m1988 نوشته است:
سلام اسپرینگ جان. این ویونکس پلاس رو از کجا تهیه کردی و هزینه ش چقدر شد؟
سلام فداتشم، من اين پودرو از آمريکا خريدم و هزينه ي هر بسته 36 عددي اش 331.5 دلار شد که بدون احتساب هزينه پست هست. هزينه پست داخلي در آمريکا و پست از آمريکا به ايران هم بهش اضافه شد. خواستي بخري بگو تا هزينه هاي دقيقشو بهت بگم.
arash1984 نوشته است:
سلام
spring لطفا بیشتر توضیح بده. از کجا می شه تهیه کرد - هزینه اش چقدر هست- مواد تشکیل دهنده - طرز مصرف.
اگر خودمون بخواهیم درست کنیم به چه صورت هست. آیا بعد از 25 روز روزه داری با این مکمل دیگه بوی گاز روده برطرف می شه یا دائما باید روزه بگیریم.
در کل که خیلی جالب هست.
سلام من خودم مدت زيادي دنبال تهيه اين پودر بودم و جايي که تونستم تهيه اش کنم از آمريکا بود، نميدونم الان در اروپا يا جاهاي ديگه هم به فروش ميرسه يا نه. مواد تشکيل دهنده اش شامل پروتئين و قند و چربي و ويتامين ها و املاح مورد نياز بدن هست و هر ساشه اون 300 کالري انرژي داره. طرز مصرفش ساده است بايد 250 ميلي ليتر آب گرم رو در بلندر بريزيد و پودر رو بهش اضافه کنيد و دستکم 30 ثانيه هم بزنيد.
مواد به کار رفته درش اينهاست:
Maltodextrin (from Corn), L-Glutamine, Modified Cornstarch, L-Leucine, L-Arginine Acetate, Soybean Oil and less than 2% of Magnesium Gluconate, L-Lysine Acetate, Calcium Glycerophosphate, L-Isoleucine, L-Valine, L-Phenylalanine, Sodium Citrate, L-Threonine, Potassium Citrate, L-Cysteine Hydrochloride, Citric Acid, L-Methionine, L-Tyrosine, L-Histidine Hydrochloride, L-Aspartic Acid, L-Proline, L-Tryptophan, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Choline Bitartrate, L-Serine, L-Alanine, Glycine, Ascorbic Acid, Polyglycerol Esters of Fatty Acids, Taurine, L-Carnitine, Alpha-Tocopheryl Acetate, Zinc Sulfate, Potassium Sorbate and BHA and BHT and Tocopherols (To Maintain Freshness), Ferrous Sulfate, Niacinamide, Vitamin A Palmitate, Calcium Pantothenate, Copper Gluconate, Vitamin D3, Pyridoxine Hydrochloride, Manganese Sulfate, Riboflavin, Thiamine Hydrochloride, Folic Acid, Chromium Chloride, Biotin, Potassium Iodide, Sodium Molybdate, Sodium Selenite, Phytonadione, Vitamin B12.
ساخت اين پودر به طريق خانگي هم هزينه زيادي داره اما کمتر از خريد ويوونکس از آمريکا درمياد و مثل ويوونکس شايد از لحاظ تغذيه اي به آن شکل کامل نباشه. فقط تا زماني که روزه دار بودم و غذاي ديگه اي جز ويوونکس مصرف نمي کردم بوي گاز برطرف مي شد. بنابراين اثرش تا زماني بود که مصرفش مي کردم. اگر هزينه تهيه اين پودر کمتر مي بود شخصا همه عمرم جز ويوونکس چيز ديگه اي نمي خوردم!