعث شده اروغ زدن بسیار بسیار زیاد من از بین بره چون خیلی برام مهمه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 10:17 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

خسته نباشید مشکل من اینه که بعضی مواقع مدفوع نسبتا شل دارم ولی با زور پیچ هم نمیتونم تخلیه کنم انگار یه تایم مشخصی فقط میتونم دفع کنم اونم فقط صبح که از خواب بیدار میشم بعضی مواقع به بیماریم شک میکنم

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 11:55 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان میشه یک نفر جواب من رو هم بده من یک دو ماهی هستش که در پشت کمرم بین دو کتفم احساس سوزش یا درد یا داغی میکنم که شر ح دقیقش یکم سخته بگم واقعا کدومه دقیقا که با اجابت مزاج مدفوعی خیلی اروم میشه میخواستم بدونم کسی علتش رو میدونه مشکل گاز معده و باد گلو هم زیاد داشتم که الان کمتر شده عجیبه برام چه با شکم پر چه خالی این اروق زدنه بخواد باشه هست ولی این داغی یا تیر کشیدن بین دو کتف بیشتر نگرانم کرده کسی هست علتش رو بدونه چون یکی از بچه ها این درد پشت رو از علایم ای بی اشاره کرد تو پستهای قبل من هم از قبل این رو داشتم که حالا بیشتر هست حتی تو خواب هم با این درد یا سوزش مثل قولنج کردن از خواب بیدار میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنونم. ارش جان یه سر به اینجا هم بزن داداش

بالا

عنوان پست: درد کمر
پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 7:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من هم شنیدم که بعضی دردهای کمر می تونه از آی بی باشه. ولی خودم درد کمر مداوم ندارم.
درد قسمت بالای کمر بعیده از معده و روده باشه و ممکنه به رفلاکس و آروغ زدن مربوط باشه. اینکه با توالت رفتن بهتر میشه جالبه ولی خوب حرکات روده می تونه روی مقدار گاز در معده و مری هم اثر بگذاره. به نظر نمیاد که چیز مهمی باشه. اگر قسمت پایین بود میشد به کلیه شک کرد.
من حدود 5 ساله که یک درد و سوزش خفیف در قسمت ناف دارم که اوایل خیلی نگرانم می کرد ولی الان بهش عادت کردم. اون موقع دوستم سنگ کلیه گرفته بود و خیلی اذیت شد بخاطر همون من همش فکر می کردم که سنگ کلیه می گیرم :? این آی بی اس اون اوایل خیلی حالم و بهم ریخته بود. مثل آدمی بودم که توی لجنزار گیر کرده و هرچی دست و پا میزنه بیشتر فرو میره.

متخصص توانبخشی : یکی از نکات مهم در کمردرد، تشخیص علت آن است که آیا منشا عصبی، عضلانی یا مفصلی دارد.
به استناد منابع، منشا 70 درصد کمردردها عضلانی است که طی آن عضله و غلاف پوشاننده آن دچار التهاب شده یا تاندون آن کشیده می​شود.
http://isna.ir/fa/news/94031508052/%D8% ... B%8C%D8%AF

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 21, 94 9:07 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: tehran
kingmammad110 نوشته است:
سلام دوستان میشه یک نفر جواب من رو هم بده من یک دو ماهی هستش که در پشت کمرم بین دو کتفم احساس سوزش یا درد یا داغی میکنم که شر ح دقیقش یکم سخته بگم واقعا کدومه دقیقا که با اجابت مزاج مدفوعی خیلی اروم میشه میخواستم بدونم کسی علتش رو میدونه مشکل گاز معده و باد گلو هم زیاد داشتم که الان کمتر شده عجیبه برام چه با شکم پر چه خالی این اروق زدنه بخواد باشه هست ولی این داغی یا تیر کشیدن بین دو کتف بیشتر نگرانم کرده کسی هست علتش رو بدونه چون یکی از بچه ها این درد پشت رو از علایم ای بی اشاره کرد تو پستهای قبل من هم از قبل این رو داشتم که حالا بیشتر هست حتی تو خواب هم با این درد یا سوزش مثل قولنج کردن از خواب بیدار میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنونم. ارش جان یه سر به اینجا هم بزن داداش

من در مواقعی که دل درد و نفخ شدید دارم دچار درد پشت کمر میشم که مثل شما با دفع این مشکلم خوب میشه.
در کل ای بی اس خیلی پیچیده به نظر میاد.نمیدونم شما چند وقته درگیر این بیماری هستین اما خود من 11 ساله درگیرشم و اون اوایل تجربه های مختلفی داشتم که کم کم از بین رفتن.مثلا ماههای اول شبا موقع خواب اگه دل درد داشتم و دراز میکشیدم این دردا حالت چرخشی پیدا میکرد اگر درد سمت چپ بدنم بود و من به سمت پهلوی راست میچرخیدم درد هم همزمان به سمت راستم منتقل میشد. و دردای کمرم هم زیاد بود.من اون موقع برای زودتر خلاص شدن از این درد از روغن بادام تلخ استفاده میکردم خیلی تاثیر خوبی داشت.شکم و کمر رو با این روغن ماساژ میدادم زود درد اروم میشد.
اما الان دیگه به دردام عادت کردم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 31, 94 12:15 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همه دوستان
بنده حدود 2سالی میشه ک درگیر شدم حدود 10بار دکتر متخصص گوارش رفتم ک جواب نگرفتم همه به اتفاق گفتن معده عصبی تا روجوع کردم به وب
پس از تحقیق فهمیدم ک معده ی عصبی همون روده ی تحریک پذیری هست.
ولی هیچ کدوم از دکترا به من پیشنهاد آندوسکوپی ندادن پرسیدم گفتن که پس از شرح حال و معاینه ی گفتند ک معده ی عصبی ولی با هیچ دارویی خوب نشدم ولی بیماریم و کنترل کردم...
مشکل جدی من از خوردن کاهو مداوم شروع شد در ضمن من از بچه گی بسیار استرسی بودم و حتی افسردگی مزمن هم دارم ...الانم عمده درد من
از زیر جناق سینه سمت راست تا 8انگشت پایین تر درد میگیره اینگار ک رودم کرامپ یا گرفته میشه درد برای چند دقیقه است و اغلب درد میپیچه میزنه به زیر بغلم سمت راست و اصلا حالت تهو و کمبود اشتها و کمود وزن ندارم سوزش و رفلاکس آنچنانی هم ندارم.
البته عمده ی دردم این بود ک ذکر کردم و اسهال میشم گاهی اوقات آیا به نظر دوستان منم هم داریibsهستم چون واقعا خسته شدم دگ ام قصد رفتن به دکترم ندارم دوستان میشه راهنماییم کنید.
بیشتر از این وسواس فکری دارم ک خدایای نکرده سرطان باشه من 2سال درگیر شدم ولی تو این 2سال علایمم بیشتر ک نشده ازصد درصد شده سی درصو میشه راهنماییم کنید ممنون.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 7:25 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دکتر به من هم گفت اندوسکوپی احتیاج نیست .منم درد زیر جناغ قسمت وسط دارم همراه نفخ شدید و رفلاکس . خیلی هم استرسی هستم و الان تحت نظر روانپزشکم. داروهای گوارشی فایده ای نداشت .فقط علایم ریفلاکس کنترل کرد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 9:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من میگم 90 درصد مشکلات این بیماری جنبه عصبی داره فقط باید نگران هیچی نباشی چون حالت بدتر میشه حتی بیای نگاه کنی ببینی چی حالت رو بد میکنه که ازش دوری کنی چون تجربه من اینه که حتی استرس مخفی هم میتونه حالت رو بد کنه یعنی استرسی که خودت ازش خبر نداری مثل احساس بد نسبت به چیزی یا شخصی فقط و فقط میگم که باید فکر و ذهن رو آروم کرد امتحان کنید انشالاه جواب میده

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 5, 94 10:12 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ُ برای وسواس فکری دکتر من روزی یک فلووکسامین 50 میلی بهم داده . به نظرم این بیماری بیشتر جنبه ی فکری وعصبی داره برای من که این طوره برای همین بهتر به روانشناس مراجعه کنید البته من هنوز این کار رو نکردم ولی یک دکتر خوب پیدا کردم قصد دارماین بار ازش ی روانشناس خوب بپرسم که برام معرفی کنند که علاوه بردارو تتحت نطر اونم باشم و مشکلاتم رو رفع کنم . چون مننم وسواس فکری دارم که زیاد راجع به اینده و گذشته وحوادث پیش رو فکر می کنم و همینا ازاردهنده است. موفق باشید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 18, 94 1:46 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به نظر من قرص فلوکستین من ک استفاده کردم افت فشار و سردرد شدید گرفتم ولی الان قرص پنتازول40مصرف میکنم و دم غروبم قرص سیتالوپرام ک ترکیب این دو قرص واقعا درد من تا80%کاهش داده البته
من معتقدم این بیماری فقط و فقط جنبه ی اعصاب داره اگر بتونیم تنش های زندگی رو کاهش بدیم و به این بیماری به عنوان یه دوست نگاه کنیم خیلی کنار اومدن باهاش آسون تر چون ما تا آخر عمر کم و زیاد این بیماری همراه ما هست.به امید بهبودی همه ی دوستان....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com