انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:11 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 15, 94 4:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
با سلام متاسفانه من گرافیک کامپیوترم یک هفته هست سوخته و نبودم.
من نمی دونم چرا فیلم جنگی کردند بعضی از دوستان.من یک هفته این دارو علی رو مصرف کردم. نه نعشه شدم نه توهم زدم نه خمارم.بلکه باشگاه میرم و تمرینمو می کنم.الان هم با موبایل دا م پست میدم.اولا ای پی علی که پست داده و ایمیلش و تلفنش قابل ,سترسی هست.دوما محصول علی هم باز قابل دسترسی و ازمایش هست.سوما کسی که 5 سال خودش این بیماری رو داشته چه سودی داره زیاد روی این بیماران مانور بده.بنظرم انجمن های دیگه تعدا,شون چندین برابر ماست و بیشتر میشه کارا کرد تا اینجا.ضمنا مابچه 19 ساله نیستیم که گول بخوریم معتاد شیم دیگه بالای 30 سال هستیم.اکثرا سن ها بالاست در این انجمن.
من ی هفته روزی چند قاشق مصرف کردم. روی گاز روده خیلی خوب بود و کم کرد.اما دوز اون و برای من علی کم زده بود روزی ی بار ابکی بودم.و تست کردیم و مدام ایشون با من در تماس بود روز شب و شرایط حال من رو می پرسید.که ممنون هستم.هنوز در این انجمن افرادی هستند که علت این بیماری رو اعصاب و استرس می دانند که خودمون می دونیم که علت این نیست و خودمون رو گول نزنیم.چرا که ریفکسیمین بعنوان اولین دارو برای ما یک انتی بیوتیک بود و یا متنریدازل و خیلی از داروهای دیگه که در حال تست هستند.کمتر دانشمندی روی قرص های اعصاب و افسردگی اسه این بیماری داره دارو میسازه یا تجویز می کنه.
همه ما خوردیم و اعصاب و استرس هم 100% که نداشتیم گاهی اما یا بی اختیاری داشتند یا ما اسهال یا برخی صدای شکم.حتی اگر در عروسی که شاید کمتر کسی استرس اونجا داره ما بیماریمون محفوظ هست.
پس اینا چرت هست.شما در حال رقص هم باشی یهو اسهال بشی استرس میگیری پس این بیماری واسه اعصاب و استرس نیست ظاید بدترش کنه اما هیچ ربطی به درمانش و علتش نداره.اگه داشت همه با هیپنوتیزم خوب می شدند یا یوگا .گوشی بنده یک قابلیتی داره از طرف سامسونگ که استرس و خیلی موارد دیگه رو می گیره.بارها شده مال من استرس ن مال گ فتم با حسگر گوشی اما شکمم صدا می داده یا اسهال بودم.
کسی که می خ اد مواد مخدر به یکی بخورونه تو محرم براش نفعی نداره .چرا؟ چون نفع اینه که بشناسیش و بهش بفر شی بعدا.وقتی طرف داره رد میشه, دیگه نمیبینیش و نمی شناسیش طرف چطوری پس از معتاد شدن بیاد ازش بگیره.منطقی نیست.
علی گفته هر کسی خواست تست کنه زنگ بزنه بگیره .یعنی اجباری نیست.اختیاری هست.اگر خوب شد که ثوابش و دعاش برای علی.اگر نشد ضرری نکرده.برخی از دوستان بدترین قرص ها رو خوردن که عوارض وحشتناکی داشته یا کم داشته اما داشته . اما انقدر بعضی جاها ترسو میشن که مثلا گلوتامین هم با استخاره و کلی ترس می ترسند تست کنند.داریم تو انجمن از این افراد.و این افراد هیچ وقت خوب نمیشن.اول ما باید تلاش کنیم و بخ اهیم که خوب بشیم که تست کنیم با علم و تحقیق .و بعد شاید خدا کمک کرد.کسانی که می ترسند عمر دست خداست.ما چیزی نمی خوریم کشنده باشه .گلوتامین می خوریم که خیلی تو دنیا خور,ند.اما هنوز افرادی داریم که جرات نکردند یک ماه تست کنند.پس من توقع ندارم از محلول علی کسی تست کنه چون عقل باید کار کنه هوش بالا باشه.محلول ایشون با ای پی با موبایل همش هست.پلیس سایبری واسه همین کاراس.پس علی هدفش خوب شدن ما هست.وگر نه من الان بعد از ی هفته باید هزار اتفاق واسم می افتاد.
کمی فکر کنید حرف می زنید .از هوش خودتون استفاده کنید و خدا ترسوها را دوست ندارد.احتیاط شرط عقل هست با فکر میشه کار کرد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مرداد 16, 94 9:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

البته دوستان من این داروی گیاهی رو به اقا سعید ک کاربر حرفه ای این سایت هستن دادم و ایشون 85 درصد در سرو صدا و 95% در رفع نفخو گاز معده و روده راضی بودن و ایشون در شرایطی مصرف کردند ک من دز راروییشونو بایین گرفتم و ایشون با وجود خوردن همزمان 2تا تخم مرغ سیب زمینی و لوبیا کنسرو شده غیره در مورد نفخ 95% راضی بودن.واین ترکیب مخصوصا نفخ رو 8 نفر کامل درمان کرده.امید به روزی ک همه درمان بشن

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 16, 94 9:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من 5 سال مبتلا به نفخ فوق العاده شدید و اسهال و سرو صدا بودم هر دارویی هر مکملی هر روشی مثل هیبنوتیزم طب سوزنی هر دکتری از گوارش تا روانشناس تا روانبزشک تا گیاهی و خیلی داروها و روشها ک خیلیا جرات انجامشو ندارن انجام دادم اما بی فایده بود .تا اینکه خودم دست به کار شدم انقد تحقیق کردم انقد چندین گیاهو مخلوط کردم تا جواب داد روم و درمانش کردم.انقد داروهای مربوط و غیر مربوط خووردم ک خسته شدم تمامی داروهای ضد افسردگی از کلومی برامین-ایمیبرامین-دیازبام-البرازولام-بوبروبیون-رمرون یا همون میرتازابین-سرترالین-فلوکسیتین-باروکسیتین-ترازورون-تمامی بروبیوتیکها--کلیدینیوم سی-لوبرامید-کلوفاک-دیسیکلومین-دایجستیو-مترونیدازول-بیسموت -و غیره رو امتحان کردم ک فقط 8 روز جواب میداد

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 9:25 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
saeid نوشته است:
.......من یک هفته این دارو علی رو مصرف کردم. نه نعشه شدم نه توهم زدم نه خمارم. بلکه باشگاه میرم و تمرینمو می کنم.الان هم با موبایل دا م پست میدم. اولا ای پی علی که پست داده و ایمیلش و تلفنش قابل ,سترسی هست.دوما محصول علی هم باز قابل دسترسی و ازمایش هست.......

سعید آقا، باید عرض کنم که:
- افرادی که دنبال سودجویی و یا کسانی که دنبال معتاد کردن مردم هستند کارشان حرفه ای است و بلدند چجوری مشتری جمع کنند و کارشان را تدریجی انجام می دهند و اعتماد طرف را جلب می کنند.

- فرد بعد از اینکه معتاد شد دنبال شکایت به پلیس نیست که مشخصات و راه های تماس طرف دستش باشد . بله به راه های تماس نیاز دارد تا سفارش دهد.

- به این امر هم توجه فرمایید که شما هیچ اطلاعی از ترکیبات بسته فرستاده شده ندارید و فقط یک ادعاست که ترکیبات گیاهی است.

- بله این بسته قابل آزمایش است . اولا هزینه آزمایش بالاست و ثانیا چه کسی و کی و کجا آزمایش خواهد کرد که حاوی مواد مخدر است یا نه؟

- حرفهای علی آقا پر از تناقض است و جالب اینکه ایشان که بیماریشان از نوع اسهال است برای بی اختیاری هم دارو ارائه می دهند.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=46&t=804
علی نوشته است:
من تونستم گاز روده 8 نفرو کامل درمان کنم و احتمال 90 درصد رو بی اختیاریها خیلی عالی جواب بده

ایشان چطوری به این افراد دسترسی داشته اند و روی انها آزمایش کرده و جواب گرفته اند. من که مشکلم بی اختیاری است و 17 سال سابقه دارم فقط با دو نفر که آی بی اس دارد آشنا هستم. برای اینکه آی بی اس ها بیماریشان را مخفی می کنند از دیگران.

