انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 1:09 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:36 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

جمع بندی درباره درمان قطعی ibs نوع ال جی

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:37 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عزیز قصد من از همون اول کمک کردن بود ولی انگار بچه های اون گروه تلگرامی مشکلشون فقط ibs نیست بلکه یه فوبیای اجتماعی (اضطراب اجتماعی ) دارن ک در مواقع خاصی بهشون حمله پانیک دست میده و اون ها روش مقابله رو بلد نیستن یه مثلی هست ک باید ماهیگیری بلد باشی من ماهیگیری بهت یاد میدم ماهی آماده رو بهت نمی‌دم قرص های اعصاب و دکتر های روانپزشک رو توصیه نمیکنم البته اگر از لحاظ روحی نیاز هست قرص مصرف کنی یه دوره تحت نظر میمونی چند تا قرص روی تو امتحان می‌کنه و در نهایت چندتاشون جواب میده قرص ها هم معمولا قرص های معمولی و رده پایین نیستن و بجز دوره مصرفی که دکتر روانپزشک توصیه می‌کنه بعد از اون باید ترکشون کنی ولی باید بدونی اگر روی خودت کار کنی بر میگرده ولی اگر روی خودت کار کرده باشی 95 درصد مشکلی نداری یعنی علائم ibs به حداقل میرسه بله به صفر نمی‌رسه آن اما به حداقل میرسه بعضی بچه های اون گروه و حتی همه ال جی ها دنبال این هستند ب صفر برسه و هر کاری میکنن حتی دیده شده یارو رفته ب دست و پای دکتر جراح افتاده ک من رو عمل کن بدتر شده بهتر نشده مقعد یچیز سادس اینطور نیست ک پیچیده باشه و ازش نشت کنه کلی ibs هستن با نفخ زیاد و حتی همسایه ما معقدش پاره شده بواسیر داخلی داشته مشکل ما رو نداره من تا جایی که فهمیدم دفع کامل صورت نمیپذیره و ibs در ماه روی بخش انتهایی روده رکتوم با یسری اختلالات مواجه ک نهایت موجب نشت میشه بخواید دنبال راهکار بگردید ک این اتفاق اصلا نیفته باید بگم نیست اصلا مشکلات مربوط ب مغز و اعصاب قابل رفع نیست برادر خودم اتیسم داره روانپزشک ها هم فقط ب عنوان مسکن و اما بهت گفتم ماهیگیری یادت میدم واقعا میخوای یاد بگیری و واقعا خوب بشی نمی‌دونم آقا هستی یا خانم مهم نیست ولی اول در وهله اول اون نشت نباید برات مهم باشه اونقدر باید روی خودت کار کنی چرا که ibs یه چرخه معیوب ایجاد می‌کنه ناراحتی ک توی جمع برات توی ذهنت و روانت ایجاد میشه هم باعث میشه اونجا ال جی بشی و هم تاثیر بدی می‌ذاره خلاصه وارد یه چرخه معیوب میشی خب فکر میکنم زیاد توضیح دادم اینکه چیکار کنی دقیقا ماهیگیری یاد بگیری کار آسونی نیست مخصوصا تو این بحث آیا تابحال هیپنوتیزم رو امتحان کردی ، شاید انجام دادی اگر انجام دادی این تلقینات نیست این واقعیته تو فقط واقعیت رو برای خودت تکرار میکنید و بهش باور داری همین اول باید محیط رو تغییر بدی یعنی تصور کن میخوای خوب بشی اینطور مثال بزنم فکر کن سیگار میکشی و قصد ترک سیگار رو داری چرا تو باید تو محیطی باشی همه سیگار میکشن و بهت تعارف میکنن و تو میگی ن من قبلا می‌کشیدم اینطور فکر می‌کنی ن اینطور نیست شما هم یه نخ برمی‌داری میکشی درکت میکنم برای خوب بودن تلاش کردی ولی کافی نبوده میگی تاثیر بد روی من میذاری ولی من واقعا آدمی نیستم ک فقط ب فکر خودم باشم دوست داشتم بقیه رو تغییر بدم ولی بقیه تغییر نمیکنن سعی کردم با دلیل و مدرک تغییرشون بدم تغییر نکردن ب شما هم راه حل ها رو میگم تغییر کردی ب من هم بگو ینفر هم تغییر کنه خیلی تاثیرات خوبی روی من می‌ذاره شما میتونی بهم پیام بدی هر وقت خواستی و راهکار بخوای و اما دوباره بر نگردی خونه اول و ای وای و... ینفر میخواست تغییر کنه اونقدر باهام چت کرد و ایشون انگار حرف خودش رو باور داشت و اصلا از رو هم نمی‌رفت اصراری داشت بر چیزی ک واقعیت نداشت پس شما هیپنوتیزم رو اینطور بدون ک یه واقعیت رو باور میکنید

