اون تحقيق دقيق نيست چون براي منم كل كاراييمو ازم گرفته.من كار نمي كنم ولي درسم توي مدرسه و دانشگاه به شدت افت كرد طوري كه كسي انتظار اينو ازم نداشت اما دست خودم نبود مثلا موقع امتحان تمام فكر و ذكرم مواظبت از شكمم بود
الان براي ارشد قبول شدم و از مهر بايد برم نمي دونم با اين وضعيت مي خوام چيكار كنم و واقعا با كلاس هاي خلوتي كه دوره ارشد هست و اين مشكل چه استرسي بهم وارد ميشه
ازدواجم كه هرگز بهش فكر نمي كنم يعني مطمئنم اين مريضي يا منو به خودكشي وادار ميكنه يا اينكه تا آخر عمر منزوي مي مونم آخه مسئله گفتنش به همسر آيندت يه موضوعه اينكه زندگي اونم تباه كني يه مسئله ديگس مثلا من مهموني برام عذاب آوره يا با يه نفر تنها بودن توي يه اتاق!!!
مشكل من نه اسهاليه نو يبوستي نه بي اختياري بلكه هميشه نياز به دستشويي دارم يعني دائم مواد غذايي توي معده و روده حركت مي كنن و وقتي دستم روي شكمم هست كاملا احساس ميشه و اينكه زياد نفخ مي كنم البته نه از نوع بويي.چون براي من بيشتر مواقع انگار هواي خالصه و كاملا پاك
ولي دائم اين نفخ و تكرر مدفوع هست و اگه دستشويي نرم صداهاي بدي از شكمم شنيده ميشه و آبرو ريزي ميشه و علاوه بر اين ها باعث درد شديد توي رودم ميشه . مثلا از صبح تا ظهر 4 بار دستشويي مفصل بايد برم.به خصوص اين نفخ و صدا صبح موقع بيدار شدن خيلي شديد تره

ديگه معلومه كه نبايد به ازدواج فكر كرد چون حداقل توي دانشگاه يا محيط كار يا مهموني ميشه اصلا ارتباطو قطع كرد يا با زحمت و استرس زياد كاري كرد كه زياد به چشم نياد ولي ازدواج كه ديگه ...