امیدوار نوشته است:
سلام دوستان
خسته نباشید
من مدت زیادی نبودم
ممنون میشم درمورد سروصدای شکم هم اگه راهکاری دارین بگین
سلام امیدوار جان. برای صدای شکم من خودم خیلی صدای شکم داشتم به طوریکه از حلقم هم صدا میداد تا ناکجا اباد...
ولی یه مدت کپسول پروبیوتیک فمی لاکت خوردم نزدیک هفت روز صداش قطع شد.البته من احتمال میدادم چون یه دوره انتی بیوتیک زیاد میخوردم صداش از همون باشه واسه همینم با پرو جواب داد...بنظرم شماهم امتحانش کنید...
دو سه تفری از اعضای گروه بودند که موقع استرس صدای شکمشون ایجاد میشد.البته اینهاا فقط مشکل صدای شکم داشتند و علایم دیگه ای بی نداشتند.فقط توی محیطی که بهش حساس بودند صداش درمیومد...بهشون پیشنهاد کردم فمی لاکت مصرف کنند که یکیشون یم هفته صداش قطع شد که البته فکر میکنم از تلقینی که بهش وارد کرده بودیم بود ولی بعدش برگشت و زمانی که بازهم قرصو مصرف میکردند دیگه اثر نداشت براش....و روی یکی دیگه هم با این شرایط قرص تاثیر نداشت...
نتیجه این گروه:به گفته یکیشون حس میکنه فقط توهمه این صدای شکم و باید تو شرایط خودشونو کنترل کنند...البته من از گروه رفتم و خبری از دوستان دیگه ندارم...
یکی دیگه از بچه ها هم صدای شکم شدیدی داشت که علایم دیگه ای بی رو داشت و بهش پیشنهاد کردم فمی بخوره ولی جون قبلا یه پرو قدیمی خوردهه بود و صدای شکمش زیاد شده بود میترسید از خوردن پرو...اینها رو امتخان کردو میگفت خیلی راضیه...
توجّه: نوشابه های گازدار، دوغ گازدار و پوست حبوبات نخورید.
درمان: به همراه غذا: یک قاشق مربّاخوری چهار زیرۀ سائیده شده بخورد )منع مصرف در حاملگی(، بعد از غذا: یک قاشق چایخوری
س یاهدانه بخورد )منع مصرف در حاملگی
نکته:دوستان گفتند که زیره لاغر کننده است..
البته این دوستمون با ناهار کاهو هم میخورد و میگفت خیلی خوبه....
کلا ببینید کدوم دسته هستید
و هرکدومو خواستید امتحان کنید....
در مورد خودم چون قبل پرودایجست فمی لاکت خورده بودم و صداش قطع شد نمیدونم پرودایجست چه اثری میذاره روش....
یک نکته دیگه هم یادم اومد اینکه نیم ساعت قبل غذا تا دو ساعت بعد غذا مایعات نخورید.مایعات باعث میشن شکم صدا بدن.
شما هم امتحان کنید و مارو در جریان بذارید

.......................................................................................
" 20سالِ بعد،بابتِ کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابتِ کارهایی که کردی ، پس روحیه ی تسلیم پذیری را کنار بگذار ، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا ، جستجو کن ، بگرد ، آرزو کن ، کشف کن ،... "