انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:12 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 29, 93 4:53 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
سلام دوستان
من بعد از تجربه بی نتیجه ای که با ریفاکسیمین داشتم تصمیم گرفتم یک دوره روزه با ویوونکس رو امتحان کنم. ویوونکس یک پودر غذایی با جذب سریعه که در بیماری های خاص جایگزین غذا میشه و در یک سوم ابتدایی روده کوچک جذب میشه. این روش درمان توسط دکتر Pimentel در کلینیک Cedars-Sinai معرفی شده.

من حدود 25 روز خوردن همه غذاها رو کنار گذاشتم و به جاش مصرف ویوونکس رو شروع کردم. روزای اول خوردنش برام به شدت سخت و تهوع آور بود و تا زمانی که گرسنگی بهم فشار نمیاورد سراغش نمی رفتم. اما به طرز غیر قابل باوری بعد از 5 روز آنقدر به مزه ی تلخ و بد بوش عادت کردم که بدون گرفتن بینی ام لیوان ویوونکسو سر می کشیدم. تو روزای اول برام یک کم نفخ ایجاد کرد اما بعد از بین رفت. حدود 17 روز طول کشید که روده هام کاملا از غذاهایی که قبل از شروع روزه مصرف کرده بودم پاک بشه و از اون روز به بعد بوی گاز روده هام اونقدر کاهش پیدا کرد که حتی کسانی که میدونستند من دچار بی اختیاری هستم فکر کردن سلامتی مو بدست آوردم. (من بویاییم تیزه بنابر این وقتی میگم بوی گاز روده هام خیلی کاهش پیدا کرد برای خیلی از شما میتونه در حد از بین رفتن کامل قلمداد بشه.) می تونم بگم تو این یک هفته یعنی از روز هفدهم تا بیست و پنجم احساس کردم که برگشتم به روزای خوب گذشته ام! البته روزه داری روی وزنم خیلی تاثیر گذاشت و چند کیلو لاغر شدم. ولی در عوض احساس کردم که یک آدم معمولیم.

در نهایت میتونم بگم ویوونکس برای من در حد همان از بین بردن بوی گاز ( که به دلیل از بین رفتن منابع غذایی دردسرساز برای باکتری ها بود) تاثیر کاملی داشت. اما آی بی اسم رو از بین نبرد. قصد دارم این رژیم رو برای هر موقعیت مهمی که توی زندگی ام پیش میاد و میخوام پرفکت باشم دوباره رعایت کنم. البته خرید ویوونکس برام زحمت و هزینه ی زیادی داره و قصد دارم از این به بعد خودم به شکل خانگی این پودر غذایی رو تهیه کنم. این طوری ترکیباتشو بر حسب نیازم میتونم تغییر بدم و از کاهش وزنم هم جلوگیری کنم. و برای تخلیه سریعتر روده هام از مواد غذایی، از میوه ها و سبزیجات بیشتری در روزهای منتهی به شروع روزه ام استفاده کنم. دیگه خیالم از بابت مجالس عروسی و موقعیت های مهم دانشگاهی و کاری که در آینده پیش میاد راحته! متشکرم ویوونکس!!! :D

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 29, 93 6:56 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام اسپرینگ جان. این ویونکس پلاس رو از کجا تهیه کردی و هزینه ش چقدر شد؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 29, 93 12:25 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام

spring لطفا بیشتر توضیح بده. از کجا می شه تهیه کرد - هزینه اش چقدر هست- مواد تشکیل دهنده - طرز مصرف.

اگر خودمون بخواهیم درست کنیم به چه صورت هست. آیا بعد از 25 روز روزه داری با این مکمل دیگه بوی گاز روده برطرف می شه یا دائما باید روزه بگیریم.

در کل که خیلی جالب هست.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 30, 93 10:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
m1988 نوشته است:
سلام اسپرینگ جان. این ویونکس پلاس رو از کجا تهیه کردی و هزینه ش چقدر شد؟

سلام فداتشم، من اين پودرو از آمريکا خريدم و هزينه ي هر بسته 36 عددي اش 331.5 دلار شد که بدون احتساب هزينه پست هست. هزينه پست داخلي در آمريکا و پست از آمريکا به ايران هم بهش اضافه شد. خواستي بخري بگو تا هزينه هاي دقيقشو بهت بگم.

arash1984 نوشته است:
سلام

spring لطفا بیشتر توضیح بده. از کجا می شه تهیه کرد - هزینه اش چقدر هست- مواد تشکیل دهنده - طرز مصرف.

اگر خودمون بخواهیم درست کنیم به چه صورت هست. آیا بعد از 25 روز روزه داری با این مکمل دیگه بوی گاز روده برطرف می شه یا دائما باید روزه بگیریم.

در کل که خیلی جالب هست.

سلام من خودم مدت زيادي دنبال تهيه اين پودر بودم و جايي که تونستم تهيه اش کنم از آمريکا بود، نميدونم الان در اروپا يا جاهاي ديگه هم به فروش ميرسه يا نه. مواد تشکيل دهنده اش شامل پروتئين و قند و چربي و ويتامين ها و املاح مورد نياز بدن هست و هر ساشه اون 300 کالري انرژي داره. طرز مصرفش ساده است بايد 250 ميلي ليتر آب گرم رو در بلندر بريزيد و پودر رو بهش اضافه کنيد و دستکم 30 ثانيه هم بزنيد.
مواد به کار رفته درش اينهاست:
Maltodextrin (from Corn), L-Glutamine, Modified Cornstarch, L-Leucine, L-Arginine Acetate, Soybean Oil and less than 2% of Magnesium Gluconate, L-Lysine Acetate, Calcium Glycerophosphate, L-Isoleucine, L-Valine, L-Phenylalanine, Sodium Citrate, L-Threonine, Potassium Citrate, L-Cysteine Hydrochloride, Citric Acid, L-Methionine, L-Tyrosine, L-Histidine Hydrochloride, L-Aspartic Acid, L-Proline, L-Tryptophan, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Choline Bitartrate, L-Serine, L-Alanine, Glycine, Ascorbic Acid, Polyglycerol Esters of Fatty Acids, Taurine, L-Carnitine, Alpha-Tocopheryl Acetate, Zinc Sulfate, Potassium Sorbate and BHA and BHT and Tocopherols (To Maintain Freshness), Ferrous Sulfate, Niacinamide, Vitamin A Palmitate, Calcium Pantothenate, Copper Gluconate, Vitamin D3, Pyridoxine Hydrochloride, Manganese Sulfate, Riboflavin, Thiamine Hydrochloride, Folic Acid, Chromium Chloride, Biotin, Potassium Iodide, Sodium Molybdate, Sodium Selenite, Phytonadione, Vitamin B12.
ساخت اين پودر به طريق خانگي هم هزينه زيادي داره اما کمتر از خريد ويوونکس از آمريکا درمياد و مثل ويوونکس شايد از لحاظ تغذيه اي به آن شکل کامل نباشه. فقط تا زماني که روزه دار بودم و غذاي ديگه اي جز ويوونکس مصرف نمي کردم بوي گاز برطرف مي شد. بنابراين اثرش تا زماني بود که مصرفش مي کردم. اگر هزينه تهيه اين پودر کمتر مي بود شخصا همه عمرم جز ويوونکس چيز ديگه اي نمي خوردم!

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 4:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام با خام گیاه خواری بوی گاز روده و مدفوع خیلی خیلی کم میشه طوری که حتی اگه بمب گاز باشی کسی بوش رو حس نمیکنه من 5 ماهه خام گیاه خوارم

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 6:03 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تخم مرغ، لبنيات و گوشت ها حاوي مقدار زيادي گوگرد هستند كه ميتونه بوي گاز روده را زياد كنه.
البته گوگرد در غذاهاي گياهي مثل انواع كلم، سير و پياز و حبوبات هم هست.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 7:20 pm 
آفلاین
کاربر فعال

کسی می تونه دقیقا بگه از چه مواد غذایی استفاده کنیم که بوی گاز روده از بین بره.

خب تخم مرغ - لبنیات - گوشت رو حذف کنیم. حبوبات رو هم حذف کنیم. سبزیجات رو هم حذف کنیم دیگه چطوری می شه پروتئین - کلسیم و ویتامین رو جایگزین کرد.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 8:10 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام. آقا آرش به نظر من شما فقط تخم مرغ و گوشت قرمز و سبزیجاتی مثل کلم و کرفس و بادمجان رو از رژیمتون حذف کنید. فقط اینا هستن که بوی خیلی فجیعی تولید میکنن. مثلاً از بین سبزیجات اسفناج می تونید بخورید یا مثلاً سیر و پیاز در صورتیکه پخته بشه مشکلی بوجود نمیاره. از بین لبنیاتم من ماست و دوغ میخورم و دچار مشکل نمیشم ولی شیر و بستنی رو حذف کردم.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 8:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

حتی بین گوشت های مختلف به نظرم مرغ و ماهی خیلی برامون خوبه (مخصوصاً ماهی) ولی گوشت قرمز رو انگار اصلاً بدنم قادر به هضم کردنش نیست :(

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 8:45 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام

m1988 عزیز ممنون از نظرت. در مورد سیر چه پخته چه خام وحشتناک حالم رو بد می کنه. نفخ در سطح تیم ملی. برای من بدترین چیز سیر هست.

نکته جالب اینکه لوبیا رو افراد عادی می خورند نفخ می کنند ولی بر روی من تاثیر آنچنانی نداره و خوراک لوبیا درست می کنم اصلا مشکلی ندارم.البته لوبیا رو کاملا خیس می کنم از شب قبل تا بادگیری بشه.

این پودر Vivonex Plus رو اگر می شد خودمون درست کنیم عالی می شد. چون واقعا خریدش برای من مشکل هست331.5 دلار هزینه بالایی هست برای 2 هفته مصرف.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید