آرش نوشته است:
سه مطلب جدید اینجا مطرح شد که در پست اول گفته نشده بود:
1 - ایشان خودشان این ترکیب را برای دیگران تهیه و ارسال می کنند. البته حق ایشون هست که در ازای هزینه ها و سود معقول، پولی بگیرند.
2 - مطلب دوم که مهمتر است اینه که در این ترکیب از یک سری گیاهان خاص و کمیاب استفاده شده است. اینجا این سوال مهم پیش می آید که مصرف این گیاهان در یک دوره مثلا چند ماهه چه عوارضی دارد ؟
3- خاصیت درمانی این ترکیب هنوز نامشخص است و فعلا فقط در کنترل بیماری موفق بوده است.
سلام ۱- ایشون فکر سود نیس و منم منظورم این نبود! فکر اول ایشون بهبود یا درمان دوستان هست و تست این ترکیب. فقط پول خود اون ترکیب که ایشون خریداری و تهیه کردند رو من گفتم .اون هم ایشون اصلا این حرف رو نزد! چون من دیدم بی انصافی هست!
۲- دیگه این سوال از شما بعید بود! این همه قرص شیمیایی که خوشگلترین عوارض ضدّ افسردگیها در ۳-۴ ماه شاید ۱% این نباشه اگر تازه باشه! یعنی چه کسی اینجا هست که تا الان قرص شیمیایی که از عوارض کم تا زیاد باشه نخورده؟ فکر کنم من باشم که فقط ۲-۳ ماه خوردم! این ترکیب گیاهی هست همونطوری که من با ایشون رودر رو صحبت کردم! و شما فرض کنید بابونه با مثلا نعنأع اینا رو طولانی مدت که مصرف بشه باز از لپرامید و بیسموت بخواهید مقایسه کنید ۰ هست !
ضمن اینکه طبق حرفای علی اینرو تحقیق کرده که خودش ۴-۵ ماه مصرف کرده! و هیچ مشکلی هم براش بوجود نیومد! آزمایش خون هم داده نرمال بوده! پس نسبت به قرص یا کپسول شیمیایی قابل مقایسه نیست این سوال! ضمن اینکه میشه همیشه مصرف نشه ! روزهای خاص یا چند بار در هفته باشه! البته اگر رو ما هم جواب مثبت بده!
۳- در جهت کنترل موفق بود برای ایشون! همونطوری که من ریفکسیمین خوردم کنترل نکرد! و خیلیها طب سوزنی رفتند یا هیپنتیزیم و کنترل نشد! اما این ترکیب شده! پس اگه رو همه بشه از لحاظ ذهنی خیلی بهتر هست که به فرض شما انگار یک شربت میخورید! که شیمیایی نیس! و مشکل اسهال هم ندارید! که شاید اگر روزی ۲ تا قرص من بخورم این بیماری کنترل شه .اما از لحاظ ذهنی یا عوارض خیلی بدتر هست به شخصه روی من!
حالا امیدوارم که رو ما جواب بده! کسی بدش نمیاد که حداقل واسه یه مدت هم کنترل شه و مثل سابق شه! با روش گیاهی و بی خطر! و باید یه مدت قطع شه مصرف ایشون ببینیم که چی میشه! البته من هم بودم قطع نمیکردم وقتی حالم خوب باشه به گفته ایشون همه چی میخوره مثل گیلاس یا آلوچه که خوردن اینها واسه ما کابوس هست!