من برای سلمانی رفتن یک پیشنهاد دارم که می خواهم خودم هم عمل کنم:
از آقای سلمانی موقعی که سرش خلوت است می خواهم که چون من ناراحتی گوارشی دارم لطفا ساعتی را که خلوت هستید را مشخص کنید تا من در آن ساعت بیایم. اغلب سلمانی ها ، صبح اول وقت سرشان خلوت می باشد.
اگر موقع اصلاح ، هم تنها بودیم و فرصت پیدا شد در مورد مشکل گوارش و اینکه ناراحتیم چه هست صحبت می کنم؟
وای که چه احساس اعتماد به نفس بالایی به من دست می دهد وقتی فکر می کنم که قرار است در مورد مشکل روده ام با سلمانیم صحبت کنم.

راستش آخرین باری که سلمانی رفتم سلمانی مجبور شد بدون آنکه حرفی بزند در یک روز خیلی سرد زمستان، مجبور شد در را باز کند. مشتری دیگری هم بعد از من بود.
به احتمال زیاد ، سلمانی و مشتری بعدی فکر کردند من از روی بی ملاحظگی گاز روده ام خارج شده.
اگر من با این افشاگری طرز فکر آنها را عوض کنم. احتمالا فکر آنها به این عوض می شود: "خدا کمکش کند. می بینم آدم محجوبی هم است بهش نمی آید عمدا اینکار را کرده باشد. خدا را شکر که من این مشکل را ندارم."
این مطلب را هم بیاد داشته باشیم که سلمانی نمی خواهد حتی یک مشتری را از دست بدهد ولی مطمئنا نمی خواهد یک مشتری باعث فراری دادن سایر مشتریان هم شود. با مطرح کردن موضوع ، خود سلمانی راه حلی ارائه خواهد داد.