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 8:04 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

آفلاین
کاربر نیمه فعال

اول این رو بهت بگم میخوای درمان بشی این خیلی مهمه محیط رو تغییر بده من کسی بودم ک ادعای تغییر داشتم ولی توی اون دو تا گروه تلگرامی خراب شده ال جی روزی صدها پیام چرت و پرت می‌خوندم اول به یه نتیجه ای رسیده بودم ولی پیام های اونا تاثیری گذاشت روی من ک درمان من با تاخیر مواجه شد.

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 8:12 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

آفلاین
کاربر نیمه فعال

انجمن بچه های ibs
http://www.ibsgroup.ir/froum/

چگونه فکرمان را عوض کنیم درمان ibs نوع ال جی (نویسنده موضوع خودم هستم )
viewtopic.php?f=49&t=1189

درمان ibs بصورت قطعی (بهبودی کامل غزاله خانم و 5star )
viewtopic.php?f=49&t=717

فقط کافیست فکرمان را عوض کنیم (ابن رو تاکید میکنم من چند بار خوندمش )
viewtopic.php?f=48&t=339

مشاوره با دکتر روانشناس برای درمان ibs (این هم تاکید میکنم یکبار خوندن کمه )
viewtopic.php?f=48&t=489

نکته »»اینایی ک تاکید میکنم رو واقعا جدی بگیر و با حوصله بخون

سرترالین و درمان سندروم روده تحریک پذیر (اینجا هست که آقای 5star گفته ک تونسته کنترل نفخ رو بصورت مولتی با قرص اعصاب بدست بیاره و این یعنی بحث عصبی هست ، البته دلیل های زیادی گفته شده و تجربه هم کردیم می‌دونیم دقیقا مشکل کجاست )
viewtopic.php?f=46&t=697

هیپنوتیزم برای درمان آی بی اس (هر چند کافی نیست ولی باعث میشه شروع کنی توصیه میکنم درباره هیپنوتیزم کتاب هم بمخونس و کلا یادش بگیری روش کار کنی )
viewtopic.php?f=61&t=73

هدف تان از زندگی چیست
viewtopic.php?f=54&t=573

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 7:57 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:40 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان عزیز این مجموعه موضوعات ک لینکش بالا هست با مطالعه تمام موضوعات با دقت متوجه میشید دقیقا مشکلتون چی هست و در ادامه توصیه میکنم پست های مفید دیگه هم بخونید این پیام رو بچها ب هر کسی ک ال جی داره بفرستید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:42 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

این چیزایی بود ک بنظرم از انجمن بچه های ibs واقعا تاثیر گذار بود هر چند بهت توصیه میکنم بخش های دیگر هم بخونی ولی تاکید میکنم نظرات منفی این انجمن و هر جای دیگه نظرت منفی رو نخونید نظر منفی میبینی تو نهایت با خوندن چند کلمه اول میفهمی طرف میخواد ناله کنه پس چرا ادامه میدی تا آخرش رو میخونی این منفی بافی کاری با من کرد ک نمی‌خوام بهت بگم و اگر بگم بهت باز میشه منفی بافی پس حرفام رو جدی بگیر

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 8:07 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:50 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

این اعداد رو میبینی با فلش مشخص شده شاید خودت بدونی ولی می‌خوام کامل توضیح بدم ک حرفی نمونه این اعداد شامل 1,2,3,4 در واقع یعنی چهار صفحه مختلف در هر صفحه فکر میکنم 10 پست قرار بگیره و این یعنی مثلاً اگر یه موضوعی 1,2,3 ...26 بود یعنی 26*10=260 پست و ب اشتباه فقط 10 پست اولش رو نخونید

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 8:06 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:50 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در آخر می‌خوام بهت بگم فقط همین چند تا پست و پیام نبود ک من یقین پیدا کردم ک مشکل دقیقا چیه من 7 سال یا پوست گوشت و استخونم این چیزا رو درک کردم وقتی ibs گرفتم فقط 13 سالم بود و الان 20 سالمه دانشجوی عمران هستم ، از همون اول مجبور بودم توی کلاس های 40 نفره باشم یادم میاد از سر نادانی این بچه دانش آموزا چند سال هم مجبور بودم جلو بشینم و فکرش رو کن نیمکت جلوی یک کلاس 40 نفره با این وضعیت مجبور بودم ب مدت چند سال بعضیا برای چند دقیقه و حتی چند ساعت وا میدن باز میشن میافتند من چند سال میانگین 6 ساعت الان ک دانشجو هستم تقریبا بیشتر روزا بمدت چندین ساعت و می‌دونی محیط دانشگاه یکم بهتره و کسی ک تو سن پایین با یسری دانش آموز نادون بیفته چ حسی داره نمی‌دونم چند سالگی گرفتی اصلا دختری یا پسری ولی می‌خوام بگم من از اون تجربه دیده ها هستم ب مدت یک سال هم کار کردم اسنپ کار کردم حدود 600 تا مسافر جابجا کردم با همین وضعیت ال جی و اون موقع اصلا نمی‌دونستم مشکلم ال جی هست و واقعا اتفاق می‌افتاد شما خوش شانسی من حدودا 9 سال ال جی بودم 2سال متوجه نبودم یا بهم میگفتن برام مهم نبود کلاس هفتم ک رفتم برام مهم شد ک کاش نمیشد نمی‌خوام بگم چی شد ولی تشخیص اشتباه و.. دکترا در نهایت من رو ب اینجا کشوند توی 7 سال اصلا نمی‌دونستم چی میشه چرا چطوری تا اینکه کار کردم و حتی یادم میاد یکی از هدفام همین شورت بو آ مدل ضد بو. بود کار کردم گرفتم و تاثیر نداشت و بعد ها رفتم پی درمان الان حدود 3 ماه هست فهمیدم بله مشکل دقیقا چیه و ibs دارم /و می‌دونم وقتی استرس بیشتر باشه اصلا شده بود بخشی از زندگیم و سبک زندگیم این ال جی شدن اول با انجمن آشنا شدم بعد با گروه تلگرامی ال جی که کاش آشنا نمی‌شدم حدود 2 ماه عقبم انداخت ولی کار هایی کردم برای درمان یه نوت وسواس در من ایجاد شده بود هر جایی فکرش رو بکنی گشتم رسیدم ب همین انجمن خارجی ها اونجا هم کلی نظرات خوندم شاید میخواستم آخرین تیر رو بزنم و دیدم همین چیزایی ک بچه های انجمن فارسی میگن درسته اونا هم دقیقا ب همین چیزا رسیدن یکمی اونجا سطح نظرات و راهکاراش پایین تر از بخش ibs خودمون هست جهان اولن بالاخره دستشون بازه هر چیزی ک من ب عنوان روش درمان اعم از بیوفیدبک ، فیزیوتراپی ، دفکوگرافی ، عمل جراحی ، قرص و حتی بعضیا دستگاه مخصوص خریده بودند و هیچ کدوم از اینا تغییری در وضعیتشون ایجاد نکرده بود و راه درمان رو همونی هست ک من و لینک هایی ک فرستادم گفته شده و موضوعی ک خودم تشکیل دادم هم موثر هست پس لطفاً نیا بگی ب فلان دلیل مشکلمون این هست یا فلان جادوگر و آخوند وحرف های بچه های اون گروه تلگرامی من تو زندگیم مجبور بودم یعنی نمی‌تونستم الان هم مجبورم درمان بشم چون واقعا داشتم خفه میشدم خسته شده بودم و خیلی تلاش کردم وقت گذاشتم این ته تهشه این آخر راه هست

آخرین بار توسط آرین در دوشنبه مرداد 13, 04 8:14 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 7:53 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در پست بالا منظورم از گروه‌ تلگرام هست انجمن خیلی بهم کمک کرد گروه های تلگرامی هیچ فایده ای ندارد ک هیچ باعث بدتر شدن من شد درمان من رو تعویق انداخت

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 13, 04 9:19 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

یکبار دیگه واسه این بچه های ک دو ریالیشون نمیفته یا بعد این همه دلیل و مدرک میان میگن چرا فلان قرص رو خوردیم نتیجه نگرفتیم ب اصطلاح مغز فندقی ها ک میان انجمن رو میذارن رو سرشون اولا هیچ قرص و دارویی شما دو 100 درصد خوب نمیکنه می‌دونم بار ها گفته شده یکبار دیگه خلاصه میگم ببینید کلی مطلب گذاشتم یکبار دیگه همه اونا رو با دقت بخونید و متوجه میشید مشکل از معقد نیست از رکتوم و اعصاب اون هست و مجموعا اعصاب بین مغز و روده دچار اختلال هست و یه نوع خطای عملکردی هست ن ساختاری هیچ کس هم نبوده بره با بایوفیدبک جراحی و... و تحریک عصب خوب بشه چون مشکل برمیگرده ب مغز یعنی مغز مسئول ارسال پیام هست ب عضله توی موضوعی ک پایین این موضوع هست خودم توضیح دادم برای اینکه حرفی هم باقی نمونه چند نفر ک کل درمان هارو رفته بودن پیام هاشون رو توی انجمن قرار دادم و این درکنار کلی تجربه تحقیق و حتی برسی ibs group.org که یک گروه آی بی اس پر تعداد هست و چندین هزار نفر حضور داشتن البته یه بخش خاصی از این انجمن بود بخش ال جی و یه اشاره ای هم میکنم ب اینا ک میگن درمان شدیم بصورت موقتی قرص اعصاب یا قرص گوارش مصرف کردن و اینا بهتر شدن ولی کاملا خوب نشدن البته تا قرص مصرف میکنن و بعد ترک میشن همون مثل همون کارتون ک‌ یچیز میخورد دوپینگ میکرد باز همون میشد پس هیچ درمانی بصورت 100 درید نیست و اما من وعده درمان 95 درصد رو دادم توضیح دادم چطوری ب اون می‌رسید و اما در هر صورت بکل نشت رو دارید چون بالاخره بیماری ibs در شما باعث همچین علائمی شده ، و قرص اعصاب هم ببین این صد بار میگم موقت بعد ینفر میاد این پایین فلان قرص رو مصرف کردم اولا می‌رید روانپزشک چندین هفته یا حتی چندین ماه تحت نظربد تا مشخص بشه چ قرصی بهتون میسازه در نهایت ممکن چندین قرص بخورید پس یکی میاد پایین بگه فلان قرص رو میخورم نتیجه نمی‌گیرم اصلا از بین این ال جی ها یسری متوهم هستن یعنی این حالت ال جی باعث ایجادش شده و قبلا هم من دیدم افرادی ک گفتن ما قرص اعصاب هم خوردیم نگو رفته خودسر دو تا قرص خورده فلفل نمکی بعد میاد نظر میده پس هر کسی هم هر چیزی گفت درست نیست تو همین گروه های تلگرامی ال جی کلی حرف زده میشه و هیچ کدومشون اعتباری ندارند همین چند روز پیش که اونجا یسری ها معتقد بودن راه حل مشکلشون دعانویس و جادو جنبل و از این چیزا هست که واقعا مضحک پس منبع معتبر همین ن هیچ جای دیگه اینجا هر کدوم چندین ساله دارن مثل بقیه تازه نگرفتن و یا عقل درست حسابی دارن پس همین دیگه خلاصه خوب پیام ها رو بخونید دنبال معجزه نباشید که نیست

درمان موقتی =قرص های اعصاب (((تخت نظر روانپزشک))) ممکنه قرصی ک ب شما بسازه پیدا کردنش توسط روانپزشک چند ماه طول بکشه فقط تا زمان مصرف دارو مثلا 2ماه بخورید بعد ترک کنید برمیگرده

درمان قطعی = مشاوره با روانشناس چندین جلسه + درمان اضطراب اجتماعی (فوبیا ) که منجر ب حملات پانیک میشه + هیپنوتیزم + ورزش (مدیتیشن ، یوگا ، حرکات کششی که باعث ریلکس شدن عضلات میشه )+ در بخش ورزش باید میگفتم ولی جدا میگم چون مهمه تنفس شکمی برید سرچ کنید چطوری هست + عوض کردن فکر (آقای آشنا تو این بخش غوغا کرده حتما بخونید و حتما کتاب هارو ک من و آقای آشنا اشاره کردیم بخونید )+ هوش هیجانی (اینجا هم آقای آشنا یسری چیزا گفته ولی محدود ب همینجا نمیشه برید کتاب راه کلی کتاب در این موارد بخونید )

هوش هیجانی یا EQ رو واقعا پیگیر بشید چون فراتر از ibs هست و دیدتون کلا ب این دنیا عوض میشه

دقت کنید بچه ها دمشون گرم اینجا کلی راهکار گفتن جز اون منفی بافا فقط نظرات درست حسابی رو بخونید هر موضوعی رو باز کنید بخونید اصلا موضوعی ک من فکرش رو نمی‌کردم بدردم بخوره بازش کردم و یه گره از مشکلاتم باز شد یعنی گول عنوان و موضوع رو نخورید همیشه عنوان درست نیست پس موضوعات مختلف رو یه سرک بکشید نمی‌گم برید کل پست هارو بخونید خیلی از پست ها ک مربوط ب ناله و گریه زاری هست رو اصلا ب هیچ وجه نخونید اصلا و ابدا

در نهایت بین همه روشایی ک گفتم بیشترین تاثیر همین از بین بردن فوبیا +عوض کردن فکر +EQ و... چون بیشتر جنبه ذهنی و روانی داره دقت کنید وجود داره ibs ولی اگر رو ذهنتون کار کنید اون بخش حداکثرش رفع میشه اثباتش هم همین قرص های اعصاب ک اصلا بجز تاثیراتی ک روی فکر می‌ذاره همون کار دیگه ای نمیکنه ولی می‌بینید خوب شدید چیزای دیگری ک گفتم مثل ورزش تاثیر خوبی می‌ذاره هم روی روان و هم جسمی باعث بیشتر شدن دو امین و حس شادی میشه در نهایت این رو بهتون بگم که همه اینایی که گفتم رو هم تاثیر میذارن و به هم وابسته آن نمیتونی یکیشون رو اجرا کنید بعد. بیای بگی چرا کامل خوب نشدم اگر هدفت اون 95 درصد یا بیشتر بهبودی هست یا علی شروع کن و اصلا ساده نیست بلکه زمانگیر هست

خنده درمانی»» نمی‌دونم فیلم ببینید برید دارم قدم بزنید فیلم های خنده دار کارهایی که دوست دارید قطعا تاثیر داره بخندید خوشحال باشید

یچیز دیگه هم بگم من بار ها گفتم ««کتابراه»» اپلیکیشن هست ک pdf کتاب ها و می‌خرید و می‌خونید و البته قبل خرید تحقیق کنید یکم دست به سرچتون خوب باشه نمونه pdf کتاب ها رو دانلود کنید بخونید دیدید خوبه بخرید و بخونید دیگه نرید کتابخونه و سفارش بدید بعد بیاید بگید گرونه البته میل خودتونه این رو برای این گفتم که هزینتون به حداقل کاهش پیدا کنه و... بهونه ای نیارید شما این همه مطلب خوندید اگر نخواهید تغییر کنید تقصیر خودتونه خدانگهدار در پناه حق

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید