انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:39 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 7:55 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلامت نیوز:
در دستگاه گوارش ما صدها گونه باکتری وجود دارد که به ما برای هضم غذاها کمک می‌کنند. امروز محققان، ازجمله بعضی محققان دانشکده پزشکی هاروارد، به دنبال شواهدی برای ارتباط بین باکتری‌های «خوب» و سیستم ایمنی هستند. بعنوان مثال، امروزه گفته می‌شود که بعضی باکتری‌ها در دل و روده بر رشد بعضی قسمت‌های سیستم ایمنی مثل اصلاح کمبودها و افزایش تعداد بعضی سلول‌های T تاثیر می‌گذارد. اما اینکه این باکتری‌ها دقیقاً چطور با سیستم ایمنی ارتباط برقرار می‌کنند هنوز مشخص نیست. هرجه شواهد بیشتری برای اثبات این ارتباط به دست می‌آید، باور اینکه داشتن باکتری‌های خوب بیشتر بهتر خواهد بود وسوسه‌کننده می‌شود. این چیزی است که بازاریابان بسیاری تلاش می‌کنند به شما بقبولانند تا بتوانند محصولات پروبیوتیک خود را بفروشند.
پروبیوتیک‌ها باکتری‌های خوب مثل لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم هستند که می‌توانند به راحتی در دستگاه گوارش شما زندگی کنند. امروزه می‌بینید که نام پروبیوتیک‌ها بر روی برچسب لبنیات، نوشیدنی‌ها، سیریال‌ها، نوشابه‌های انرژی‌زا و سایر موادغذایی دیده می‌شود. متاسفانه رابطه مستقیم بین مصرف این محصولات و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن هنوز مشخص نشده است. همچنین علم هنوز اثبات نکرده است که آیا مصرف پروبیوتیک‌ها باکتری‌های خوبی که با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها توسط باکتری‌های بد در دستگاه گوارش از بین می‌روند را جایگزین می‌گند یا خیر.
هشدار دیگر این است که کیفیت محصولات پروبیوتیک یکسان نیست. بعضی از آنها حاوی همان چیزی است که ادعا می‌کند اما بعضی دیگر اینطور نیست. در گزارشی که در سال ۲۰۰۶ ارائه شد، آکادمی میکروبیولوژی امریکا عنوان کرد که «در حال حاضر کیفیت پروبیوتیک‌های موجود در بازار به هیچ عنوان قابل اطمینان نیست.» FDA نیز بسته‌های موادغذایی را نظارت می‌کند تا مطمئن شود روی برچسب آنها چیزی مبنی بر اینکه این محصول می‌تواند بیماری را درمان کند و از این قبیل نوشته نشده باشد مگراینکه کمپانی مدارک پزشکی در اختیار داشته باشد که ادعای او را تایید کند. آیا این به آن معنا است که مصرف پروبیوتیک‌ها بی‌فایده است؟ خیر. معنای آن این است که محققان هنوز مشغول جمع‌آوری اطلاعات بیشتر در ای زمینه هستند. در حال حاضر اگر می‌خواهید پروبیوتیکی را به تعادل مصرف کنید، باید بدانید که مطمئناً ضرری برایتان نخواهد داشت و تحقیقات در آینده فوایدی را هم برای آن پیدا خواهند کرد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 7:57 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

به طور کلی، مصرف پروبیوتیک ها برای بچه ها مضر نیست اما شواهد زیادی در مورد سودمند بودن آنها هم وجود ندارد. برخی از بررسی ها نشان داده اند پروبیوتیک ها ممکن است در درمان و پیشگیری از اسهال مفید باشند اما به گفته کارشناسان، میزان این آثار مفید اندک است.
تا به حال بررسی ها درباره آثار پروبیوتیک ها بر بیماری های روده ای مانند نشانگان روده تحریک پذیر نتوانسته است مفید بودن آنها را ثابت کند و بررسی ای که هفته پیش در مجله پدیاتریک (طب کودکان) منتشر شد، شاهدی از اثر پروبیوتیک ها در درمان یبوست کودکان به دست نداد.
ممکن است درنهایت معلوم شود تلاش ها برای تغییر گروه باکتری های روده بچه ها و بهبود بخشیدن سلامت آنها، با استفاده از پروبیوتیک ها بی ثمر باشد.
دکتر فرانک گریر، استاد بیماری های اطفال در بیمارستان مریتر در مدیسون ویسکانسین که سرپرستی این پژوهش برای آکادمی متخصصان اطفال آمریکا را به عهده داشت، در این باره گفت: «با توجه به شواهد موجود، قطعا می توانم بگویم که توصیه نمی شود والدین برای دادن پروبیوتیک به کودکان، خود را به زحمت بیندازند. حتی اگر بچه ها ماست هایی با ۵ نوع متفاوت پروبیوتیک بخورند، به محض اینکه خوردن این ماست ها را کنار بگذارند، باکتری های روده آنها به وضع عادی باز می گردد.»

بالا

عنوان پست: ماست پروبیوتیک
پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 9:05 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بررسی اثرات ماست پروبیوتیک در کنترل علائم بالینی سندرم روده تحريك پذير:
هدف این مطالعه بررسی اثرات ماست پروبیوتیک در کنترل علائم بیماری IBS می باشد.
روش کار: در یک کارآزمایی بالینی دوسوکور، 60 بیمار که بر اساس معیارهای RomeII با تشخیص IBS به درمانگاه گوارش بیمارستان امام خمینی مراجعه کرده بودند به دو گروه مداخله و کنترل به طور تصادفی تقسیم شده و به مدت چهار هفته تحت درمان با ماست پروبیوتیک(31بیمار) و معمولی(29 بیمار) که توسط کارخانه کد بندی شده بود قرار گرفتند و قبل از شروع درمان ،در آخر هفته دوم و چهارم درمان ونیز دو هفته بعد از اتمام درمان از نظر بهبودی در علائم بررسی شدند و اطلاعات وارد پرسشنامه گردید و سپس داده ها با استفاده از آزمون های تی تست و خی دو در نرم افزار SPSS17 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و دو گروه مداخله و کنترل مورد مقایسه قرار گرفتند.
یافته ها: در این مطالعه 60 بیمار مبتلا به IBSمورد بررسی قرار گرفتند، 36 نفر (60%) از بیماران زن و 24نفر(40%) مرد بودند، میانگین سنی افراد شرکت کننده 9±1/34 سال بود که در دو گروه مداخله و کنترل تفاوت آماری معنی دار نداشتند. از نظر مدت زمان شروع بیماری در دو گروه تقریباً مشابه بود میانگین زمانی شروع علائم در گروه مداخله 7/5 و کنترل 5/6 سال بود بعد از مداخله علائم بالینی در دو گروه مورد بررسی قرار گرفت و مشاهده شد که در گروه مداخله شدت درد و نفخ کاهش یافت که این کاهش از نظر آماری معنی دار بود و لیکن مصرف ماست پروبیوتیک تأثیری در علائم بالینی سوزش سردل ، تهوع ، دفعات اجابت مزاج و قوام مدفوع نداشت.
نتیجه گیری: افزودن ماست پروبیوتیک به رژیم غذایی بیماران میتواند در بهبودی علایم IBS خصوصآ درد ونفخ شکم موثر واقع گردد.با در نظر گرفتن شیوع بالای IBS ونبود درمان های موثر، ارائه روش درمانی که حتی باعث بهبودی جزئی در علایم بیماری شود،دستاورد مهمی محسوب میشود.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 6, 93 2:42 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مطالعه ای که توسط محققان کالج دانشگاهی «یو.سی.ال» در لندن انجام شد نشان داد که نوشیدنی های پروبیوتیک اثر مثبتی برای سلامتی ندارند.
این مطالعه نشان داد که باکتری خوب موجود در بسیاری از محصولات پروبیوتیک حتی به روده کوچک هم نمی رسد.
بر اساس این مطالعه، بسیاری از نوشیدنی ها و مکمل های پروبیوتیک احتمالا هیچ فایده ای برای سلامتی ندارند.

این در حالی است که گفته می شود در شماری از این نوشیدنی ها، باکتری خوب به هضم غذا کمک می کند.
محققان کالج دانشگاهی یو.سی.ال در این مطالعه هشت محصول پروبیوتیک را در معرض سه آزمایش قرار دادند.

در این مطالعه محققان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا محصولات به اندازه ای که ادعا می کنند باکتری زنده دارند یا خیر و آیا این باکتری ها پس از عبور از محیط اسیدی معده زنده می مانند و بعد در روده کوچک حرکت می کنند یا خیر.

دکتر «سیمون گایسفورد» از دانشکده داروسازی یو.سی.ال گفت: محیط اسیدی معده باکتری های خوب موجود در این محصولات را از بین می برد.
این مطالعه در مجله Beneficial Microbes منتشر خواهد شد.
http://www.telegraph.co.uk/science/1109 ... omach.html

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 6, 93 8:48 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

مهم اینه که تعداد اولیه باکتری که مصرف میشه بالا باشه تا در اثر اسید معده وصفراروده حداقل 10000 به روده برسه .تو کپسول ها کانت میکروبی 10 به توان 9 است که فکر میکنم بالا باشه برای تامین نیاز به باکتری پروبیوتیک

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 6, 93 9:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

خبرهاي بالا از بي تاثير بودن پروبيوتيك ها ميگه ولي از طرفي ما افرادي را داريم كه از مصرف اين مكمل ها نتيجه خوبي گرفته اند كه نمي توان همه را مثلا به تلقين نسبت داد.
mbf823 نوشته است:
مهم اینه که تعداد اولیه باکتری که مصرف میشه بالا باشه تا در اثر اسید معده وصفراروده حداقل 10000 به روده برسه .تو کپسول ها کانت میکروبی 10 به توان 9 است که فکر میکنم بالا باشه برای تامین نیاز به باکتری پروبیوتیک

ده هزار عدد خيلي كمه و يك ميليارد (10 به توان 9) در مقابل تعداد كل باكتري ها در روده مقدار ناچيزي است. بهرحال پروبيوتيك ها حتي در كشورهاي پيشرفته يك مكمل جديدي هستند كه بحث در موردشون زياد است.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 10:19 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام و وقت بخیر
مشکل نفخ معده داشتم ، یه دکتر رفتم حدود 1 ماه رانیتیدین و مترانیدازول داد بهتر شدم ولی به محض قطع کردنش مشکل برگشت رفتم پیش یه فوق تخصص 4 بیوکپ داد کلا معدم ریخت بهم
سوزش سر معده و سر و صدا و درد معده و ....
پیش یه فوق تخصص دیگه هم رفتم nexium و colofac retard داد
حدود ده روزه مصرف میکنم خیلی بهتر شدم
2 تا مشکل دارم:
1.گرسنه که میشم معدم درد میگیره ،و شروع به سرو صدا میکنه
2.بعد از خوردن غذا یه کم قار و قور میکنه شکمم که محیط ساکت باشه اذیت میکنه !!
حالا این دوتا مشکل رو چیکار کنم؟
http://askanswer.ir/3279/%D9%85%D8%B4%D ... 8%AF%D9%87

بالا

عنوان پست: Re: پروبیوتیک 4 BioCap
پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 10:47 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تعداد افرادی که مشکلات شون بهتر شده نسبت به ایشان که من ربط‌ش به معده رو اصلا نمیفهمم چی‌ بوده! نه این قرص بلکه اصلا پروبیوتیک من ندیدم رو معده اثرداشته باشه! ضمن اینکه ایشون رانتدین با مترونید ازل مصرف کرده که باز این هم جای تعجب داره چون معمولا این ۲ تا رو با هم کسی‌ نمیده با بیسموت باز من دیدم! ایشون مشکلش مشخص نیوده چی‌ بوده ۱- معده درد بود یا روده؟ (مشکل معده یا روده !)یا اسهال یا مشکل نا مشخص بوده! ۲- هر دکتری به ایشان عجیب تر تجویز کرده . یکی‌ رانتدین یکی‌ کولفک nexium ! معمولا درصورت بیماری‌های عفونتی از مترونید ازل استفاده می‌‌کنند در صورت هلیکوباکتری نه واسه درد‌های معده .که معمولا امپرازل میدهند یا دایمیتیکون یا رانتدین!
نقل قول:
البته این دوتا قرص به صورت کلی وضعیت معدم رو بهتر کرده مخصوصا کلوفک ...
تعداد قرص ها برای 14 روز بود
دوباره بگیرم ادامه بدم قرص ها رو یا برم آندوسکوپی یا ... ؟؟؟
کمک کنید لطفا ...

در بروشور این دارو نوشته شده : مشکلات گوارشی با مصرف آنتی بیوتیک‌ها و اختلالات گوارشی ایجاد شده در اثر مسافرت بیماری‌های التهابی روده مانند کولیت کرون و سندرم روده تحریک پذیر ضدّ اسهال و نیاز درمان توام با دارو‌های شیمی‌ درمانی
در مورد معده مشاهده نشد.

ما نمیتونیم بر اساس ۱ نفر که نمی‌دونیم مشکلش چی‌ بوده یا بیماریش بخوایم یک قرص رو بگیم بد بوده! دوستان‌ای بی‌ از نوع اسهال ۱۰ روز مصرف کنند نتیجه مشخص می‌شه! نتیجه رو ۴-۵ نفر که از این قرص ۴بیکپ استفاده کردن که همه آبی اس‌ داشتند مثبت بوده تا حدی برای معده من اعتقادی به این جور دارو‌ها ندارم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 11:14 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
رو‏ ‏من‏ ‏خیلی‏ ‏تاثیر‏ ‏داشت‏ ‏چند‏ ‏روزه‏ ‏نخوردم‏ ‏واقعا‏ ‏حالم‏ ‏بده.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 2:11 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محمدجواد نوشته است:
ديروز مطب دولتشاهي رفتم
به نظرم دكتر خوبي بود
حداقل اينكه اطلاعاتم رو ثبت كرد براي بار بعدي
در ضمن بر خلاف اكثر متخصصين گرامي گفت آندوسكوپي نيازي نيس
كلونوسكپي هم اگه مشكل جدي تر شد
گفت آي بي داري و مشكل معده از اين بيشتر هم ممكنه
يه دوره 60 تايي لانزوپرازول 30 و يه دوره 60 تايي سيتالوپرام تجويز كرد
قبلن هم دكتر ديگه واسم آسنترا و دوكسپين تجويز كرده بود
راستي آرش جان شما هنوز ضد افسردگي مصرف ميكني؟
بين اينايي كه من ميخورم و ميخوردم با اوني كه شما سفارش ميكني تفاوت غالب چيه؟

دلیل اینکه این دکترهای با تجربه پروبیوتیک تجویز نمی کنند چیه؟ به نظر من اتفاقی نیست. اونها از ما بیشتر در جریان اثر پروبیوتیک ها هستند و حتی ممکنه یک مدت برای بیمارانشون تجویز کردن بعد وقتی فیدبک بد گرفتن ادامه ندادن.
در مورد محمدجواد که مشکل یبوست داره هم پروبیوتیک تجویز نشده در حالیکه می دونیم برای یبوست بهتر هم جواب میده.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com