انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:14 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 14 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 9:36 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
سال 92 بر دوستان مبارک.
من امسال را برای خود " سال حماسه سلامتی" نامگذاری کرده ام. راستش را بخواهید زمستان پارسال از لحاظ نشت های بی موقع نفخ ، سال بدی برایم بود. و راندمان کاری و کیفیت زندگی من را بدجوری تحت تاثیر قرار داد. با توجه به قانون 80 / 20 پارتو، پیدا کردن راه حل این مشکل باید الویت اول من برای افزایش کیفیت زندگی باشد.
در نتیجه من هم الویت اولم را پیدا کردن راه حل برای این مسئله ( نه مشکل یا بیماری ) قرار داده ام.
فعلا با سه فرضیه می خواهم شروع کنم:
1- ورزش منظم ، هفته ای سه الی چهار جلسه. قبلا بطور نا منظم ورزش می کردم. آلان 4 سالی است که ورزش را کنار گذاشته ام- با توجه به نزدیک بودن باشگاه بدن سازی به خانه مان ، ورزش بدنسازی را انتخاب کرده ام.( برای بررسی اثر ورزش در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
2- امتحان کردن اثر سیر ( این گیاه پر خاصیت، بدجوری مخم را زده است، هرچند که می دانم اولش نفخ شدیدی ایجاد خواهد کرد و در "رژیم غذایی با FODMAP کم" جزء غذاهایی است که باید شدیدا از آن پرهیز نمود ولی تصمیم گرفته ام حد اقل سه چهار ماهی مصرف کنم و بعد نتیجه گیری کنم)( برای بررسی اثر سیر در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
3- شرکت در کلاس حرکات موزون( رقص سابق) و یاد گرفتن آن ( آلان یک ذره هم رقص بلد نیستم) و رقصیدن با خانوم و بچه در منزل به منظور افزایش شادابی زندگی.( برای بررسی اثر شادی در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
نتایج این اقدامات را در چند ماه آینده خدمتات عرض خواهم نمود.
خوشحال می شوم بقیه دوستان برنامه های خود برای سال 92 ،در مورد مسئله IBS ، را بیان کنند.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

آخرین بار توسط آشنا در یکشنبه تیر 29, 93 11:22 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 16, 92 8:32 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
آفرین آشنا جان
به نظر من بسیار برنامه خوبیه
راستش من خیلی دوست دارم اولویت اولم درمان ای بی اس باشه اما مشکلات دیگه ای دارم که تا حل نشن نمیتونم کامل روی ای بی تمرکز کنم
منم ورزش رو میخوام شروع کنم، خیلی دو دوس دارم، اما شاید بدنسازی هم رفتم
در مورد سیر، شنیدم که میگن مفیده،اما منم خیلی از این گیاه پربو میترسم
آغا در مورد حرکات موزون بسیار کار خوبیه، اینو اولویتشو ببر بالاتر
از تجربیات این مدت خودم بگم، حدود 20 روزه که اول صب که بلند میشم ( حدود ساعت 6 )، یک قاشق عسل با نصفه قاشق سیاه دونه رو تو یک لیوان آب ولرم هم میزنم و می خورم، دیگه تا 9 صب هیچی نمیخورم، فوایدش اینه که اول حدود 9 صب یه دفع خیلی خوب دارم و دوم اینکه نفخم احساس می کنم کمتر شده در حالی که همون غذاهای سابق رو میخورم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 18, 92 1:39 pm 
برنامه خوبی جناب آشنا انتخاب کردن اما باید بگم مواظب باشید در مصرف سیر زیاده روی نکنید که اثرات عکس خواهید گرفت این رو میگم چون در مورد این گیاه در دانشگاه مطالعاتی داشتم.(4حبه کوچک سیر در روز دوز مصرفی آن می باشد.)البته نمی دونم رو این بیماری تاثیر مثبت داره یا نه من قبل از بیماری از این گیاه استفاده می کردم ومشکلی نداشتم باش اما بعد از بیماری هر وقت خوردم نفخ شدیدی کردم.در مورد ورزش موافقم حرکات موزون و ورزش منظم ونه شدید می تونه کمک زیادی به این بیماری کنه من ورزش ایروبیک کار میکنم البته الان داخل خونه این کار رو با سی دی انجام میدم قبل بیماریم هم باشگاه ایروبیک میرفتم خیلی خوب بود برام .یوگا هم می گن خوبه .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 10:54 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آشنا نوشته است:
....
فعلا با سه فرضیه می خواهم شروع کنم:
1- ورزش منظم ، هفته ای سه الی چهار جلسه. قبلا بطور نا منظم ورزش می کردم. آلان 4 سالی است که ورزش را کنار گذاشته ام- با توجه به نزدیک بودن باشگاه بدن سازی به خانه مان ، ورزش بدنسازی را انتخاب کرده ام.( برای بررسی اثر ورزش در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
2- امتحان کردن اثر سیر ( این گیاه پر خاصیت، بدجوری مخم را زده است، هرچند که می دانم اولش نفخ شدیدی ایجاد خواهد کرد و در "رژیم غذایی با FODMAP کم" جزء غذاهایی است که باید شدیدا از آن پرهیز نمود ولی تصمیم گرفته ام حد اقل سه چهار ماهی مصرف کنم و بعد نتیجه گیری کنم)( برای بررسی اثر سیر در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
3- شرکت در کلاس حرکات موزون( رقص سابق) و یاد گرفتن آن ( آلان یک ذره هم رقص بلد نیستم) و رقصیدن با خانوم و بچه در منزل به منظور افزایش شادابی زندگی.( برای بررسی اثر شادی در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
نتایج این اقدامات را در چند ماه آینده خدمتات عرض خواهم نمود.
.......

