انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:45 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 23, 94 2:20 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوست عزیز saeedirکاملا با گفته های شما موافقم چون علت اول و آخر این بیماری ریشه اعصاب و استرس هست...فقط باید و باید به استرس غلبه کنیم و با این بیماری کنار بیایییم به امید بهبودی....

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 24, 94 8:53 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنون از اینکه پاسخ دادید من زیر نظر یک فوق تخصص گوارش هستم که به گفته اشنایان و مردم بهترین دکتر اهواز هست ایشون همینطوری هم نگفتند که من روده تحریک پذیز دارم بعد از اندسکپی که مشکل من رو ریفلاکس معده به مری تشخیص دادند و به من داروی انتی ریفلاکس دادند من از مشکل های دیگری در دفع با ایشون صحبت کردم از اینکه من علایمی از قبیل مدفوع سفت و در انتها اسحال یا گاهی برعکس دفع موکوس و درد های خفیف و نقطه ای در شکم بعد از این دکتر به من این جواب رو داد که شما ای بی هستی فقط هم وقتی عصبی میشم ایم سوزش بین دو کتف میاد سراغم و به من داروی دوکسپین ده رو داد که خیلی حالم رو بهتر کرد ولی دورش که تموم شد علایمم چون افکارم دوباره پریشون شد برگشت مخصوصا این سوزش بین دو کتف که نمیدونم از چیه کلا من می خواستم بدونم این سوزش و یا بهتر بگم هم سوزش و هم یه حس مبهم مثل اسپاسم و سوزش در بین دو کتف ممکنه از اسفنکتر مری باشه چون نگرانش هستم

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 24, 94 11:17 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوست عزیز kingmammad110قطعا با توصیفی ک از خود ارایه دادی
غریب به یقین دردههای مبهم وسوزش بین دو کتف مربوط استرس و فشار عصبی است.
نگران نباشید و سعی کنید از درمان مایوس نشوید آن را ادامه بدهید.
در پناه حق....

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 25, 94 4:09 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام من خودم به این نتیجه رسیدم که مشکلاتم جنبه روانی و ناشی از تنش های عصبی است چون موقعی که تو خونه هستم نشانه های بیماریم کمتر است چون من رانندگی زیاد میکنم وقتی یک مسافت طولانی رانندگی میکنم و ترافیک این جور مسائل سردرد و مشکلات روده ایم بر میگرده

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 29, 94 2:34 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستانی که دفع ناقص و تکرر مدفوع دارن دارو چی میخورن؟

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 8:12 pm 
آفلاین
کاربر ساده

مهسا اقاپور نوشته است:
دوستانی که دفع ناقص و تکرر مدفوع دارن دارو چی میخورن؟

نیم ساعت قبل از غذا کلپرمین و وسط غذا به هیچ وجه اب یا مایعات ننونشید تا 2 ساعت بعداز غذا هم اب ومایعات ننونشید . نیم ساعت قبل از غدا هم که کپسول رو خوردید نباید دیگه بعدش هیچ مایعی بنوشید . البته با دکتر مشورت کنید .

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 12:42 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اخه بعد از غذا کولفک میخورم و قبلش کلیدینیوم سی

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 9:38 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بنظرم باید ملین مصرف کنین ک دفع تون راحت تر باشه,متاسفانه منم مشکل شما رو دارم,وبخاطر همین موضوع من از شکم درد خیلی رنج میبرم
سلامت و شاد باشین...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 1, 94 5:52 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

حتی وقتی یبوست ندارم چند بار میرم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 3:37 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام بنده با احترام هیچ ربطی به اعصاب و استرس نمیدونم این بیماری رو.شما اگه کاملا سالم هم باشید عصبی یا استرس داشته باشید ممکن هست معده درد .درد دست سر و 20 جا دیگه داشته باشید.من این همه در زندگیم از 17 سالگی عصبی استرس تنش داشتم در سن 32 سالکی ایبی گرفتم.یعنی تا 30 سالگی اسم این بیماری هم نمیدونستم .پس چرا نشده بود .از دیدگاه من زمانی که به این بیماری فکر می کنم عصبی میشم لجم میگیره حرص می خورم .وگرنه این بیماری نود انقدر راه برای ریلکس ش نم بود و داشتم که سریع ریکاوری میشدم.همه الان عصبی هستند و است س دارند.پس چرا تعدا. ما زیاد نیست دذ جامعه و دنیا.چرا انتی بیوتیک میدند ما بهتریم .چرا پروبیوتیک خوب مصرف می کنید با این که استرس دارید بهترید .از نظر من این یک بیماری میکروبی ویروسی یا باکتری هست.که باعث میشه اعصاب بهم میریزه و صاف بقولی تو مخ میره.مثل صدای شکم .تا شکم من صدا میده اعصابم قاطی میشه در صورتی که شاید تو بهترین ارامش و خنده هستم.خوب صدا میده که اعصاب بهم میریزه صدا نده بنده اوکیم.پس اعتقادی ندارم.بنده 3 ماه ضد افسردگی خوردم اتفاقی نیوفتاد.رجیم غذایی مهم هست تو این بیماری . و باکتری مفید . و ارامش . اگر 100 درصد تو ناز و رفاه و ا امش بدون استرس هم باشید این بیماری رو ممکنه بگیرید .وگرنه کل افریقا الان باید ای بی می گرفت .اما تو همه جای دنیا دارن

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com