غزاله نوشته است:
... من حملات پانیک داشتم
در نهایت یه روانپزشک متوجه شد
با اینکه 2 سال بهترین روانپزشکای شیراز رو رفتم ولی نتونستن درمانم کنن
من الان تحت درمان حملات پانیک هستم
من تجربیاتی که تو این صفحه بود خوندم
همه اون ها مثله من بودن
به احتمال زیاد خیلیاتون حمله پانیک دارین در واقع.
غزاله خانم. بسیار متشکرم. فکر می کنم من هم فوبیای اجتماعی شدید یا حملات پانیک دارم.
احساس می کنم چیزی را که روانپزشکم با منمن و با لفافه به من گفته و من خوب متوجه نشده ام را شما رک گفته اید.
به همین دلیل من هم امروز به روانپزشک رفتم و خواستم برایم سرترالین بنویسد. من هم می خواهم امتحانش کنم.
دیدگاهم این است که دارو به من آرامش خواهد داد تا با یک ذهن آرام ، دنبال اصلاح افکار خود باشم.
و همچنان معتقدم باید با مطالعه و صد البته عمل ، مهارتهای اجتماعی خودم را بهبود بخشم.
مطلب زیر را از کتاب رهایی از ترس نقل می کنم:
" یک خبر بد. دارویی که بتواند اختلال اضطراب را از بین ببرد وجود ندارد. همچنانکه دارویی وجود ندارد که شما را به یک پیانیست ، یک گلف باز یا یک کاراته کار با کمر بند سیاه تبدیل کند......
مصرف داروهای آرامبخش فقط به این بیماران کمک می کند که بتوانند با تخفیف اضطراب ، با چالشهای برنامه های رفتار درمانی شناختی روبرو شوند."یعنی مهارت مقابله با اضطراب، باید آموخته شود.
چون منشا اضطراب و ترس ها ، فکر انسان می باشد و دارو نمی تواند طرز فکر انسان را تغییر دهد.
یعنی به نظر می رسد با قطع دارو، نشانه ای بیماری دوباره ظاهر خواهد شد اگر تلاشی برای تغییر طرز فکر و آموزش مهارتهای مقابله با استرس صورت نداده باشیم.