انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Biogaia
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 8, 93 8:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
تبریک وتهنیت عرض می کنم :)
من یکسال پیش خواستم امتحانش کنم ولی بخاطر تحریم دیگه وارد نمی شد، الان نمی دونم پیدا میشه یا نه.
قیمتش نباید کم باشه چون از سو‌‌ئد وارد میشد.

من دیروز(جمعه) تماس گرفتم ظاهرا مشکلش حل شده و تو داروخانه ها هست.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 6, 93 10:04 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام بچه ها منم تازه اینجا عضو شدم.
من از بچگی مشکل یبوست شدید داشتم که شدیدا مزمن شده. اما الان سه هفته ای هست که دچار آی بی اس شدم . من همش درد دارم و احساس نفخ و پری. وقتی غذا می خورم بدتر میشم و چون یبوست دارم زود به زود نمی تونم دستشویی برم و خود این باعث زیادتر شدن دردم میشه. دو روز که نمی رم حالم وحشتناک میشه. نفسم بالا نمی آد احساس می کنم دارم خفه می شم. می خواستم بدونم دوستانی که آی بی اس با یبوست دارن برای مشکل یبوستشون چی مصرف می کنن؟ چون من با رژیم غذایی صرف اصلا جواب نمی گیرم. و وقتی هم مثلا منیزیم هیدروکساید یا مسهل دیگه ای استفاده می کنم رودم بیتشر تحریک میشه و دردم بیشتر میشه. دکتر هم بهم کلیدینیوم سی داده با امپرازول و بیسموت. ولی تا اینجا که فایده ای نداشته. حالا می خواستم بدونم 1- شما هم علائمتون مثل منه؟ 2- با نفخ و احساس پری احساس می کنید نفستون بالا نمی آد و تنفستون خیلی ناراحت میشه؟ 3- برای یبوست چی مصرف می کنید؟ 4- به نظرتون داروهایی که به من دادن خوبه؟ انگار کلوفاک رو همه تاثیر خیلی خوبی داشته . کسی نتیجه گرفته از این دارو؟
من از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم. واقعا اینجوری اصلا نمی تونم زندگی کنم. اینجور که خوندم خیلی از شما همیشه درد ندارید و غذا هم می خورید اما من همیشه درد دارم و واقعا غذا خوردن برام شده عذاب. چون می دونم هر لقمه بخورم دردم بیشتر میشه ، دیگه غذا یا نمی خورم یا خیلی کم می خورم. تو همین 3 هفته 5 کیلو کم کرد. نمی خوام شما رو ناراحت یا نا امید کنم اما یک جوری شده اصلا نمی خوام دیگه زنده باشم چون اینجوری نه زندگی دارم ، نه کار نه درس نه تفریح. فقط درد و ناراحتی برام مونده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 8:27 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام
منم تازه وارد اين محفلم
بعد 2 سال مشكلات معده يكي بهم گفت اي بي اس دارم
كارم رو از اين فروم شرو ميكنم كه بي گدار به آب نزنم و هر چيزي رو امتحان كنم
هر كي هس بياد تا راجب مشكلاتمون حرف بزنيم
princessparisa
شما فيلم طعم گيلاس رو ديدي؟
ديروز داشتم فك ميكردم چه خوبه كه ميوه ميتونم بخورم
رفتم كلي ميوه گرفتم خوردم
بجاي اون همه غذاي ديگه كه نميتونم بخورم
شما هم ميوه بخور
خرمالو

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 8:29 am 
آفلاین
کاربر ساده

gunner
mokhtare
، آرش و الهه عزيز
تمام پستهاتون رو خوندم
تا حالا كه خيلي كمك كرده
ممنونم ازتون
من كارم رو با دكتر دولتشاهي شرو مي كنم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 29, 94 9:23 pm 
آفلاین

سلام.
من مدت ده سال از تهوع شدید . استفراغ و ضعف بدنی شدید رنج می بردم.(بعد از فوت یکی از نزدیکانم این بیماری شروع شد) اوایل که به دکتر فوق تخصص گوارش مراجعه کردم و اندوسکوپی شدم تشخیص دادند که به میکروب هلیکوباکتریا مبتلا هستم و برام آموکسی سیلین و چند داروی معده تجویزکردند. تا مدت کوتاهی پس از مصرف داروها حالم خوب بود ولی متاسفانه تاثیر داروها موقتی بود و من بعد از آن به چند دکتر فوق تخصص دیگر هم مراجعه کردم که همیشه دارو ها پس از مدت کوتاهی تاثیر خود را از دست می دادند .تا اینکه دو ماه به دکتر دیگری که باز هم فوق تخصص گوارش بود مراجعه کردم و همه آزمایشات قبلی رو دیدند و تشخیص ایشان این بود که معده من عصبی هست و هیچ مشکل دیگری ندارد و یک قرص به اسم مبورین 135 تجویز کردند که یک ماه مصرف کردم .کاملا بی فایده بود. تا اینکه یک ماه پیش با این انجمن آشنا شدم و به مطلبی برخوردم که راجع به آزمایشی بود که در ایران انجام شده بود و درمورد تاثیر قرص های فلوکستین و نورتریپتلین تحقیق کرده بودند. (من در مدت ده سالی که به این بیماری هستم گاهی اوقات یبوست داشتم ولی همیشگی نبود . شاید ماهی یک یا دوبار و هر بار دو سه روز که خیلی هم شدید نبود .) وقتی این تحقیق علمی را در این انجمن دیدم تصمیم گرفتم این قرص را امتحان کنم. شبی یک عدد فلوکستین 10مصرف کردم تا سه شب. در این سه روز حالت تهوع تقریبا پنجاه درصد کاهش یافت و استفراغ کاملا قطع شد . و همین طور کاملا بی اشتها شدم . اصلا نمی توانستم چیزی بخورم .شب چهارم فلوکستین10 را قطع کردم و شروع به مصرف نورتریپتلین 25 کردم . می توانم بگویم این قرص برای من عالی بوده. الان که تقریبا یک ماه گذشته تقریبا هیچ
اثری از بیماری در من نمانده. همه چیز می خورم. بجز چای سیاه.(من چون عاشق چای هستم از سفید استفاده می کنم روزی دو استکان متوسط ) و شکلات کاکائویی و مواد غذایی سبوس دار مثل بیسکوییت ساقه طلایی و ذرت نمی خورم چون در این یک ماه یکی دو روز که هر کدام از این مواد را مصرف کردم احساس کردم که زیاد با معده من سازگار نیست. بجز اینها همه چیزهای که قبلا حسرت خوردنشان رو داشتم الان می توام بخورم. تا قبل از مصرف نورتریپتلین من انواع قرص های معده و همین طور داروهای گیاهی مثل بابونه نعنا قرص نعنا شیرین بیان رو مصرف کرده بودم ولی بیفایده بود.من از این انجمن و تمام دوستانی که تجربیاتشون رو اینجا گذاشتند تا من و دیگرانی که مشکلاتی مشابه دارند بتونیم استفاده کنیم از صمیم قلب سپاسگزارم

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 6, 95 1:19 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان من تازه عضو شدم چهل سالمه و کم و بیش مشکلات شما رو دارم البته خودم هم زیاد مطمئن نیستم ای بی اسی هستم یا نه ولی فکر کنم هستم بعضی از غذاها رو که میخورم دل پیچه میگیرم و بعد از اون باید سریع دستشویی برم نفخ هم کم و بیش دارم و یبوسداهم دارم نه که خشک باشه مقدارش کم و دفع ناقص و باریک و بوی زیاد و مشکل بزرگتری که من دارم بوی دهانمه در واقع من جز افراد هالیتوزی هستم و توی انجمن هالیتوزیها عضو هستم چند ماهی هم هست توی تلگرام گروهی تشکیل دادیم و با هم هستیم لینکش توی انجمن هالیتوزیها هست اگه مشکل بوی دهان داشتید حتما اونجا هم بیایید ظاهرا تجربه بعضی از شما به مراتب از ما بیشتر و ما خوشحال میشیم که از تجربیات شما استفاده کنیم مشکل ما دو گروه بسیار شبیه به همه و تو گروه تلگرام که روز به روز داره به جمعیتش اضافه میشه به جرعت میتونم بگم که نصف از افراد ای بی اسی هستند و شاید خبر ندارند ما هم بسیار از دست پزشک هایی که به هیچ عنوان اپ دیت نیستند گله مندیم و ناامید مگر اینکنه خودمون کاری انجام بدیم

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 6, 95 1:37 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

راستی یه تحقیقی توی سایت مرکز بیماریهای گوارشی خوندم و ترجمش رو براتون میگذارم حالا نمیدونم اصلا به درد شما میخوره یا نه ولی چیزی که هست دلیل یبوست رو کم تحرکی و فیبر کم و استرس و این مضخرفات نمیدونه در ضمن دارویی به نام وانکومایسین که به صورت ترکیبی با مترونیدازول یا ریفامپیسین به بیمار داده میشه رو نام برده خواستم بدونم وانکومایسین رو کسی تجربه کرده

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 6, 95 1:38 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام بچه ها توی سایت مرکز بیماریهای گوارشی تحقیق جالبی دیدم که ترجمه اون رو براتون میگذارم در ضمن اگر در این ترجمه اسم دارویی برده شد به هیچ عنوان بدون تجویز دکتر مصرف نشود شاید این اصلا مشکل شما نباشه
ترجمه: یبوست عارضه رایجی در دستگاه گوارش است زمانی که مدفوع به سختی دفع میشود به ان گفته میشود حرکات روده ممکنه کم بشه بنابراین مشکل در دفع مدفوع پیش میاید که می توان شامل فشار زور در دفع و یا احساس دفع ناقص مدفوع باشد
دلیل یبوست میتواند شامل مصرف برخی داروها مثل مسکن ها _کم کاری تیرویید و بالا بودن میزان کلسیم خون باشد البته به ندرت اختلالات ژنتیکی هم باعث یبوست می شود اما بیشترین دلایل یبوست هنوز ناشناخته باقی مانده است مطمئنا به طور قطع نمیتوانیم بگوییم دلیل یبوست در عموم افراد کمبود فیبر و کم تحرکی و ورزش کم یا کم ابی است چه بسا یبوست علایمی همچون درد شکمی رفلاکس افزایش نفخ حالت تهوع و خستگی دارد
در مرکز بیماریهای گوارشی تحقیقات طولانی در این زمینه مشخص کرده که مهمترین دلیل عمومی یبوست در اکثر بیماران عفونتی است که توسط عامل باکتریایی که از طریق دهان وارد روده و سپس شروع به همزیستی با باکتریهای مفید روده یا فلور روده می کند
با حضور در میان باکتریهای روده مولکولهایی در داخل روده ازاد می کند که با تاثیر بر روی سیستم عصبی روده تا حدودی باعث فلج روده میشود ! اگر این عامل به صورت شدید روده را مورد هجوم قرار دهد ممکن است روده برای روزها و حتی هفته ها تخلیه نشود اما معمولا این هجوم به صورت ملایم می باشد که افراد با مراقبتهایی همچون مصرف زیاد فیبر و یا داروهای شیمیایی همچون ملین ها و ضد یبوستها سعی در بر طرف کردن ان میکنند
هر چند تحقیقات جهانی در مورد یبوست بسیار کند است دلیلش هم این است که چه متخصصان و چه عموم باورشان بر این است که کمبود فیبر باعث یبوست در بیماران می باشد
عامل یا عوامل این مسئله در حال کشف شدن است اما این به خوبی روشنه که یبوست توسط عواملی بوجود میاید که نسبت به انتی بیوتیک ها واکنش نشان میدهند انتی بیوتیک هایی که باعث کشته شدن کلوستریدیا (clostridia) میشود (کلوستریدیا یک رده از باکتری بی هوازیست)
بنابراین این شانس به وجود میاید که یک نوع کلوستریدیوم باشد (کلوسترویید سم نرو توکسین تولید میکند)
پس ممکنه یبوست یک عفونت مزمن باشه که توسط یک کلوسترودیومی بوجود میاید که با خودش تخم میکروب حمل می کند و به خاطر همین (حمل تخم میکروب) ریشه کنی توسط انتی بیوتیک بسیار مشکل است
مهمترین دلیلی که این مسئله رو به اثبات می رساند این است که وقتی وانکومایسین. (Vancomycin) به صورت خوراکی مصرف میشود با اینکه در دستگاه گوارش جذب نمیشود ولی باعث بهبودی یبوست می شود
وانکومایسین میتواند با داروی دیگری مثل مترونیدازول یا ریفامپیسین (Rifampicin) برای اثر بخشی قویتر ترکیب شود.
به طور قابل توجهی فلج روده بزرگ می تواند همراه با فلج جزئی روده کوچک هم باشد که میتواند با جلوگیری از حرکت گاز باعث نفخ شود چنین چرخه تولید مولکولی در فلور روده میتواند به طور محدود معده را نیز فلج کند که باعث(Gastroparesis) می شود و در برخی از بیماران همراه با استفراغ می باشد همچنین میتواند قسمت پایینی مری یعنی اسفنکتر را تحت تاثیر قرار دهد که باعث رفلاکس میشود و همین طور باعث کاهش ترشح صفرا و رسوب کلسترول و ایجاد سنگ صفرا می شود.

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 6, 95 1:52 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

البته سمی که این کلستریدیوم وارد بدن میکنه ظاهرا زیاد نیست که باعث مرگ انسان بشه ولی اونقدر هست که بتونه باعث مثلا sibo بشه نمیدونم بهتره دوستان عزیزی که تجربه زیادی دارند نظر بدهند یه چیزه دیگه بچه ها شما هم موافقید که ای بی اس احتمالا توسط یک باکتری یا قارچ یا انگل یا چیزی شبیه به این بوجود میاد تا اینکه بگیم عصبیه ؟

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 7, 95 7:47 pm 
آفلاین
کاربر فعال

دوست عزیز سلامت روان بسیار بر روی ای بی اس تاثیر گذاره و نداشتن استرس و اظطراب و فشار روانی و اجتماعی حداقل برای من که واقعا تاثیر گذار بوده فکر سالم نعمت بزرگیه جلو هجوم افکار را بگیریم البته هوش هیجانی را هم نباید نادیده گرفت کنترل هیجانات

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com