انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 25, 94 12:38 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
یکی از رفتارهای شایع جنسی خودارضایی یا "سکس یک نفره" می باشد که علیرغم شیوع آن , در راس اسرار مگو و تابوهای موجود در جوامع است {بعلت دید منفی نسبت به این امر دیرباز}

تعریف: خودارضایی از روش های ارضای میل جنسی است که از سوی شخص و یا آلات مصنوعی و ابزارهای ماشینی, که آمیزش جنسی را همانندسازی می کنند, انجام می گیرد و معمولا تا انجام آن تا رسیدن به اوج لذت جنسی ادامه پیدا می کند که در مردان همراه با بیرون پاشیدن منی و در زنان بصورت اسپاسم{سفتی عضلانی} همراه با لذت در ناحیه مهبل می باشد.

دلایل خودارضایی علاوه بر احساس لذت جنسی, بخاطر تشفی از تنش های جنسی صورت می گیرد. گاهی نیز به منظور رفع اضطراب و رسیدن به آرامش صورت می گیرد.

در نوجوانان گاهی خودارضایی با هدف کنجکاوی در خصوص دستگاههای تناسلی اجرا می شود.

نباید از این نکته غافل شد که این رفتار هیچگاه جایگزین الگوی کلی رابطه جنسی با شریک جنسی نمی شود.

در سال 1940از پاسخ پرسشنامه های بدست آمده از دختران و پسران این نتیجه حاصل گردید که علی رغم مذموم بودن این رفتار چیزی حدود90% مردان و 70% زنان مبادرت به انجام آن ورزیده اند.

دو نقطه نظر متفاوت در مورد خود ارضایی وجود دارد:
1- نظر مخالف که معتقد به عواقب سنگین و شوم دنیوی-اخروی و همچنین ضرر و زیانهای جسمی و روانی می باشد. و
2- نظر موافق معتدل{میانه روی} که آن را بخشی از چرخه جنسی انسان و حتی پستانداران می داند و بر خلاف گروه اول قائل به فواید مثبتی برای آن , در صورت مدیریت رفتار جنسی هست.

چند نمونه مثال در مورد ادعاهای گروه دوم:

امروزه برخی از متخصصان, خودارضایی را گونه ای از فعالیت جنسی می دانند که طبیعی - سالم و امن است و تنها هنگامی می تواند مشکل ساز شود که فرد را از برقراری رابطه با شریک جنسی اش باز دارد یا اینکه بیش از حد و غیر طبیعی باشد.

به باور مرکز تحقیقات سرطان شناسی استرالیا مردانی که در هفته بیش از پنج بار انزال داشته اند یک سوم احتمال ابتلای آنان به سرطان پروستات در آنها کمتر بوده است.

در بخش دیگر تحقیقات اشاره به این شده که انزال مکرر در سلامت اسپرم و همچنین حرکت آن تاثیر گذار بوده, در این دسته از افراد احتمال باروری می تواند افزایش داشته باشد.

در برخی تحقیقات ادعا شده که خودارضایی در اکثر زنان باعث کاهش فشارهای عصبی قبل و به هنگام قاعدگی می شود وهمچنین باعث رفع مشکلات کمر درد می شود و اینکه زنانی که خودارضایی می کنند, مناطق حساس جنسی خود را بهتر درک درک کرده اند با هدایت کردن شریک جنسی خود زودتر و بهتر به اوج لذت جنسی می رسند. و در مردان این عمل با افزایش زمان انزال و کنترل بیشتر آن, می تواند مفید باشد.

نکته: برخی از سکس تراپیست ها به مردانی که دچار زود انزالی هستند توصیه می کنند پیش از رابطه جنسی با شریک جنسی یا همسرشان, خودارضایی کنند تا انزال بعدیشان در رابطه جنسی به تعویق بیافتد.

منبع: http://omidsabze.blogfa.com/post/167

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 9, 94 3:13 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/23 ... -my-ibs-d/

داشتم چرخ میزدم تو سایت ibs چشمم خورد به اینجا متعجّب شدم گفتم بد نیست شما هم بخونید!
چگونه من درمان شدم ؟
I quitted masturbating.
و ایشون خود ارضائی رو کنار گذشته !
نوشته که شاید عجیب قریب باشه یا باور کردنی نباشه مثل رابطه این با تلفن همراه! اما برای من کار کرد و جواب داد! شاید استدلال خوبی‌ نباشه اما خوب شده!

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 10, 94 1:57 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آیا کسی که استمنا می کند به عدم کنترل باد شکم دچار می شود؟و به بیماری روده تحریک پذیر چطور؟ خواهش می کنم دقیق و علمی پاسخ دهید.

اینکه مستقیم شخصی در اثر استمناء به بیماری مذکور مبتلا شوددر کتب و مراجع پزشکی ذکر نشده ولی چون عصب دهی سیستم گوارشی در روده ها از طریق اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک صورت می گیرد و در اثر استمناء تعادل این اعصاب به شدت به هم می خورد، احتمال بروز سندرم روده تحریک پذیر(Irritable bowel syndrome) وجود دارد. متأسفانه استمناء طیف وسیعی از بیماریهای جسمی و روحی را به همراه دارد و عمق این فاجعه هنوز مشخص نشده است. با عرض پوزش لازم دونستم این مطلب رو اینجا نقل کنم که شاید کمک کننده باشه. من فکر میکنم دلیل شروع آی بی اس همینه ولی درمانش رو خدا داند. خصوصا که ۹۹ درص افراد بعد از رسیدن به بلوغ دچار این سندروم میشوند:

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 10, 94 2:00 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با عرض پوزش بخاطر این مطلب. ولی خواستم نظرات شما رو بدونم. منظورم افرادی بی اختیاری دارن. چون ۹۹ درصد افراد بعد از رسیدن به سن بلوغ دچار این سندروم میشوند. مثلا در دختران ۱۳ سال به بعد و در پسران ۱۵ به بعد. شاید دلیل بیماری ما همین باشه ولی اینکه چطور درمان بشه رو خدا داند.

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 11, 94 8:56 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
ebrahim91 نوشته است:
..
..متأسفانه استمناء طیف وسیعی از بیماریهای جسمی و روحی را به همراه دارد و عمق این فاجعه هنوز مشخص نشده است. ....

من خوب متوجه نشدم که این عبارت یک توصیه اخلاقی است یا یک تحقیق اثبات شده علمی. ولی از نام بردن استمنا بعنوان یک فاجعه، مشخص است که نویسنده می خواهد تنها به قاضی برود و طبیعتا هم راضی باز خواهد گشت.
( منبع مطلب ظاهرا این سایت است. http://porseman.org/q/show.aspx?id=110143)
مخصوصا که به نظر می رسد این مطلب را در یک سایت مذهبی مطرح شده باشد که باید این عمل فاجعه آمیز ؟!!!!! از پیش محکوم و مذموم گردد. و برایش توجیهات علمی تراشیده شود.

یعنی هدف نویسنده رسیدن به حقیقت نیست بلکه هدف رسیدن به پیش فرضیات ذهنی قبلی است. پیش فرضی که می گوید "استمنا حرام و گناه کبيره است" آیا با این پیش فرض می توان تحقیق و یا قضاوت علمی در مورد استمنا انجام داد؟

http://www.shafaqna.com/persian/other-news2/item/51898-%D8%AD%DA%A9%D9%85-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A1-%D9%81%D8%AA%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 13, 94 12:38 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یک مرد مجرد از بین سه راه زیر یکی را باید انتخاب کند. گزینه دیگری هم هست ؟
- ازدواج
- رابطه ج نامشروع(از لحاظ دینی)
- خودارضایی

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 13, 94 7:43 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

به نظر من یک ارتباطی‌ بین این بیماری و این موضوع باید باشه ! چون چندین نفر بدون استدلال این رو تائید کردند!

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 21, 95 2:34 am 
آفلاین

دختری هیفده ساله م.از اغاز بلوغ با تخیلات منفی که درون ذهنم می ساختم که شاید بهش خودارضایی بگن با نااگاهی این کارو انجام میدادم.
اتفاقا بعد از ترک این کار دچار بی اختیاری گاز شدم.و این کار مطمينم روی این بیماری تاثیر داره واوضاع رو بدتر میکنه. :(

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 4, 96 6:42 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام
از نظر فیزیولوژیک هیچ تعثیری نداره (اسفنگتر مقعد)
فقط از نظر بار روانی برای آینده افراد در زمان ازدواج مشکل ایجاد میشه و بخاطر افکار رویایی که ساختن, دچار اختلاف با واقعیت میشن!! ولی تحت هیچ شرایطی به ال جی شدن مربوط نیست!

موفق باشید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 12, 96 5:30 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام .اگه این سوال را چند سال پیش از من میپرسیدند راحت می گفتم اشکال ندارد .اماحالابعد از خواندن قران وکمی تفکر به نظر من کاری 100درصد غلط است.علت این مشکل غفلت از خدا و نشناختن عظمت خداست.تصور کن 2نفر پیشت باشند ایا اینکار رو انجام می دهی؟و دقیقا همین طور است 2 تا فرشته دایم اعمال من وشما را نگاه میکنند.خدا هم که بماند.من قبلا نمی دونستم چی خوبه چی بده.هر کسی تا چیزی می گفت سریع تحت تاثیر قرار میگرفتم ومیگفتم حتما راست میگه.اما حالا معیار من قران است و همه چیز را با قران میسنجم اگه قران بگه خوبه میگم خوبه اگه بگه بده میگم بده=----------دلیلش واضحه.چون ما به قیامت و اخرت اعتقاد داریم و خودمون می دونیم باید جواب این کارهامون رو اونور بدیم به همین خاطر شیطان ما رو وسوسه میکنه فکرمون رو از قیامت وحساب وکتاب اخرت منحرف میکنه وقتی متوجه میشیم که کار تمام شده شیطان هم اونموقع کاری باهات نداره و انموقع وجدانت بیدار میشه که ای وای چه کار کردی.----و احساس پشیمانی میکنی و میگی دیگه اینکار رو انجام نمیدی.سری بعد هم به همین روش گول میخوری ----ومعتاد میشی ووقتی نمیتونی گناهی بزرگ رو ترک کنی افسرده میشی.البته افسرده گی یکی از دلایل ای بی اس است

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید