انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 2:53 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اون تحقيق دقيق نيست چون براي منم كل كاراييمو ازم گرفته.من كار نمي كنم ولي درسم توي مدرسه و دانشگاه به شدت افت كرد طوري كه كسي انتظار اينو ازم نداشت اما دست خودم نبود مثلا موقع امتحان تمام فكر و ذكرم مواظبت از شكمم بود
الان براي ارشد قبول شدم و از مهر بايد برم نمي دونم با اين وضعيت مي خوام چيكار كنم و واقعا با كلاس هاي خلوتي كه دوره ارشد هست و اين مشكل چه استرسي بهم وارد ميشه :cry:
ازدواجم كه هرگز بهش فكر نمي كنم يعني مطمئنم اين مريضي يا منو به خودكشي وادار ميكنه يا اينكه تا آخر عمر منزوي مي مونم آخه مسئله گفتنش به همسر آيندت يه موضوعه اينكه زندگي اونم تباه كني يه مسئله ديگس مثلا من مهموني برام عذاب آوره يا با يه نفر تنها بودن توي يه اتاق!!!

مشكل من نه اسهاليه نو يبوستي نه بي اختياري بلكه هميشه نياز به دستشويي دارم يعني دائم مواد غذايي توي معده و روده حركت مي كنن و وقتي دستم روي شكمم هست كاملا احساس ميشه و اينكه زياد نفخ مي كنم البته نه از نوع بويي.چون براي من بيشتر مواقع انگار هواي خالصه و كاملا پاك :lol:
ولي دائم اين نفخ و تكرر مدفوع هست و اگه دستشويي نرم صداهاي بدي از شكمم شنيده ميشه و آبرو ريزي ميشه و علاوه بر اين ها باعث درد شديد توي رودم ميشه . مثلا از صبح تا ظهر 4 بار دستشويي مفصل بايد برم.به خصوص اين نفخ و صدا صبح موقع بيدار شدن خيلي شديد تره :cry: ديگه معلومه كه نبايد به ازدواج فكر كرد چون حداقل توي دانشگاه يا محيط كار يا مهموني ميشه اصلا ارتباطو قطع كرد يا با زحمت و استرس زياد كاري كرد كه زياد به چشم نياد ولي ازدواج كه ديگه ... :(

آخرین بار توسط p123 در چهارشنبه مرداد 23, 92 12:46 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 10:40 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام خدمت شما میشه اقداماتی که برا درمان انجام دادری هم بگی؟درمان عصبی هم انجام دادی؟...

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 22, 92 4:13 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: آذربایجان/29 ساله/مجرد
دیگه دارم دیوونه میشم تقریبا یه ماهه به خاطر آی بی اس مرخصی گرفتم کم کم داره مرخصیم تموم می شه از اینکه دوباره به اون جهنم بر می گردم بین اون آدمایی که انگار از انسانیت هیچ اثری توشون نیست دلم می گیره,می دونین من بهشون حق می دم که درک نکنن تا اینجای قضیه حله ولی اگه من جای اونا بودم مطمئنم وقتی می دیدم همکاری مدام می ره دستشوئی یا این جور مسائل کنجکاو نمی شدم هی مدام بپرسم چته؟خب آدم دوست نداره مدام یکی عیبشو به زبون بیاره ولی همکارای من اینجورین الکی کنجکاون مثلا همشون لیسانس دارن ولی انگار اصلا به سواد نیست مدام دنبال اینن که زیر پای اینو اونو خالی کنن.فک کنین برای یه آی بی اسی کار کردن با یه همچین آدمای کنجکاوی که تکون بخوری واست حرف در آوردن چقد سخته.خدایا انقد از لحاظ روحی آی بی اس ضعیفم کرده که همش دلم می خواد بمیرم بچه ها ببخشید دارم آیه یاس می خونم ولی خیلی خسته م هیشکی هم آدمو درک نمی کنه حتی اطرافیان آدم.همش می گن مگه تو چته خیلی هم سالمی داری به خودت تلقین می کنی چقد سخته درد بکشیو هیشکی هم درکت نکنه.همه چیه زندگیم به بن بست خورده حتی کارم :cry:

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 22, 92 9:05 pm 
آفلاین
Admin

سلام فریبا جان
خدا بهت صبر بده
کاملا درک میکنم چی میگی
من خودم نتونستم با این بیماری تحقیرآمیز یه ترم تو دانشگاه بمونم، می بینم بعضی از بچه ها مث شما سرکار میرید تا دانشگاه میرید میگم حتما خیلی از من قوی ترن
اما هر چی بشه حاضر نیستم تو محیطی کار کنم که فشار روم باشه

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 22, 92 9:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نه ادمین جان شما ضعیف نیستی اتفاقا از تجربه اونایی که کارای اداری می کنن استفاده کنی بهتره چون با این مریضی کار اداری یعنی بدتر شدن مریضی چیزی که من تجربه کردم من یه دخترم چون می دونم نمی تونم کارای دیگه رو انجام بدم مجبورم تو همین اداره لعنتی جون بکنم کار هر شبم گریه ست اونقد استرس می گیرم که اصلا خیلی دردای دیگه هم می آد سراغم اوایل حالم به این بدی نبود تو این محیط سرد و خشک اداری بدتر و بدتر شدم شما ها پسرین اگه یه ذره فک کنین می تونین اونقد کارای متناسب با روحیاتمون گیر بیارین اتفاقا کاش من پسر بودم یه زمین کشاورزی اجاره می کردم توش کشاورزی می کردم بعد زمین می خریدم یواش یواش خودمو می کشیدم بالا ای خدا اگه پسر بودم لااقل انقد بدبختی نمی کشیدم می دونی بیشتر از چی حرصم می گیره تو مهمونی و عروسی هر وقت حالشو نداشتین میزنین بیرون این کارم نمی تونیم ما بکنیم جم بخوری همه می پرسن کجا؟ تو این سالها اونقد سختی کشیدم که آرزومه یه شب بخوابمو دیگه بیدار نشم..

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 23, 92 9:10 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
فریبا جون به نظر من سعی کن کاراییو انجام بدی تا به خوب شدن روحیت کمک می کنه مثلاً رقص، ورزش، رفت و آمد با کسایی که دوستشون داری و ... فریبا من تاثیر روحیه رو قشنگ رو آی بی اسم احساس می کنم، شعارم نمی دم. می تونی در کنار کارت این کارارو هم انجام بدی. پستی که آقای آشنا تو قسمت رژیم غذایی و رژیم روحی گذاشتن رو حتماً بخون و همینطور پستی که نسترن جان گذاشته راجع به روش درمانی خودش. :-*

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 23, 92 9:42 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنون عزیز چشم حتما, ولی تو رو خدا بچه ها واسم دعا کنین خیلی نگرانم و استرس دارم...

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 23, 92 11:38 pm 
آفلاین
کاربر فعال

فریبا خانم ایشاالله یه زمانی برسه که وقتی این پستا رو میخونیم خودمون خندمون بگیره.....درکت میکنم که چی میکشی البته نوع بی اختیاری خیلی سخت تره تا برامن ....ولی درکل برات آرزوی صبر؛صبر،صبر وتوکل بر منبع انرژی جهان ومدد از او میکنم......

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 24, 92 10:14 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنون mehfarj عزیز,راستی من یه بار اومدم یزد واقعا برام مثل معجزه بود چون تمام مدتی که تو یزد بودم حالم بهتر شده بود هر چی دستم می اومد می خوردم نه نفخ می کردم نه چیزی خیلی بهم خوش گذشت واقعا برام جای سواله از آب و هواش بود یا آب خوردنیش بالاخره به خاطر چی من تو اون یه هفته آی بی اس رو فراموش کرده بودم نمی دونم باید یه بار دیگه برم یزد امتحان کنم اصلا شاید به خاطر حساسیت به یه نوع آب و هوا باشه خدا کنه زودتر علتشو پیدا کنن درمانش کنن لااقل بقیه عمرمون بدونیم زندگی کردن یعنی چی؟ای خدا...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 24, 92 11:15 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خوشحالم که توی یزداونقدر بهت خوش گذشته وشادبودی که این بیماری اذیتت نکرده(توی پرانتز بگم قبلا من هم بعضی از مسافرتام مثل یه معجزه بود برام اصلا حس بیماری رو نداشتم!) نه فریبا خانم فکر نمیکنم به خاطر آب وهوا باشه!چون آب وهوای یزد به جور حالت خاصی داره که اصلا قابل پیش بینی نیستش!ظهرای تابستوناش معمولا خیلی گرم ولی شباش خیلی سرده!ییهو میبینی داره بارون میاد آفتاب هم میزنه!
واقعا میگم نمیدونم اجدادمون چه فکری کردن اومدن توی این گرمای کویر برهوت پر نعمت وپرمعدن!!!قدر آب وهوای آذربایجان رو بدون وشکرش روبه جا بیار که توی این آب وهوا نفس میکشی.
البته من هم خدا ناشکری نمیکنم وشکرش رو به جا میارم به خاطر آب وهوایی که داریم(یه خورده سخته!)سختی میکشم واز این روحیه حساسی که دارم میام بیرون!
کلا من سرما رو بیشتر از گرما میپسندم!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com