نهایتا حرف های علی آقا مرا یاد حرف های آقای احمدی نژاد می اندازد که: در ایران یک دختر ۱۶ ساله در آشپزخانه خانه شان انرژی هسته‌ای تولید می کند.
http://alef.ir/vdciuqa3.t1a3w2bcct.html?99650

دیگر زمان آن گذشته است که یک نفر که حتی رشته تحصیلی اش هم پزشکی نیست بیاید و تصادفا داروی یک بیماری را که سالها محققان برای درمان آن وقت و هزینه صرف کرده اند پیدا کند.

نهایتا اگر ایشان منصف هستند بهتر این است که به انتقادهای من جواب قانع کننده بدهند.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 11:49 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوب شما دوست عزیز من وادارت نکردم ب خرید بعدشم شما به خودتم شک داری.شما قانع شدنی نیستی اخه مگه مملکت شهر هرت ک بیای ادمایی رو ک نمیشناسی معتاد کنی.شما هر طور راحتی همون کارو بکن و داروهاتو بخور.خواشا هم بیام نده تو این بست.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 12:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خدمت شما دوست تبریزی اشنای عزیز عرص کنم ک این دارو رو من به اقا سعید کاربر حرفه ای این سایت دادم و 9 روز مصرف کرده ک الان بره ازمایش بده مطمنا معتاد نشده علایمشم نداره.نه تنها معتاد نشده بلکه نفخو سرو صداش به گفته خودش 95% خوب شده.بس مطمنا معتاد یا اسیبی ندیده.خدمت شما هم عرض کنم که شما مصرف نکن اقا جون نمیدونم چرا داری خودتو انقد اذیت میکنی داداش من برات خوب نیست انقد اذیت.خودتو اذیت نکن شما 8هر جور راحتی همون کارو بکن.شما از اعتیاد ترس داری من ک گفتم هر کسی 2 بار مصرف کرد بره تمام ئازمایشای کل موادای مخدرو بده اگه مشکل چیز غیر داروی گیاهی بود من هستم در اختیارش منو اعدام کنه.شماها دنبال چی میگردین من اگه دنبال منافع بودم اینجا نمیومدم.مشکل تو اقا جون شیزوفرنی و ترس از سایه سرت و وسواسته.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 12:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

البته دوستان من این داروی گیاهی رو به اقا سعید ک کاربر حرفه ای این سایت هستن دادم و ایشون 85 درصد در سرو صدا و 95% در رفع نفخو گاز معده و روده راضی بودن و ایشون در شرایطی مصرف کردند ک من دز راروییشونو بایین گرفتم و ایشون با وجود خوردن همزمان 2تا تخم مرغ سیب زمینی و لوبیا کنسرو شده غیره در مورد نفخ 95% راضی بودن.واین ترکیب مخصوصا نفخ رو 8 نفر کامل درمان کرده

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 1:17 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اقای اشنا شما تو چه قرنی زندگی میکنی ک مشکل معده و روده رو بد میدونی و ب کسی نمیگی؟بس تو مشکلت خود درگیری و الا زنا ک نکردی یا کار ناشایستی نکردی ک بترسی نخوای به کسی بگی من خورم به همه گفتم ک شاید دکتری چیزی معرفی کنن برم شاید خوب بشم.خیلیا رو هم دیدم با دیگران در میون گذاشتن.یارو ایدز و سرطان داره میگه به همه.هرچند من مشکلتو نمیدونم اما حتما حق با تو و بهت کامل حق میدم

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 1:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

از دوستان اگر کسی تو سازمان غذا و دارو اشنا داره بیام بده برای ثبت این دارو.فقط فرد مورد اعتمار باشه.چون سوال کردم ثبت اختراع مربوط به دارو نمیشه

بالا

عنوان پست: توهین ممنوع
پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 1:30 pm 
آفلاین
Admin

هدف اصلی این تالار گفتگو به اشتراک گذاشتن تجربیات درمانی است تا اندکی هم شده از درد و رنج بیماران ای بی اس کاسته شود
و همه افراد آزادن نظراتشون رو بیان کنن و کسی حق اهانت و توهین به همدیگر را ندارد
هر کاربری روش درمانی کشف کرد یا تجربه جدیدی به دست آورد می تواند اینجا بیان کند و دیگران در مورد آن نظر بدهند، این نه تنها اشکالی ندارد خیلی هم مفید است
کاربری که روش درمانی ارائه می دهد اگر به ابهامات و سوالات جواب دهد به نظر ما خیلی بهتر است تا از کلمات توهین آمیز جهت دفاع از روش درمانی خود استفاده کند
با سپاس

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com