انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 10, 95 5:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنون نورا جان.خب مساله رژیم حل شد...
حالا چند سوال دیگه؟
ایا غییر از نیستاتین قرص دیگه ای هم وجود داره برای از بین بردن کاندیدا؟تویه کشوارهای خارجی با همین قرص کاندیدا روده ای رو از بین میبرند؟
دوره خوردن این قررص چقده؟دو هفته؟یه ماه؟
اگه این قرص کاندیدا رو از بین میبره دیگع چه نیازیه به گرفتن رژیم غذایی/؟خوندم گفتی این قرص بی رحمانه کاندیدا رو نابود میکنه پس چه نیازی به رژیم هست؟
اون حمله مرگبار که گفتی اگه با این قرص اتفاق بیفته باید چیگار کرد؟
میدونم شما مصرف میکنی اما اگه یکی حالش بد شه باید چه اقداماتی انجام داد؟
دکتر نوروش چه قرصی مصرف کردند؟
ایشون تحت درمان خارج از کشور بودند و زیر نظر پزشک؟
ببخشید اینهمه سوال شد اخه شما مستقیم در ارتباطید...ممنون ازتون

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 10, 95 8:36 pm 
آفلاین
کاربر فعال

بله وجود داره می نویسم، تو کتاب نوشته شرح حال بیمارارو بیشتر با نیستاتین دکترا درمان کردن، می نویسم.
رژیم 50 درصد درمان حتما باید گرفته بشه که گرسنه بمونن بعد با دارو هدف قرار بگیرن کاندیدا فرصت طلبه.
اگه قبلش رژیم ضد کاندیدا گرفته بشه بعد دارو خورده بشه واکنش هرکس هایمر کمتر میشه من سه ماه اصلا شیرینیو شکلات و ... نخوردم بعد نیستاتین خوردم. قبلش حتما پرسشنامه رو پر کنید ببینید نمرتون چند میشه.
رفتم دانشگاه از دکتر نوروش می پرسم، خواهش می کنم می پرسم حتما در مورد نیستاتینم می پرسم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 11, 95 7:28 am 
آفلاین
کاربر فعال

در مورد نیستاتین کتاب نوشته از دوز پایین تجویز میشه: " پس از یک هفته اگر مشکلاتی به وجود نیاید مقدار نیم قاشق باید به سه چهارم قاشق چایخوری اضافه گردد."
نه یهو از دوز بالا

داروهای ضد قارچ(ضد کاندیدا):

آمفوتریسین ب (Amphotericin-B)
آمفوتریسین ب، یک آنتی بیوتیک ضد قارچ است که شیوه عمل آن مشابه نیستاتین است. همانند نیستاتین از لوله گوارش جذب نمی شود مگر آنکه دوز آن خیلی بالا باشد. این دارو جایگزین مطمئن برای نیستاتین محسوب شده و برای کسانی ارزشمند است که: الف) نمی توانند نیستاتین را تحمل کنند، ب) واکنش ضعیفی نسبت به نیستاتین نشان می دهند، پ) با وجود مصرف نیستاتین بهبودی اولیه پیدا می کنند اما علائم آنها برگشت و عود پیدا می کند. نام تجاری آمفوتریسین ب فونجلین (Fungilin) است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 11, 95 8:35 am 
آفلاین
کاربر فعال

سایر داروهای شیمیایی و غیر شیمیایی ضد کاندیدا
استاد تاکید کردن این داروهای شیمیایی باید توسط پزشکانی که با علائم و معالجه عفونت کاندیدایی آشنایی دارند در کنار رژیم صحیح غذایی تجویز گردد.
ما ها هر کدوم بارها رفتیم پیش متخصص گوارش،فوق تخصص گوارش اما نتیجه ای نگرفتیم، من که خودم بعد از ممارست ها به اینترنت رو آوردم، دکتری رو نمی شناسم علائم کاندیدا رو خوب بشناسه اگه شما می شناسین معرفی کنید.

پیوست ها:
4.jpg
4.jpg [ 26.34 KiB | 4249 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 16, 95 3:57 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام، بچه ها از دکتر نوروش پرسیدم مدت درمان ایشون سه ماه بوده و پودر نیستاتین رو از یه شرکت داروسازی تو ایران می گرفتن، گفتن قبل از غذا اثر دارو بیشتره و این که خودشون درمان کردن و مطالعه کردن و تونستن خودشون رو درمان کردن و این آدرس رو دادن برای مطالعه بیشتر candida Albicans Society و مهم تر از همه نظر استاد درمان با مواد غذایی طبیعی ضد کاندیدا هست( غیر شیمیایی)، ورزش و نوشیدن آب زیاد با شکم خالی نه روی غذا، یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا هست.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 17, 95 7:12 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من قبلا خیلی هله هوله خور بودم کیک و شیرینی و مواد نشاسته ایم زیاد می خوردم اما الان اکثرا میرم تره بار و میوه ها و سبزیجات تازه می گیرم الان که لوبیا سبز هم اومده و همین طور کرفس و ... چند وقت دیگه بامیه هم میاد، مهمتر اینکه فهمیدم واکنش هرکس هایمر چیه. از دوستم معذرت می خوام، مصرف مواد غذایی که تو مرحله یک هست که همشون آنتی اکسیدان هم هستن و رادیکالهای آزاد رو از بین می برن خوبه یا استفاده از قرص فنوباربیتال که برای صرع هست، این که کاندیدا تو کتابا نیومده فقط تو مقالات اومده دلیل میشه منکر افرادی که شرح حالشون رو نوشتن و خوب شدن شد، یا اینکه با طب کلاسیک جور درنمیاد، من از وقتی این رژیما رو دارم پوسته پوسته شدن سرم که کلافم کرده بود خیلی خیلی خوب شده

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 21, 95 6:41 am 
آفلاین
کاربر فعال

گام ششم: اگر مطمئن هستید سطح استروژن شما پائین تر از حد مطلوب است، مکمل های گیاهی متعددی وجود دارند که به استروژن های گیاهی معروفند. این مکمل ها می توانند استروژن مازاد را از بدن خارج ساخته یا فعالیت آنها را از طریق رفع انسداد گیرنده ها افزایش دهند. مکمل ها می توانند همچنین به اصلاح هرگونه عدم توازنی که پدید آید کمک نمایند. توصیه می شود از مصرف کلیه هورمونها منجمله از کرم پروژسترون که می تواند عوارض جانبی خطرناکی به بار آورد اجتناب ورزید.( به خاطر داشته باشید کاندیدا به پروژسترون علاقه دارد و پروژسترون اضافی می تواند خود را به استروژن یا تستوسترین تبدیل کرده و موجب می شود این هورمونها به طرز خطرناکی افزایش یابند)
مکمل های گیاهی عبارتند از:
گیاهی به نام Black kohosh
شبدر قرمز
ریشه گیاهی در مشرق زمین به نام جنسان یا جنسهSiberian Ginseng
گیاه Dong Quai
یک نوع سیب زمینی وحشی به نام wild Yam
ریشه شیرین بیان
از مصرف شیر یا گوشت هورمون دار اجتناب ورزید.

بالا

عنوان پست: سیاه دانه
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 4, 95 7:55 pm 
آفلاین
کاربر فعال

How to treat candida albicans with nigella sativa(black seeds
Candida albicans is a fungal infection that is not easy to heal. Although commonly referred to as a yeast infection, it can affect many areas of the body including the blood, skin, mouth, throat and genitals. Candida must be treated with multiple approaches, including reinforcing the immune system, diet, and removal of stress. This is one reason why the Middle Eastern herb, Nigella sativa, a known immune booster, is so successful in treating candida albicans effectively
سیاه دانه هم یکی دیگه از چیزایی بود که صدای شکمم رو بیشتر می کرد(واکنش هرکس هایمر)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 11, 95 7:06 am 
آفلاین
کاربر فعال

من کاملا خوب شدم امروز خرما هم خوردم مشکلی نداشتم.

بالا

عنوان پست: خرما
پستارسال شده: سه شنبه خرداد 11, 95 8:56 am 
آفلاین
کاربر فعال

مقاله ای در مورد خرما:
Effect of aqueous extract of date palm fruit (Phoenix dactylifera L.) on therapeutic index of amphotericin B
S. Belmir , K. Boucherit, Z. Boucherit-Otmani, M.-H. Belhachemi
Abstract
The aim of this study was to identify the effect of aqueous extract of date palm fruit (Phoenix dactylifera L.) on therapeutic index of amphotericin B. The water extract of date fruit of Phoenix dactylifera were tested for the antifungal activity with amphotericin B against the yeast Candida albicans ATCC 1023. Secondly, we have tested the cytotoxicity of this complex on human red blood cells.

The results showed a significant improvement in the antifungal activity compared with amphotericin B alone at therapeutic concentration. Furthermore, the addition of aqueous extract protects human red blood cells against the cytotoxicity induced by amphotericin B. This is due probably, to the effect of flavonoïds and polysaccharides present in date fruit.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com