انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:09 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه دی 13, 96 2:34 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام.
به نظر من تنقیه برای کمک به درمانه و به تنهایی درمان‌کننده نیست.
بهتره دفع به طور طبیعی انجام بشه، و بعدش تنقیه کنیم، اونم فقط به اندازه‎ای که قسمت راست روده شسته بشه. یعنی به صورت مکانیکی دفع ناقصُ، خودمون با تنقیه کامل می‌کنیم. اینجوری تا حد زیادی جلوی نشتُ می‌گیریم. اگه این کار در کنار مصرف داروهای گرم‌کننده روده و معده باشه که عالی جواب میده. (روش آقای علی مهربانی در پست‌های انجمن هست).

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه تیر 8, 04 8:00 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان بنظر من تنقیه اصلا درست نیست این رو لطفاً رواج ندید هم ب روده آسیب می‌زند ، باعث افتادگی رکتوم ، آسیب ب عضله معقد و آسیبی جدی ب روده میشه میخوای ابرو رو برداری چشم رو کور می‌کنی یوقت خدا نکرده واسه یه نشت گاز ک بیشتر از استرس و اضطراب هست بی‌اختیاری مدفوع میگیرید ، یا نیاز ب عمل جراحی پیدا میکنید اینکارو نکنید بجای اون من حرف آقای آشنا رو قبول دارم ببینید وقتی تنها هستیم خیلی کمتر اتفاق میوفته ساعت ها بدون ال جی این یعنی بیشترش از استرس هست نمی‌گم توهمه وجود نداره من خودم 9 سال ال جی بودم اوایل شروعش اصلا استرس یا فوبیا نداشتم ب مرور این ال جی روی روانم اثر گذاشت و من رو ب اینجا کشوند طی سال ها این تغیراتی بود ک در مغزم ایجاد شد ب جایی رسیدم ک تفکر یه آدم عادی رو نداشتم ب لطف این فروم و آقای آشنا عزیز با استدلال های ک در مورد چگونگی رخداد این مشکل آوردن من یه امید برام ایجاد شد حتی نتیجه هم دیدم این باعث شد ک چشمام رو باز کنم قبلش دکتر گوارش بهم گفته بود تو تنهایی همچین چیزی رخ میده من نتونستم جوابش رو بدم چون اصلا بهش فکر نکرده بودم بعد ک ریز شدم دیدم رخ میده ولی خیلی کمتر مثلا چند ساعتی یکبار بعد چند سال من ک به این قطعیت رسیده بودم ک آره یه مشکلی هست دوباره رفتم دکتر چندین ماه دارو مصرف کردم قرص اعصاب ن آنتی بیوتیک و قرص کلگارد بعد دوباره همون آش و همون کاسه بعد اون متوجه این بودم وقتی می‌خوام برم دانشگاه با برم تو جمع دچار نفخ و گاز میشم وقتی از دانشگاه میزنم بیرون تو حیات دانشگاه وقتی ب سمت پارکینگ حرکت میکنم اصلا انگار مشکلی ندارم یکبار یکی از دوستای دانشگاه و و ینفر دیگه ک هم مسیر بودیم ب این نتیجه رسیدیم من بریونمشون ولی یه مشکل بود اونا کلاس داشتن و من باید نیم ساعت منتظر میموندم توی این زمان یعنی حدود نیم ساعت کلی احساس نفخ ب طبع اون خروج باد رو داشتم یعنی انگار روده من گاز تولید میکرد حالا چرا ؟ ذهن من اینطور تحلیل میکرد ک وای دوستات هم همراهت میان و تو ال جی میشی و... این خودش باعث بروز این مشکل میشد و حتی انگار من خودم میخواستم حالا نفخی هست از خودم خارج کنم یعنی ناخواسته خودم فکرم این سمت بود ک باید اگر نفخی هست همین الان خالی بشه و مدام نفخ تولید میشد بالاخره اونا رو رسوندم وقتی رفتم خونه متوجه شدم من وقتی میرم دانشگاه چ تو مسیر دانشگاه قبل اینکه برم سر کلاسم و هر موقعیتی ک باید تو یه جمعی اجتماعی چیزی قرار بگیرم نفخ تولید میشه اما چطور ؟ همش فکری و ذهنی هست چیکار میتونم بکنم ؟باید فکرمون رو عوض کنیم سبک زندگی و همه چیز باید تغییر کنه نباید یه کلمه منفی ب خودم بگم منفی بافی کنم حتی نباید ب مشکلم فکر کنم و چاره براش پیدا کنم نباید اصلا ب دید مسئله بهش نگاه کنم خلاصه باید سخت روی خودم کار کنم باید کتاب بخونم اصلا در طی روز چندبار به ال جی فکر می‌کنی چقدر احساس ناراحتی یا استرس ناشی از ال جی داری چقدر احساس ترس و... داری تو بخوای تو محیطش قرار میگیری فقط باید تمرین کنی و به یه دانشمند احساسات تبدیل بشی کلمه گنده ای نیست توی یه کتاب در مورد هوش هیجانی این دانشمند احساسات رو دیدم باید تمام تلاشتون رو کنید خوشحال باشید اصلا اینطور بگم مثل یه آدم سالم زندگی کنید به آدم سالم چطور زندگی می‌کنه ؟آقای آشنا گفتن توی فروم بگردید پیدا کنید من حداقل هر موضوعی که آقای آشنا در موردش حرف زده رو دست کم 5 بار خوندم بعضی چیزا تاثیرشون عمیق هست با یکی دوبار نمیشه ازش گذشت باید وقت گذاشت نباید تسلیم شد باید بارها تمرین کرد صد ها بار بلکه هزاران بار هیچی تو این زندگی غیر ممکن نیست اگر یجایی من رو نخواستن برای ال جی یا اگر این مشکل باعث ناراحتی من شد من باید جای دیگه ای قرار بگیرم توی جایگاه درست تر موفق باشید

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید