منم 7 ساله این مریضی رو دارم.. سوم دبیرستان میخوندم.. تو زمستونش ازین آنفولانزاهای ویروسی که هرسال یه مدلش مد میشه گرفته بودم!!!
شدیدا بااسهال استفراغ همراه بود جوری که یادمه یه هفته مدرسه نرفتم و خیلی لاغرشدم و هردکتری میرفتم گلاب به روتون اسهال من رفع نمیشد..
ولی مطمئن نیستم استرس عامل اصلیشه یااین آنفولانزای ویروسی.. البته من اون دوره کاملا دختره پرجنب و جوش و سرزرنده ای بودم..ولی بعداین مریضی دیگه ...
اوایل بیشتر آی بی اس من ازنوع اسهال بود و قاروقور شکم.. ولی الان نفخ بهش اضافه شده و اسهال با یبوست همرا شده!جوری که هرچی میخورم بهم نمیسازه..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب الان که من شرح حال مریضی هامونو خوندم میبینم مال هممون از یه نوع ویروسی شروع شده! پس این دکترا سواد ندارن یه آنتی بیوتیک بدن

حل شه بره پی کارش؟
جدی میگم دکترای ما یه اسمی گذاشتن رو بیماری ما و میگن از استرسه و کاری از دست ما برنمیاد...درحالیکه اینا دارن صورت مسئله رو پاک میکنن.. ما یه ویروسی میکروبی باکتری کوفتی زهرماری!! وارد بدن ما شده که باعث شده اینجوری بشه ..این ویروسا باید شناخته بشن و ازبین برده بشن..من بی اختیاری به اون صورت ندارم خداروشکر ولی بنظر من این مشکل حتماااااا باید یه درمانی داشته باشه حتماااااا چون به ناحیه مقعد هم مربوط میشه.. ولی همه ش ربطش میدن به استرس و افسردگی!!
مثلا خودمن درسته استرس خیلیییییییی بیماریمو تشدید میکنه ولی وقتاییکه استرس ندارمم حضور آی بی اس رو کاملااا میبینم تو زندگیم!
من تو این مدت 7ساله به بهترین جراح ها و فوق تخصص های گوارش شهرمون رفتم همشون میگفتن از استرسه و کارخودشونو راحت میکردن.. ( قصدجسارت به هیچ پزشکی رو ندارم خدا شاهده .. براشون واقعااااا احترام قائلم و بنظرم فرشته ی نجات آدما رو زمینن ) ولی حرف من اینه ما یه ویروس ناشناخته تو بدنمون هس اون باید شناخته بشه و ازبین برده بشه و گرنه استرس تو زندگی همه هس.. خیلی از آدما و مشاغلی وجود دارن که صدبرابره ما بیشتر استرس میکشن و فشار روشونه پ چرا اونا این مشکلات جسمی رو ندارن؟