انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مرداد 9, 94 4:48 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
آرش نوشته است:
سه مطلب جدید اینجا مطرح شد که در پست اول گفته نشده بود:
1 - ایشان خودشان این ترکیب را برای دیگران تهیه و ارسال می کنند. البته حق ایشون هست که در ازای هزینه ها و سود معقول، پولی بگیرند.

2 - مطلب دوم که مهمتر است اینه که در این ترکیب از یک سری گیاهان خاص و کمیاب استفاده شده است. اینجا این سوال مهم پیش می آید که مصرف این گیاهان در یک دوره مثلا چند ماهه چه عوارضی دارد ؟
3- خاصیت درمانی این ترکیب هنوز نامشخص است و فعلا فقط در کنترل بیماری موفق بوده است.

سلام ۱- ایشون فکر سود نیس و منم منظورم این نبود! فکر اول ایشون بهبود یا درمان دوستان هست و تست این ترکیب. فقط پول خود اون ترکیب که ایشون خریداری و تهیه کردند رو من گفتم .اون هم ایشون اصلا این حرف رو نزد! چون من دیدم بی‌ انصافی هست!

۲- دیگه این سوال از شما بعید بود! این همه قرص شیمیایی که خوشگل‌ترین عوارض ضدّ افسردگی‌ها در ۳-۴ ماه شاید ۱% این نباشه اگر تازه باشه! یعنی‌ چه کسی‌ اینجا هست که تا الان قرص شیمیایی که از عوارض کم تا زیاد باشه نخورده؟ فکر کنم من باشم که فقط ۲-۳ ماه خوردم! این ترکیب گیاهی هست همونطوری که من با ایشون رودر رو صحبت کردم! و شما فرض کنید بابونه با مثلا نعنأع اینا رو طولانی‌ مدت که مصرف بشه باز از لپرامید و بیسموت بخواهید مقایسه کنید ۰ هست !

ضمن اینکه طبق حرفای علی‌ اینرو تحقیق کرده که خودش ۴-۵ ماه مصرف کرده! و هیچ مشکلی‌ هم براش بوجود نیومد! آزمایش خون هم داده نرمال بوده! پس نسبت به قرص یا کپسول شیمیایی قابل مقایسه نیست این سوال! ضمن اینکه می‌شه همیشه مصرف نشه ! روز‌های خاص یا چند بار در هفته باشه! البته اگر رو ما هم جواب مثبت بده!

۳- در جهت کنترل موفق بود برای ایشون! همونطوری که من ریفکسیمین خوردم کنترل نکرد! و خیلی‌‌ها طب سوزنی رفتند یا هیپنتیزیم و کنترل نشد! اما این ترکیب شده! پس اگه رو همه بشه از لحاظ ذهنی‌ خیلی‌ بهتر هست که به فرض شما انگار یک شربت میخورید! که شیمیایی نیس! و مشکل اسهال هم ندارید! که شاید اگر روزی ۲ تا قرص من بخورم این بیماری کنترل شه .اما از لحاظ ذهنی‌ یا عوارض خیلی‌ بدتر هست به شخصه روی من!

حالا امیدوارم که رو ما جواب بده! کسی‌ بدش نمیاد که حداقل واسه یه مدت هم کنترل شه و مثل سابق شه! با روش گیاهی و بی‌ خطر! و باید یه مدت قطع شه مصرف ایشون ببینیم که چی‌ می‌شه! البته من هم بودم قطع نمیکردم وقتی‌ حالم خوب باشه به گفته ایشون همه چی‌ میخوره مثل گیلاس یا آلوچه که خوردن اینها واسه ما کابوس هست!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: گیاهان خاص
پستارسال شده: جمعه مرداد 9, 94 8:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نقل قول:
۲- دیگه این سوال از شما بعید بود! این همه قرص شیمیایی که خوشگل‌ترین عوارض ضدّ افسردگی‌ها در ۳-۴ ماه شاید ۱% این نباشه اگر تازه باشه! یعنی‌ چه کسی‌ اینجا هست که تا الان قرص شیمیایی که از عوارض کم تا زیاد باشه نخورده؟ فکر کنم من باشم که فقط ۲-۳ ماه خوردم! این ترکیب گیاهی هست همونطوری که من با ایشون رودر رو صحبت کردم! و شما فرض کنید بابونه با مثلا نعنأع اینا رو طولانی‌ مدت که مصرف بشه باز از لپرامید و بیسموت بخواهید مقایسه کنید ۰ هست !

اینجور که مشخص است گیاهانی که در این ترکیب استفاده شده که خیلی از ما شاید اسمش را هم تابحال نشنیده باشیم. نعناع و بابونه و مثل اینها نیست که خوب اینها عوارضی نداره.
داروهای شیمیایی عوارض دارند ولی عوارض اونها شناخته شده است و در موردشون تحقیق شده است. (البته من مخالف شدید داروی شیمیایی هستم.) ولی یک گیاه خاص که کمتر کسی مصرف کرده ، عوارضش ناشناخته است.
بهرحال امیدوارم این ترکیب موثر و بدون عارضه باشد و ما را از این منجلاب بیرون بیاره.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 9, 94 5:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوست عزیز من از شما اول از همه بول نخواستم بعدشم بحث مالیش نیست.بعدشم من انقد بهم این مریضی فشار اورد ک حتی حاضر شدم شیشه بخورم اونوقت شما دنبال عوارصی بعدشم عوارص قرصایی ک شما میخوری عوارصش 1000 برابر بیشتر.داداش من شما دنبال چیزی باش ک نه تنها عوارص نداشته باشه بلکه سودم داشته باشه برات

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 94 9:46 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان عزیز توضیحاتی رو باید میدادم ک من این محصول رو گیاهانشو با الکل سفید 98% اول ضد عفونی میکنم بعد با اب شستشو میدم بعد خشک میکنم بعد بودرش میکنم و کلا ب این طریق کاملا گیاهان رو ضد عفونی میکنم صرفا جهت اطلاع دوستان باید اینو توضیح میدادم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 14, 94 2:35 pm 
آفلاین

سلام علی جان.دوست دارم کمکت کنم.من خودم 7 ساله این بیماری رو دارم.اولاش خوب بود فقط وقتی میخواستم برم بیرون از خونه باید چند بار میرفتم دستشویی.کامل تخلیه نمیشدم.حالا وقتی هم بیرون بودم بهم فشار میومد که برم wc .اما این اواخر چند روز یه بار اسهال میشدم.دیونم کرده.نفخ و گاز روده هم زیاد دارم.به خدا این چند سال یه مسافرت نرفتم همه فکر میکنن منزوی شدم اما نمیدونن چه بیماری عجیبی دارم.دیگه از دکترم خسته شدم.یه مشت قرص میدن که فایده نداره.حالا نمیدونم این ترکیب شما به درد منم میخوره یا نه.
اگه کمک خواستی در مورد ثبتش من کمکت میکنم.فقط بگو چه جور در ارتباط باشیم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 14, 94 5:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

امیدوارم ک درمانت کنم تو بیام خصوصی نحوه ارتباطو گفتم.یا شمارتونو در صورت تمایل بیام خصوصی بذارید

نحوه ارتباط رو بابیام خصوصی برا شما دوست عزیز ارسال کردم و یااگه مایلید شماره تماستونو با بیام خصوصی برام ارسال کنید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 14, 94 9:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

یه خبری میخواستم بر اساس خواسته خودد سعید عزیز داداشم ک ایشون یه مشکلی ب ای کامبیوترشون بیش اومده ک یه چند روزی نیستن و امیدوارم زودتر مشکل کامبیوترشون درست بشه و بیاد نظراتشو بگه براتون.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 14, 94 9:41 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
علی نوشته است:
...... من انقد بهم این مریضی فشار اورد ک حتی حاضر شدم شیشه بخورم اونوقت شما دنبال عوارضی....

محض اطلاع دوستان عرض کنم که چند سال پیش از قسمت آموزش عمومی مبارزه با مواد مخدر ، در شرکتی که کار می کردم سخنرانی آموزشی گذاشته بودند و در مورد گسترش مصرف شیشه و مواد مخدر و نحوه اجرای آن توسط سودجویان صحبت می کردند در قسمتی از سخنان خود گفت:

اگر در روز عاشورا یک نفر غریبه به شما نذری مثلا ساندویچ یا غیره داد یا نگیرید یا اگر گرفتید حتما حتما بعد از دور شدن از آن فرد ، آنرا در سطل آشغال بیندازید. گناه انداختن نان در سطل آشغال با من.

نظر من بیان یک واقعیت امنیتی بود و آن اینکه خریدن مواد خوراکی و یا دارویی از طریق اینترنت و از سایت های غیر معتبر و یا از یک فرد ناشناس درست نیست حتی خریدن مواد خوراکی از دستفروش هم به هیچ وجه درست نیست.

اینکه کسی برای درمان آی بی اس ، به سراغ مواد مخدر خطرناکی مثل شیشه برود مصداق از چاله در آمدن و به چاه افتادن است.

به نظر من اگر علی آقا قصد کمک داشت و مایل بودند بقیه دوستان هم این گیاه دارویی را امتحان کنند ، نیازی به این همه توضیحات نبود.

علی نوشته است:
.... من این محصول رو گیاهانشو با الکل سفید 98% اول ضد عفونی میکنم بعد با اب شستشو میدم بعد خشک میکنم بعد بودرش میکنم....

از کی تا بحال مواد خوراکی و دارویی را با الکل سفید ضدعفونی می کنند؟

امیدوارم علی آقا ناراحت نشوند . فقط خواستم نظرم را مطرح کنم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 15, 94 12:58 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ادم حسابی باید با این درد تا اخر عمرت باشی من این دارو رو ب اقا سعید هم دادم. اول از این ک من بول نخواستم بعدشم اینکه برو داروهاتو بخور. بچه حق توهین نداری بچه جون

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 15, 94 1:00 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوب تقصیر تو نیست اینطوری حرف میزنی بس که قرص اعصاب خوردی اینطوری شدی اشنا جون

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com