انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 10:51 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان من حدود 7 سال ibs نوع ال جی دارم به معنی نشت گاز بی‌اختیار تا قبل این توی موضوع های قبلی به اختیار در مورد اون توضیح دادم و الان به قطعیت رسیدم می‌خوام با شما هم در میون بذارم کمی حرف میزنم در ادامه بحث های قبلی اگر تاپیک های قبلی من رو ندیدید حتما ببینید

دوستان این

آخرین بار توسط آرین در چهارشنبه مهر 15, 04 12:48 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 10:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در ادامه حرف های که قبلا زدم گفته بودم از گروه تلگرامی لفت دادم چند ماهی با چند تا کتاب مشغول بودم و همینطور توی فروم گشت میزدم تا اینکه یه واسطه پیدا کردم تا تونستم با آقای آشنا ارتباط بگیرم آقای آشنا که بارها توی تاپیک ها بهش اشاره کردم چند سالی توی فروم بود ولی بعدش آف شد آخرین بازدیدش هم مال 10 سال پیش هست با ایشون حرف زدم می‌خوام متن خود گفتگو هامون رو اینجا بذارم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:08 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

قبل این بگم که آقای آشنا از سن 24 سالگی متوجه ال جی شد بعد از چند سال متوجه شد اسم این مرض دقیقا چی هست ibs این فهمیدن اینکه دقیقا چه مشکلی دارم برای من 7 سال طول کشید من تقریبا دارم 8 سال رو در میکنم و اینم بگم من حدود 3 سال متوجه ال جی نبودم ولی از زمانی که فهمیدم از زمانی که فهمیدم تا الان 7 سال میگذره چیزای زیادی تجربه کردم بهم پیام میدید حرف از آبرو و اینا نزنید پیام هام هست هیچ کس بیشتر از من تجربه تلخ تری نداشته و الان چند ماهی میشه روی خودم کار کردم اصلا ال جی میشه گفت کمرنگ شده توی زندگیم از آقای آشنا گفته بود از 24 سالگی ibs نوع ال جی داشته و الان 53 سالشه یعنی تقریبا 30 سال ایشون متاهل هست و حدود 16 سال کار اداری انجام داد محیط اداری هم که میدونید با این وضعیت که نیم ساعت توی این محیط‌ها نمیتونیم بمونیم آقای آشنا الگوی من هست اولین بار کلمه هوش هیجانی رو (EQ) از ایشون شنیدم و مدام در حال تقویتش هستم پست های ایشون ، موضوعاتی که در رابطش حرف زدن گویای همه‌چیز هست در ادامه حرف های من و ایشون رو که مربوط به تقریبا یک ماه پیش هست به اشتراک میذارم یکبار نوشتم تقریبا روز بعدی که باهاشون تو واتساپ حرف زده بودیم پیامکی خب ولی بعد اون همه تایپ پرید کنم عصبانی شدم ولی الان به دلم افتاد بیام بگم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:21 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

❤️

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خودم )))انگاری ذهنم شرطی شده ک این سوال ها رو از شما بپرسم حداقل برای بار آخر ذهنم قبول کنه

1 قرص های اعصاب ممکنه درمان قطعی داشته باشه آخر چند تا بچه های فروم حداقل گفته بودن درمان شدن

2‌ میتونم خیلی راحت مثل یک فرد عادی وارد اجتماع بشم و اگر هوش هیجانی بالایی داشته باشم میتونم مشکلم رو بگم حداقل و این مسئله ای نیست میتونم مغازه بزنم یا تو محیط های بسته هم کار کنم و هیچ مشکلی ایجاد نمیشه فقط باید بی‌تفاوت باشم نظرتون چیه

آقای آشنا)))روده ام حساس به استرس است
این حساسیت قابل درمان نیست.
ولی استرس را می توانیم کنترل کنیم

یا با دارو
یا با طرز نگاه به مسیله ای که باعث استرس مان است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آقای آشنا )))آی بس اس است.
هر موقع استرس داشته باشم سراغم می آید.
از کار قبلی ام که اداری بود و در آن راحت نبودم بیرون آمده ام و کار مکانیکی تعمیر خودرو انجام می دهم و محیط آزاد است و تحت کنترل من است.
من آدم قلقلکی هستم.
یعنی پوستم حساستر از بقیه است.
شنواییم خیلی قوی تر از بقیه است.
بویاییم نیز همین طور.
و به همین شکل، اعصاب سیستم گوارشم نیز حساس تر است به استرس.
این حساسیت را نمی شود از بین برد.
ولی می توان استرس را کم کرد

و نیز یاد بگیرم که با آن کنار بیایم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:26 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آقای آشنا ))))مردم انواع ناراحتی های ارثی دارند که آی بی اس در مقابلش هیچ است.
به نظر من مشکلی را رسیدن به موفقیت ایجاد نمی کند.

شاید هم یک کمک باشد که باعث شود مجبور شویم برای خودمان کار کنیم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچه ها تا اینجا هر چی آقای آشنا گفته بود رو اینجا کپی کردم بخشی از حرف هامون اون بخش مهمش رو اینجا فرستادم هر کسی میبینه داره اذیت میشه و یا حالش بده بهم پیام بده من درکتون میکنم هیچ فکری نکنید فقط پیام بدید رو در واسی رو بذارید کنار راحت بشید من تجربیات زیادی دارم حداقلش اینه کمکتون میکنم شمارم رو اول پیام گفتم یا توی تلگرام پیام بدید و اگر نتوانستید تلگرام پیام بدید بیاید توی پیام عادی بگید که من فلان جا مثلا اینا ، روبیکا ، واتساپ و... هرجایی که خودتون میدونید فقط من رو مطلع کنید ترجیح من تلگرام هست خوشحال میشم افرادی که مثل من هستن رو کمک کنم فکر کن کاری نکردی بدی به کسی نکردی یدفه ای ال جی مثل بختک بیفته روت این انتخاب تو هست اون بختک رو کنار بزنی و به زندگیت ادامه بدی و یا اونقدر وقت تلف کنی که این بختک تو رو خفه کنه و بکشه
من و آشنا و همچنین چندی دیگر از دوستان این بختک رو زدیم کنار اینم راه ارتباطی من از اونا فقط نوشته مونده ولی به من میتونید پیام بدید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:50 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان دلم نیومد اینجا این رو نگم این اواخر بجز کتاب ویدیوهای یکنفره رو توی یوتیوب میبینم که دیدم به کل تغییر کرده اغلب ویدیو هاش کمی طولانی هست ولی انصافا من رو آروم کرده حرف های زردی که همه جا زده میشه نمیزنه و واقعا می‌تونه بهتون کمک کنه لینکش این پایین
https://youtube.com/@hoseinaura1?si=qRNFijAukTvu6lYs

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 04 11:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تاکید میکنم نرید عنوان چند تا ویدیو رو بخونید بگید خوب این بدرد من نمیخوره من به قطعیت میگم برای موقعیت من که ال جی هست پیدا کردن این کانال معجزه بود کسی بهم معرفی نکرد ولی شما این شانس رو دارید به هر حال دوستان مسیر مشخصه
راستش خودم از لحاظ مالی اونقدرا اوکی نیستم من شبانه میگیرم که ویدیو های این کانال رو دانلود میکنم و نگاه میکنم مدیتیشن و شروعش معجزه زندگی من بود الان دانشجو هستم ال جی از مدرسه باهام بود و با وجود اون یکسال اسنپ کار کردم تقریبا یکسال هم میشه دستفروشی میکنم فکر نکنید این شرایطی هست که باید قبول کنید من خانوادم از نظر مالی کمی ضعیفن من هم دانشجو هستم برای دوران دانشجویی یسری کار ها انجام میدم و یسری مهارت ها دارم یاد میگیرم در کنارش می‌دونم که به استقلال مالی میرسم و دیدگاه من به پول تغییر کرده اصلا تو یه دنیایی هستم که به دیدگاه استاد دانشگاه هم توی ذهن خودم میخندم امیدوارم موفق باشید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید