انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 7:08 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام ibs&me
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مطمئن هستید واسه آی بی اس اینکارو انجام میدن؟؟ :shock:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 9:12 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

man khodam naraftam vali in doctor to shabake 3 umade bud in mozu ro matrah karde bud hata mige dastgahi vogud dare ke be onvan maghad masnui baad az jarahi nasb mish va khod shakhs takhliaro ro ba feshar dadan yek hesgar ke zir pustet hast kontorl mikone
tu shabake 6 ham ye pezeshki be name daryani in ravesh garahi ro matrah kard va goft ke baad az jarahi khaili az bimaran sathe zendegishun baala rafte

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 9:39 pm 
آفلاین
کاربر ساده

دوست عزیز این برای بیمارای که توانایی کنترل دفع مدفوع رو ندارن.مثلا ضایعه نخاعی هستن.
خود من مانومتری نرمال دارم اما lg دارم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 9:49 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

من پیش دکتر دریانی رفتم. فوق تخصص گوارش هستن ایشون.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 3:56 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سیب و هویج مگه نفخ دارن؟
من خودم صبح ها ناشتا معمولآ سیب میخورم که به دفع کردن خیلی کمک میکنه و همینطور هویج هم خیلی خوبه.
پس چیکار کنم حالا اینارو هم نخوریم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 8:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
منم توصیه میکنم کم بخوریم بهتره . عالیه . ولی همه نوع غذا بد است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 28, 93 5:39 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد
آواتار کاربر

میتونید در حین غذا خوردن تلوزیون نگاه کنید . ترجیحا فیلم های کمدی . هم ارامش لازمو در زمان غذا خوردن به دست می اورید هم مدت زمان جویدن غذاتون بیشتر میشه

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 4, 96 7:55 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سحر.کنکوری نوشته است:
میتونید در حین غذا خوردن تلوزیون نگاه کنید . ترجیحا فیلم های کمدی . هم ارامش لازمو در زمان غذا خوردن به دست می اورید هم مدت زمان جویدن غذاتون بیشتر میشه

سلام
بزرگترین اشتباه در آداب خوردن هست!!
موقع خوردن 3 وعده خوراکی اصلی, باید با آرامش و در لذت از خوردن خوراک باشید

موفق باشید

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 4, 96 8:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

هستی نوشته است:
اگر شما هم جزو افرادي هستيد که از اين معضل رنج مي برند، پيشنهاد مي کنيم با انجام توصيه هاي زير درصدد رفع مشکل خود برآييد.

1- مهم ترين و اولين گام، آرام و آهسته غذا خوردن و جويدن کامل لقمه هاست. سعي کنيد در محيطي به دور از استرس غذا را صرف کنيد و موقع غذا خوردن کمتر صحبت کنيد.

2- از انجام کارهايي که باعث ورود هواي بيشتر به شکم مي شود، مثل جويدن مداوم آدامس يا مکيدن آب نبات، کشيدن پيپ و سرکشيدن ناگهاني مايعات خودداري کنيد.

3- سعي کنيد خوراکي هاي حاوي مواد نفخ زا را در رژيم غذايي خود کاهش دهيد ( به طور کامل حذف نکنيد) مانند: حبوبات مثل انواع نخود و لوبيا، لبنيات مثل شير، بستني و پنير، سبزيجاتي مثل انواع کلم و گل کلم ،کرفس و کاهو، سير و پياز،بادمجان و هويج و تربچه، ميوه هايي مثل آلو و زردآلو، سيب و گلابي، غلاتي مثل جوي دوسر،ذرت، نان هاي سبوس دارو بادام هندي. از مصرف نوشابه هاي گازدار و قرص هاي جوشان تا حد امکان خودداري کنيد. در مورد حبوبات مي توانيد يک ساعت قبل از مصرف آن ها را خيس کنيد و موقع طبخ آب آن را دور بريزيد.به اين صورت علاوه بر کاهش ميزان مواد نفخ زا، ويتامين هاي حبوبات هم حفظ مي شود.

4- مي توانيد براي کاهش ميزان نفخ بعد از غذا، از قرص هاي دايجستيو و پانکراتين ( حاوي آنزيم هاي گوارشي) و دايمتيکون فعال شده ( سايمتيکون) استفاده کنيد. افرادي که با خوردن لبنيات مشکل دارند، مي توانند از قرص هاي حاوي آنزيم لاکتاز که در سيستم دارويي ما موجود است، استفاده کنند. همچنين اگر مشکل شما به علت کندي حرکات دستگاه گوارش باشد، ممکن است قرص متوکلوپراميد توسط پزشک تجويز شود.

5- بعضي ترکيبات گياهي هم وجود دارد (هم به شکل تازه و هم به صورت عصاره و عرقيات) که در کاهش نفخ شکم موثر است، مانند ماست ، زيره سبز و سياه، هل، دارچين، زنجبيل،ريحان، آويشن و نعناع فراموش نکنيد در اشخاص مبتلا به مشکل ريفلاکس( برگشت غذا از معده به مري) ، مصرف عصاره يا عرق نعناع به علت شل شدن دريچه معده، ممکن است باعث بدتر شدن اين مشکل شود.

6- در موقع ابتلا به يبوست، غذاي باقي مانده در دستگاه گوارش ايجاد نفخ مي کند در اين موارد هرچه سريع تر با استفاده از ملين هاي طبيعي يا دارو به رفع مشکل خود اقدام کنيد.

سلام
بر اساس تجربیاتم و روش درمانی م (گیاهی) نظرم رو بیان میکنم

1. دقیقن همینطوره و باید در آرامش کامل انجام بشه ولی در جامعه امروزی به اشتباه موقع تماشای تلویزیون اینکار انجام میشه و یا در حین خوردن صحبت کردن خیلی اشتباهه
همچنین 2 مورد هم کم رعایت میشه... 30 دقیقه تا نیم ساعت قبل و بعد از خوردن(همچنین در جین خوردن), نباید از مایعات استفاده کنیم
بعد از خوردن نباید بخابیم!! اینکار باعث ایجاد مشکلات گوارشی میشه

2. استفاده از دخانبات بجز تعثیر بر روی سیستم تنفسی, بر روده و معده هم اثر میذاره

3. اگر در حال رژیم خاص و یا درمان هستید, بهتره حبوبات رو کامل قطع کنید .. تنها ماش استفاده بشه بهترین نان, سنگک هست که دفیفن بخاطر روش پخت و سبوس آن مهمه و بسیار برای بدن مفید هست
سیر و سیب هم برای ما عالی هست ... البته اگر احساس نفخ شدید کردید باید قطع بشن .. ولی نان سنگک باید جایگزین هر نوع نان مصرفی بشه
هویج هم بسیار عالی هست

4. برای کاهش نفخ از نظر داروهای شیمیایی نظری ندارم ولی از نظر گیاهی میشه از زیره آویشن تخم گشنیز نعنا وووو استفاده کرد که هم طبع گرم دارند و هم ضد نفخ هستند

5. عصاره نعنا را نمیدونم ولی بمدت 8 ماهی روزی 2 لیوان عرق نعنا استفاده کرده (برای رژیم دارویی) و در حال حاضر 5 ماهه که درمان شدم و هیچ مشکلی از بابت معده رخ نداده

موفق باشید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید