|
| کاربر نیمه فعال |
|
|
نمیخوام بخاطر کامل نبودن اطلاعاتم امید کسی رو از بین ببرم اما کاش پزشکای طب سنتی واقعا از مشکل ما سر در میاوردن.حداقل در مورد من یکی که به این نتیجه رسیدم وقت و پولمو شدیدا بخاطر توجه به طب سنتی هدر دادم تازه داشت سیستم بدنم به کل بهم میریخت.دکتر اولیه خودشم سر در نمیاورد ولی واسه من رو نمیکرد و بعد قطع درمان و بیشتر شدن اطلاعاتم فهمیدم!!! دومیه هم میگفت نمیتونم درمانت کنم اما سعی میکنم به زندگی عدی برت گردونم اما بیشتر از من فکر جیبش بود!!! اره منم خاکشیر با اب جوش و شکر میخوردم یبوستمو کمتر کرده بود اما درمان نبود.تازه اگه علت بی اختیاری ما سودا بود من چند دوره منضج سودا خوردم اصلا اثری نداشت دل و روده امو هم بهم ریخته بود.من که میگم از اسمش پیداست علت مشکل ما چیه اختیار و بی اختیاری رو اعصاب کنترل میکنن حتی دوستایی که جراحا براشون مانومتری انجام داده بودن متفق القول میگفتن مشکلی تو عضلات راست روده و رکتوم نداریم.تنها چیزی که دوستان میگفتن تنها چیزی که دستگاهها قادر به درک و تایید ای بی اس ان غیر طبیعی بودن کارکرد اعصاب روده است.من این نظریه رو کاملا قبول دارم چون تنها دارویی که تو این 12 سال رو من اثر داشت داروهایی اعصاب از نوع ضد افسردگیها بودن .البته بگم من طب سنتی رو به کل رد نمیکنم و تو کتاب قانون خوندم تجمع یه خلط تو یه قسمت میتونه رو عصبهای اون ناحیه اثر منفی بزاره و درگیرشون کنه.اما تجربه ام چیز دیگه ای بهم میگه خب!!!!!!!!
|
|