نتایج اقدامات فوق:
1- ورزش خیلی عالی ست فقط من که به بدنسازی می روم با این نشت شاید نصف ایام سال به مشکل برمی خورم.
2-سیر اثر مفیدی که نداشت نتیجه کاملا برعکس داد. و رژِم غذایی FODMAP هم چون رعایتش مشکل است به زحمتش نمی ارزد. در ضمن دائما یادآوری می کند به آدم که بیماری؟!
3-رقص خوب است. ولی مثل اینکه من اصلا استعداد رقص ندارم.

امسال ، سال" هوش هیجانی " نامگذاری کرده ام . و اقداماتی که قرار است انجام دهم:

1- رفتن به مشاوره برای کمک به افزایش هوش هیجانی و روابط اجتماعی و تغییر نگرش.

2- مطالعه هوش هیجانی و انجام اقدامات لازم برای خودسازی فکری.

3- ادامه ورزش بدنسازی.

نتایجش را سال بعد عرض می کنم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 7:22 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام اقای آشنا منم نصف سال مشکلم حادتر می شه اونم فصل سرما اواخر پاییز و تمام فصل زمستان به همین خاطر در ترم های مصادف با فصل سرما بوده مشروط و اخراج شدم
شما محل کارتان چجوری شما کارمند هستید یا مهندسی انجام می دهی اگر شما با توجه به رشته تحصیلی تان می توانستید یک کار فنی که دائم در جنب وجوش زیاد باشه نشت گاز تاثیر کمتر روی عملکردتان داشته چون می توانید مداوم جایتان را تغییر دهید

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 8:41 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

یک بدبخت جانم پشت کامپیوتر نشین هستم و تصمصم گرفته ام امسال هر طور شده خودم را از پشت کامپیوتر خلاص کنم بزنم به کارگاه و یا خیابان. ;)

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 12:38 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
از وقتي ال جي دارم سال جديد بدتر از سال قبل نا اميدتر درد و غصه ديگه داره خفم ميکنه اينکه خونوادمم تحقيرم ميکنه بدتره.ب هر دري زدم.هر دارو هر غذا هر چيزو امتحان کردم.ال جي درمان نداره تنها راه مونده عمله اونم شنيدم تاثير نداره.تلقينم خرافاته دو سال تلقين کردم.خدا کجاست يعني اينقد بديم؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 4:38 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ممنونم از مدیر سایت بابت پیام خصوصی. با آرزوی تندرستی برای همه اعضاء انجمن.

آخرین بار توسط امیر در دوشنبه آبان 26, 93 8:39 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 7:28 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اينکه تا اخر عمر بايد اينطور باشم بيشتر اذيتم ميکنه پيش هيچکس نميشينم کسي ام بشينه من پا ميشم همه پشت و تو روم مسخرم ميکنن خونوادمم پر جمعيت و همش مهموني داريم.بايد چکار کرد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 27, 93 12:24 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه‏ ‏ها‏ ‏شنیدم‏ ‏جراحی‏ ‏رو‏ ‏اونا‏ ‏که‏ ‏یبوست‏ ‏طولانی‏ ‏داشتن‏ ‏ممکن‏ ‏تاثیر‏ ‏داشه‏ ‏باشه‏ ‏چون‏ ‏مشکل‏ ‏فیزیکی‏ ‏ب‏ ‏وجود‏ ‏میاره‏ ‏اخرین‏ ‏امیدمه‏ ‏واسم‏ ‏دعا‏ ‏کنید‏ ‏میخوام‏ ‏برم‏ ‏معاینه‏ ‏شاید‏ ‏جزوشون‏ ‏باشم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 14 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید