انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:13 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 8, 92 7:49 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
دوستان اگر مایل باشید هر کس زمان شروع بیماری اش را و اینکه در آن زمان آیا مشکلات عصبی و فشارات روحی داشته است و یا تحت درمان بیماری خاصی بوده است و یا دارو مصرف می کرده ( مخصوصا آنتی بیوتیک) را بیان کند تا شاید بتوان یک جمع بندی و نتیجه گیری نمود. :idea:

من الان 41 ساله ام. و IBS من از نوع LG(بی اختیاری خروج نفخ روده ) است. مشکل شخص من از زمانی شروع شدکه در سن 23 سالگی برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به تهران رفتم و به علت هوای آلوده تهران سینوس های صورتم عفونت کرد و سر درد داشتم و دکتر برایم آنتی بیوتیک کوتیریموکسازول و مسکن ایبوپروفن تجویز نمود و من هم مثل نخود و کشمش و خودسرانه از آنتی بیوتیک کوتریموکسازول و ایبوپروفن به مدت چندین ماه ( حدود یک سال) استفاده کردم و تقریبا از همان زمان مشکل خروج بی اختیار گاز روده من شروع شد . ضمنا در آن زمان فشارات روحی و عصبی ام مثل سالهای قبل بود و تغییر خاصی نداشت.
یعنی من مشکل را از مصرف زیاد و خودسرانه آنتی بیوتیک می دانم.

ضمنا یکی از فامیل های نزدیک من هم دقیقا این مشکل من را دارد و مشکل او هم از زمانی شروع شده که به خاطر مشکل عفونت کلیه از آنتی بیو تیک کوتریموکسازول به بصورت خودسرانه و زیاد استفاده کرده است
شما چطور؟ لطفا" نظر بدهید. :ugeek:

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 9, 92 10:02 am 
آفلاین
Admin

من 15 ماهه ای بی اس دارم
سابقه مصرف هیچ دارویی رو نداشتم
اما کلا آدم حساس و زود رنج و استرسی هستم، که فک کنم تو یه پرواز تهران - شیراز وقت فرود تو فرودگاه شیراز چون هوا خیلی بد بود، فرود بدی داشت که من و تقریبا همه مسافرا خیلی ترسیدن و سر این جریان فک کنم علائم ای بی اس من بروز کرد ( کلا از پرواز با هواپیما می ترسم )

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 11, 92 2:19 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: تهران
من حدودا 3 ساله آی بی اس دارم،من وقتی کم کم مبتلا شدم به این سندروم مشکلات روحی داشتم ،چون آدم حساسی هستم و الانم هر وقت عصبی می شم یا استرس می گیرم بیماریم بیشتر می شه،هر وقتم که سر حال باشم آی بی اسم هم بهتر می شه ،اما خدا نکنه مقابل این بیماری وایسم و حرص بخورم واقعا خوب که نمی شه بدترم می شه ،فکر می کنم باید با این بیماری کنار اومد و پذیرفتش و پا به پاش جلو رفت در آرامش تا کم کم همونطوری که اومده محو بشه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 2:30 pm 
من 4 ساله متوجه شدم این بیماری رو دارم 4سال پیش برای درمان بیماری هموروئید به دکتر مراجعه کردم برام کولون اسکپی نوشت. بعد از اون آزمایش لعنتی دچار اسپاسم وبی اختیاری شدم واز لحاظ روحی کلا به هم ریختم وتا الان هم نتونستم به طور کامل مداوا بشم اما نسبت به اوایل بیماریم بهترم.من از کودکی مشکل یبوست داشتم و به طور کامل نتونستم درمانش کنم .آدم زودرنج وحساسی هستم . مشکلات روحی زیادی هم داشتم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 19, 92 4:31 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
من بعد از مصرف غذای آلوده که باعث اظهال خونی شد و بعد درمان اظهال خونی این بیماری شروع شد
الان 10 ساله. قبلا" یعنی تا دو سال پیش درد شکم زیاد و اظهال و نفخ مکرر داشتم . اما بعد از مصرف کلوفک درد و اظهال از بین رفت و فقط مونده نفخ مکرر بخصوص وقتی استرس و ناراحت میشم بدجوری نفخ می کنم میشم یه پمپ گاز. من دلیل اصلی رو مشکل در کنترل بین مغز و روده و در پی اون حرکات نامنظم روده و سپس این حرکات نامنظم باعث میشه مدفوع در بعضی جاها گیر بیفته و باکتریهای وحشی بیریزن سرش و مکرر تولید گاز بکنن . مثل یک سطل آشغال تو خونه که اگه دو روز بمونه بر اثر تخمیر باکتریها بوی گندش همه جا رو بر میداره.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 21, 92 11:42 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
منم 7 ساله این مریضی رو دارم.. سوم دبیرستان میخوندم.. تو زمستونش ازین آنفولانزاهای ویروسی که هرسال یه مدلش مد میشه گرفته بودم!!!
شدیدا بااسهال استفراغ همراه بود جوری که یادمه یه هفته مدرسه نرفتم و خیلی لاغرشدم و هردکتری میرفتم گلاب به روتون اسهال من رفع نمیشد..
ولی مطمئن نیستم استرس عامل اصلیشه یااین آنفولانزای ویروسی.. البته من اون دوره کاملا دختره پرجنب و جوش و سرزرنده ای بودم..ولی بعداین مریضی دیگه ...
اوایل بیشتر آی بی اس من ازنوع اسهال بود و قاروقور شکم.. ولی الان نفخ بهش اضافه شده و اسهال با یبوست همرا شده!جوری که هرچی میخورم بهم نمیسازه..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب الان که من شرح حال مریضی هامونو خوندم میبینم مال هممون از یه نوع ویروسی شروع شده! پس این دکترا سواد ندارن یه آنتی بیوتیک بدن :D حل شه بره پی کارش؟
جدی میگم دکترای ما یه اسمی گذاشتن رو بیماری ما و میگن از استرسه و کاری از دست ما برنمیاد...درحالیکه اینا دارن صورت مسئله رو پاک میکنن.. ما یه ویروسی میکروبی باکتری کوفتی زهرماری!! وارد بدن ما شده که باعث شده اینجوری بشه ..این ویروسا باید شناخته بشن و ازبین برده بشن..من بی اختیاری به اون صورت ندارم خداروشکر ولی بنظر من این مشکل حتماااااا باید یه درمانی داشته باشه حتماااااا چون به ناحیه مقعد هم مربوط میشه.. ولی همه ش ربطش میدن به استرس و افسردگی!!
مثلا خودمن درسته استرس خیلیییییییی بیماریمو تشدید میکنه ولی وقتاییکه استرس ندارمم حضور آی بی اس رو کاملااا میبینم تو زندگیم!
من تو این مدت 7ساله به بهترین جراح ها و فوق تخصص های گوارش شهرمون رفتم همشون میگفتن از استرسه و کارخودشونو راحت میکردن.. ( قصدجسارت به هیچ پزشکی رو ندارم خدا شاهده .. براشون واقعااااا احترام قائلم و بنظرم فرشته ی نجات آدما رو زمینن ) ولی حرف من اینه ما یه ویروس ناشناخته تو بدنمون هس اون باید شناخته بشه و ازبین برده بشه و گرنه استرس تو زندگی همه هس.. خیلی از آدما و مشاغلی وجود دارن که صدبرابره ما بیشتر استرس میکشن و فشار روشونه پ چرا اونا این مشکلات جسمی رو ندارن؟
:(

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 13, 92 4:08 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: تهران
اِلی جان،دکترا برای این می گن از استرسه که بیشتر وقتی یه بیمار آی بی اسی می خواد بره جایی که باعث استرسش می شه،یا اتفاقات براش می یفته که نگرانیاش بیشتر می شه علائم بیماریش ظاهر می شه،من خودم همین طورم و مطمئنم که از استرسمه،شما اینطور نیستین؟یعنی وقتی با یه موقعیت از نظر خودتون نگران کننده مواجه می شید آی بی استون ناگهانی ظاهر نمی شه؟من خودم حتی تو پاهامم گرفتگی و یه کم قفل شدن حس می کنم به جز مشکلات روده ها،یعنی یه جورایی می شه گفت یه حمله ی هیجانی هستش که روده هارم درگیر می کنه،البته تو بیمارای آی بی اس وقتی افسردگی و استرس دائمی پیش می یاد علائم آی بی اس همیشگی می شه تقریبا

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 17, 92 12:01 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
نسترن نوشته است:
اِلی جان،دکترا برای این می گن از استرسه که بیشتر وقتی یه بیمار آی بی اسی می خواد بره جایی که باعث استرسش می شه،یا اتفاقات براش می یفته که نگرانیاش بیشتر می شه علائم بیماریش ظاهر می شه،من خودم همین طورم و مطمئنم که از استرسمه،شما اینطور نیستین؟یعنی وقتی با یه موقعیت از نظر خودتون نگران کننده مواجه می شید آی بی استون ناگهانی ظاهر نمی شه؟من خودم حتی تو پاهامم گرفتگی و یه کم قفل شدن حس می کنم به جز مشکلات روده ها،یعنی یه جورایی می شه گفت یه حمله ی هیجانی هستش که روده هارم درگیر می کنه،البته تو بیمارای آی بی اس وقتی افسردگی و استرس دائمی پیش می یاد علائم آی بی اس همیشگی می شه تقریبا

آره عزیزم گفته شما صددرصد درسته استرس تشدید میکنه واقعا این بیماری رو.. ولی من وقتایی که استرس ندارمم اینجوریم :(

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 17, 92 2:59 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من از بچگی خیلی زود مریض میشدم.منظورم بیماریهاییه که مربوط به روده میشه.
سالی که کنکور دادم و متوجه شدم باید کیلومترها از خونوادم دور بشم این بیماری خیلی شدید شد.خیلی وزن کم کردم و هیچی نمیتونستم بخورم.اسهال و یبوست پی در پی داشتم.
بعد از یک ماه از این دکتر به اون دکتر رفتن،یکی از متخصصایی که بهش مراجعه کردم گفت ای بی اس داری.وقتی این موضوع رو فهمیدم همه ی دردام خوب شد.ولی خوب زمانی استرسی میشم این علائم میاد سراغم.
من از 18 سالگی تا الان که 26 سال دارم با این بیماری درگیرم.
جدیدا به علت عفونت کلیندامایسین خوردم که دردای روده ایم بهتر شده ولی معده درد شدم.

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 21, 92 8:54 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: اهواز
سلام منم ادم زود رنج و حساسیم همیشه ناراحت میشم تو خودم می ریزم از 18 سالگی شروع شد الان 27 سالمه هنوز دارمش اولین بار رودم سرما خورد مدفوعم همراه کف سفیدو نفخ زیاد خارج می شد چون خجالتی بودم نرفتم دکتر خود به خود خوب شد ماه بعد هم باز اومد سراغم خلاصه بخاطر خجالتی بودنم بعد شیش ماه رفتم دکتر که تا گفتم نفخ میکنم سریع بدون سوال برام دایمتیکون نوشت که خوب نشدم و مریضیم کهنه شد دوسال دکتر رفتم و بعضی وقتا دوا عتاری می خوردم که الان بیخیال شدم و هیچی مصرف نمیکنم نشستم تو خونه و در نمیام از خونه می خوام از دوباره شروع کنم می خوام با کمک شما بچه ها هر چی که موثره مصرف کنم به امید روز سلامتی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com