انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 7:20 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوست عزیز منم سوال پرسیدم اره شایدبقول شمامن ای بی اسم کم باشه ولی اگه ای بی اس نداشتم بیکارنبودم که بیام سایت عزیزم نه؟وشاید درست میگین من درک نکردم که این سوال پرسیدم ببخشید

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 8:53 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
عزیزم نازگلک جان منظوری نداشتم، ببخشید اگه باعث ناراحتیت شدم. نه شما خیلیم خوب درک می کنی عزیز دلم. :)

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 23, 92 1:00 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

چقدر خوبه كه اينطور فكر مي كنين.من اين مدتي كه اين بيماري رو دارم از خدا از خودم و همه ادم ها دور شدم يعني تا يه مدت فقط التماس خدا مي كردم كه درمانم كن اين چه بلايي بود مگه من چه گناهي كردم .. واقعا هم گناهي نكرده بودم سرم به كار خودم بود و هيچ كار اشتباهي نمي كردم.ولي بعد از يه مدت ادم از همه چيز زده ميشه الان من خيلي كمتر به خودم و خدا فكر مي كنم نه اينكه ادم بدي شده باشم.اتفاقا بي آزار تر و سرخورده تر شدم.انفعال و پوچي يكي از چيزايي بوده كه اين مريضي بهم داده و فقط سعي ميكنم تا جايي كه توان دارم بگذرونم :shock:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 23, 92 1:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

به p123:
سلام
من همه این علایمی که گفتی رو ندارم ولی اینو میدونم بااین بیماری اگه امیدتو به خدا از دست بدی دیگه باید تاآخر عمربااین بیماری سر کنی وهم چنین بدترین مریضیها ته دلشون به خدا امید دارن وبه پوچی نمیرسن....البته میتونم درک کنم چی میکشی چون خودم چندساله که بااین بیماری دست وپنجه نرم میکنم ولی امیدتو ازدست نده وتوکل کن به خدا وبه نظر من پیش روانپزشک یا متخصص اعصاب وروان برو وتمام حالاتت رو بگو ایشاالله که جواب میگیری....

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 1, 92 2:01 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من 3ساله همه خواسته هامو سرکوب کردم با این که 21 سالمه احساسه پیری میکنم متاسفانه با اینکه ایمانم خوب بود هر روز ازش کم میشه خوبه شما حفظش کردین با پرسشنامه شدیدا موافقم خودش یه جور تنوعه ولی من خیلی مطمئن نیستم که میتونم به مطالب دسترسی داشته باشم منو از قلم نندازین

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 5, 94 7:17 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام.چقد حرفاتون زیبا بود و چقدر بین من و شما اشتراک وجود داشت.
من هم از بیست و چهار سالگی زمانی که داشتم برای ارشد میخوندم و قرص های عفونت معده دچار این بیماری شدم و یک ساله باهاش درگیرم...
دقیقا قصد ازدواج داشتم...
خیلی قبول دارم اینکه خدا رو احساس میکنی..حضورشو.
من تا یک ذره بهتر میشم خدا یادم میره و تا درد سراغم میاد با فریاد صداش میزنم از ته دلم.
فک کنم خدا از صدا کردنم خوشش اومده :))
تنها نگرانیم اینه که وقتی مریض میشم مامانم خیلی غصه میخوره و اذیتشون میکنم...
امیدوارم خدا ببخشه و بدونه دست خود ادم نیست...
به امید سلامتی همه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 5, 94 8:18 pm 
آفلاین
کاربر فعال

عزیزان اینا همش فکرو خیاله باطله من خودم آدم میشناسم ای بی اس داره حدود 70 سالش هست هیچیشم نشده بسیار هم از هم سن و سالاش بهتر مونده اتفاقا همین ای بی اسی ها از همه بیشتر عمر میکنن چون خیلی رو بدنشون حساسا و همیشه چکابش میکنن مبادا از کار بیفته من که خودم همینطوری هستم فقط چیزی که هست خودشون خودشونو ناراحت میکنند و هنر شاد زندگی کردن رو ندارند و بهره گیری صحیح از زندگی اینه که عذاب آوره و محرک شروع ای بی اس اگه بهش فکر نکنی حتما بهش غلبه میکنین

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 28, 94 7:15 pm 
آفلاین
کاربر ساده

حرفای همه خوب بود. واقعا با این بیماری به خدا نزدیکتر شدم. ولی فاصله م از مردم و دور و بریام خیلی زیاد شده. مخصوصا از وقتی که دانشگام تموم شده. اکثرا فکر می کنند ادم خودخواه و مغروری هستم ولی وقتی باهام هم کلام میشن به اشتباهشون پی میبرن. درحال حاضر رابطه م رو با خیلیا از طریق تلگرام و ... حفظ کردم. من همیشه شاگرد اول بودم. همه میگفتن تا دکترا ادامه میدم و ... ولی این بیماری و یک بیماری دیگه و مشکلات عصبی حادش دیگه توانی برای ارشد و دکترا نگذاشت. فقط اگه سنم بالاتر بره و حالم بهتر شه حتما ادامه تحصیل میدم.

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 7, 94 9:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام در اینکه بیماری ای بی اس ریشه فکری دارد من هیچ شکی ندارم وهمچنین مشکلات وسواسی و مشکلات روحی که شاید برگرده به همون شخصیت اضطرابی و استرسی خود من خیلی استعداد بالایی در افسردگی دارم کوچکترین چیزی افسرده ام میکنه وسواس هم هستم البته کسای دیگه ایی دورو برم میشناسم که اونام ای بی اس دارند و همون خصلت های وسواسی توشون است

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید