آشنا نوشته است:
....
فعلا با سه فرضیه می خواهم شروع کنم:
1- ورزش منظم ، هفته ای سه الی چهار جلسه. قبلا بطور نا منظم ورزش می کردم. آلان 4 سالی است که ورزش را کنار گذاشته ام- با توجه به نزدیک بودن باشگاه بدن سازی به خانه مان ، ورزش بدنسازی را انتخاب کرده ام.( برای بررسی اثر ورزش در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
2- امتحان کردن اثر سیر ( این گیاه پر خاصیت، بدجوری مخم را زده است، هرچند که می دانم اولش نفخ شدیدی ایجاد خواهد کرد و در "رژیم غذایی با FODMAP کم" جزء غذاهایی است که باید شدیدا از آن پرهیز نمود ولی تصمیم گرفته ام حد اقل سه چهار ماهی مصرف کنم و بعد نتیجه گیری کنم)( برای بررسی اثر سیر در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
3- شرکت در کلاس حرکات موزون( رقص سابق) و یاد گرفتن آن ( آلان یک ذره هم رقص بلد نیستم) و رقصیدن با خانوم و بچه در منزل به منظور افزایش شادابی زندگی.( برای بررسی اثر شادی در بهبود یا کاهش اثرات IBS)
نتایج این اقدامات را در چند ماه آینده خدمتات عرض خواهم نمود.
.......
نتایج اقدامات فوق:
1- ورزش خیلی عالی ست فقط من که به بدنسازی می روم با این نشت شاید نصف ایام سال به مشکل برمی خورم.
2-سیر اثر مفیدی که نداشت نتیجه کاملا برعکس داد. و رژِم غذایی FODMAP هم چون رعایتش مشکل است به زحمتش نمی ارزد. در ضمن دائما یادآوری می کند به آدم که بیماری؟!
3-رقص خوب است. ولی مثل اینکه من اصلا استعداد رقص ندارم.
امسال ، سال" هوش هیجانی " نامگذاری کرده ام . و اقداماتی که قرار است انجام دهم:
1- رفتن به مشاوره برای کمک به افزایش هوش هیجانی و روابط اجتماعی و تغییر نگرش.
2- مطالعه هوش هیجانی و انجام اقدامات لازم برای خودسازی فکری.
3- ادامه ورزش بدنسازی.
نتایجش را سال بعد عرض می کنم.