|
| کاربر نیمه فعال |
|
|
بدترین حس دنیا همین احساس پوچ بودن ک وقتی این مشکل رو داریم حس بدرد نخور بودن بهمون دست بده و حرف خانواده هم وقتی درکت نکنن و بگن بی عرضه یا چیز دیگه و تو دل خودت حس بیارزش بودن میکنی حس طرد شدگی از اجتماع افرادی ک دوست داریم باهاشون در ارتباط باشیم ولی بخاطر مشکل ازمون دوری میکنن من الان حدود 3 ساعت و نیم از محل کارم اسنپ زدم و مسافرا ک سوار شدن دو وجب فاصله هست ولی کمتر از قبل ال جی رخ داد برای من خیلی کمتر دارم کم کم یاد میگیرم همون طوری ک تو خلوت هستم تو اجتماع هم همونطور باشم و رفتار کنم چرا ک مشکلی ک رخ میده اصلا دست خودم نیست نقشی تو ایجادش نداشتم پس خودم رو ب هیچ وجه مقصر نمیدونم ولی لازمه بگم خیلی سخته چون ما ال جی ها یه عمر خودمون رو مقصر دونستیم و تحقیر کردیم شده یه عادت برامون شاید حدود چند ماه طول بکشه نمیشه بار اول خوب شد تنها راهکار موثر هم کتاب خوندن انواع کتاب ها در رابطه استرس ، اضطراب ، کنترل اینا و ...ب ال جی بها ندی یه نشت سادس ب دیگران هم میتونیم بگیم درکمون میکنن خیلی قابل کنترل تر میشه ولی اگر بها بدی کل زندگیت رو میگیره مخصوصا تو این زمونه ک تنها جایی ک خودمون تنها هستیم دستشویی هست مابقی زمان ها همش یکی کنارته ، نونوا ، سر صف زندگی اجتماعی شغل و... کاری ک از دستمون بر نمیاد نقشی در ایجادش نداشتیم بچها هر کاری کردن نشد هر تست و آزمایشی خب پس باید قبولش کنیم ک ب عنوان بخشی از زندگیمون ک ممکنه برای همیشه باشه ورزش ، رژیم غذایی خوشحال بودن باعث کمتر شدن اون 20 درصد میشه ولی چرخه معیوب ما ال جی ها ک من دارم از این چرخه خارج میشم خود این نشت ب عنوان یه علت و معلول عمل میکنه یه چرخه بیپایان جز بدتر شدن چیز دیگری عایدت نمیشه این چرخه معیوب رو ازش خارج بشید خیلی سخت بود برای من ولی الان بهترم بچه های ال جی خودشون رو سفت میگیرن فکر زیاد میکنن هر چیزی رو ب خودشون نسبت میدن ، و کلی چیز دیگه من میگم قبل ال جی چطور بودی الان هم همون طور باشیم چون این چیزای ک درگیرشیم بدترش میکنن من خودم از هوش مصنوعی پرسیدم بدترش میکنه باعث خروج بیشتر و باد بیشتر میشه چون فکر ما مستقیم ب روده ها منتقل میشه عملکرد اونا کند یا تند میشه ibs برای هر کس یطوره واسه ما شده این علائمش رو بدتر میکنه یه حس دیگه ای تو ذهن آدم هست ک مثلا من هر کاری کنم مثل بقیه نمیتونم باشم همه تجربش کردیم ینفر از ما پایین تره و بخاطر اینکه این مشکل رو نداره موفق تر باید خودمون رو بهترین بدونیم مشکلی هست ک ایجاد شده نماز بخونید تلاش بکنید هر کاری از دستتون برمیاد قبلا هم گفتم نیاز ب تایید همه ندارید کسی ب ما ارزش نمیده همه تا سودی براشون نداشته باشیم ب ما ارزش نمیدن و ما متاسفانه بجای اینکه خودمون رو بشناسیم درک کنیم مدام چشممون ب دهن دیگرانه یمدت از همه آدما متنفر بودم این تنفر رو هم بهشون منتقل میکردم بعد یمدت یه راهکار یاد گرفتم ک دیگه از دست کسی عصبانی نیستم حتی کسی ک تحقیر کنه بعداً میگم چطوری و تغیر کردم اینکه برای دیگران حتی آدمای بد هیچ وقت دیگه بدی نمیخوام بیماری نصیب گرگ بیابون هم نشه الان وقت ندارم ولی بعداً مفصل میگم چطوری این رو چند سال پیش میدونستم خب ولی همیشه دونستن ب معنی درست عمل کردن نیست یمدت واقعا اشتباهات زیادی کردم با اینکه میدونستم ولی دیگه متوقفش کردم همه اینا مال قبل این بود ک دقیقا بفهمم مشکلم چیه فکر میکردم خوب میشم قبلا هم گفتم زندگیم ب دو قسمت تقسیم شدم بود من با ال جی من بدون ال جی با ال جی انگار زندگی نمیکردم فکر زیادی و اینکه همیشه تو فکر و خیال خوب شدن و زندگی بعد اون بودم بعد وقتی فهمیدم من قبلاً زیاد تو اینترنت نمیگشتم بهتره بگم اصلا روح هم خبر دار نبود و فکرش هم نمیکردم ibs داشته باشم بعد ک دکتر بهم گفت شروع کردم ب سرچ کردن و... یکم سخت بود چون کمتر جایی در رابطه ibs نوع ال جی حرف زده شده فروم رو پیدا کردم پیام هاشون رو خوندم بعد عضو گروه شدم و بعد اون مقالات خارجی در موردش و در نهایت ب این نتیجه رسیدم ب این نتیجه رسیدم ک یه مشکلی هست ک باید قبولش کرد و باهاش ساخت و زندگی کرد ریشه یابی کردم رسیدم ب استرس و اما من ک همیشه مدعی بودم ک استرس ندارم تا اینکه ریزتر شدم رو قضیه ک چرا باید وقتی می و جایی این اتفاق بیشتر بشه و نهایت با خوندن کتاب و راهکار یکی از بچه های فروم خیلی بهتر شدم و حتی اگر بخوام بهتر از اینم میشه جای زیادی برای بهتر شدن دارم قبلا هم گفتم این رو الان تقریبا دارم جمع بندی میکنم برای راهکاری برای حداقل بهتر شدن هر چی به ذهنم برسه رو میگم و جایی ذخیره میکنم شاید یسری تغیرات ایجاد کردم و برای کسی ک ابتدای راه هست این اطلاعات رو بهش میدم تا کمتر اذیت بشه ببینید بچه ها هر کسی تو زندگیش یه دلخوشی ، هدف یا حالا هر چی ک فکرش رو میکنید داره اگر کسی این رو نداشته باشه ک غیر ممکنه چون خیلی افراد
|
|