انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:38 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 
نویسنده پیغام
 عنوان پست: مزاج سوداوی
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 19, 93 9:36 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

روحیات و قیافه سوداوی مزاجها و بیماریهایشان

تمایلات جنسی :
تبلور سودا در اندامهای جنسی لاغری و چروکیدگی . توانایی جنسی و مقاومت حدود دارد، عشق های گذرا دارند و در معاشقه تا زمانی که از آنان درخواستی نکنند خوب هستند .
سوداوی ها افرادی سمج و آرام بوده ، بلغمی ها می توانند با آنها زندگی کنند. سوداوی ها سوداوی ها را دوست دارند .
تمایلات دفعی (ادرار و مدفوع):
دفع مقطعی ادرار و مدفوع و تمایل به یبوست دارند تخلیه کامل ندارند بلکه بیشتر حالت برش است.
گوارش :
زود گرسنه و زود سیر می شوند گس مزه ها را در حد چند لقمه دوست دارند. به شوری علاقمند هستند ولی آن را هم نمی توانند زیاد بخورند.
استعداد نفخ ، یبوست ، دفع گاز بی اختیار و انگل دارند.
استعداد کلسترول TG ، HTN(علامت اختصاری hypertension) ندارند.
در کارها آرام و مداوم هستند .
در درمان بیماری های سوداوی یکی از داروهای خوب خاکشیر می باشد

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: يه مطلب جالب....
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 19, 93 9:38 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

خاكشير هم كه با آب و شكر ميخورن..راحت درست ميشه......
اين مطلبو از يه وبلاگه معتبر قديمي پيدا كردم....

راستي اينم اضافه كنم من موقعي كه فهميدم آي بي اس دارم يعني ساله 89 دكترم بهم گفت بايد سبك زندگيتو عوض كني.......
پياده روي برو...شنا برو....ورزش كن...از هر كاري كه موجباته استرستو فراهم ميكنه دوري كن....خوب ميشي......

يه چيزيم فهميدم....اين آي بي اس عزيزمون بيشتر بين بچه هايي كه كار ذهني بيشتري دارن...يعني بچه درس خونا...من درس كه ميخونم بدتر ميشم.....

بالا

عنوان پست: Re: مزاج سوداوی
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 93 3:09 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نمیخوام بخاطر کامل نبودن اطلاعاتم امید کسی رو از بین ببرم اما کاش پزشکای طب سنتی واقعا از مشکل ما سر در میاوردن.حداقل در مورد من یکی که به این نتیجه رسیدم وقت و پولمو شدیدا بخاطر توجه به طب سنتی هدر دادم تازه داشت سیستم بدنم به کل بهم میریخت.دکتر اولیه خودشم سر در نمیاورد ولی واسه من رو نمیکرد و بعد قطع درمان و بیشتر شدن اطلاعاتم فهمیدم!!! دومیه هم میگفت نمیتونم درمانت کنم اما سعی میکنم به زندگی عدی برت گردونم اما بیشتر از من فکر جیبش بود!!! اره منم خاکشیر با اب جوش و شکر میخوردم یبوستمو کمتر کرده بود اما درمان نبود.تازه اگه علت بی اختیاری ما سودا بود من چند دوره منضج سودا خوردم اصلا اثری نداشت دل و روده امو هم بهم ریخته بود.من که میگم از اسمش پیداست علت مشکل ما چیه اختیار و بی اختیاری رو اعصاب کنترل میکنن حتی دوستایی که جراحا براشون مانومتری انجام داده بودن متفق القول میگفتن مشکلی تو عضلات راست روده و رکتوم نداریم.تنها چیزی که دوستان میگفتن تنها چیزی که دستگاهها قادر به درک و تایید ای بی اس ان غیر طبیعی بودن کارکرد اعصاب روده است.من این نظریه رو کاملا قبول دارم چون تنها دارویی که تو این 12 سال رو من اثر داشت داروهایی اعصاب از نوع ضد افسردگیها بودن .البته بگم من طب سنتی رو به کل رد نمیکنم و تو کتاب قانون خوندم تجمع یه خلط تو یه قسمت میتونه رو عصبهای اون ناحیه اثر منفی بزاره و درگیرشون کنه.اما تجربه ام چیز دیگه ای بهم میگه خب!!!!!!!!

بالا

عنوان پست: Re: مزاج سوداوی
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 24, 93 2:42 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

کاملا موافقم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند