انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 16, 92 12:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
برای همه بچه ها آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. به امید روزهای خوب..

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: پلانتاژل
پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 26, 93 11:28 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

عنوان تحقيق: درمان سندرم روده تحريك پذير اسهال غالب با استفاده از داروي گياهي پلانتاژل
نويسنده(گان): دكتر شهرام آگاه، دكتر سميه فتعلي، دكتر ندا عشايري،
چکيده:
زمينه و هدف: علي رغم شيوع بالاي سندرم روده تحريك پذير اسهال غالب (IBS-D)، درمان آن همچنان مشكلي مهم براي پزشك و بيمار باقي مانده است. پلانتاگو ماژور از قديم و در بسياري از كشورها براي درمان اسهال استفاده مي شده است، ولي تا كنون در اين زمينه مطالعه علمي صورت نگرفته است. ما در اين مطالعه سعي داريم تاثير داروي گياهي پلانتاژل را بر روي بهبود علائم IBS-D بررسي كنيم.
روش بررسي: اين مطالعه به صورت كارآزمايي باليني دوسوكور انجام شده است. 70 بيمار مبتلا به IBS-D در اين مطالعه وارد شدند. بيماران به صورت تصادفي به دو گروه مساوي 35 نفري(پلاسبو و دارو) تقسيم شدند. در اولين ويزيت،كليه بيماران به مدت دو هفته بدون دارو تحت نظر گرفته شدند. سپس در دومين مراجعه علائم بيماران بررسي گرديد. در انتهاي دو هفته درمان و سه هفته پس از اتمام دوره درمان شدت علائم بررسي شد.
يافته ها: در انتهاي دو هفته درمان، كليه علايم در هر دو گروه بيماران بهبود نشان داد، اما شدت نفخ، احساس دفع ناكامل، وجود مخاط در مدفوع و احساس فوريت در دفع در گروه پلانتاژل به طور معني داري بيشتر از گروه كنترل كاهش يافته بود. ارزيابي علائم بيماران 3 هفته بعد از كامل شدن دوره درمان نشان داد شدت درد شكم، تعداد دفعات اجابت مزاج در روز، نفخ و احساس فوريت در دفع بعد از سه هفته قطع درمان در گروه دارونما به ميزان اوليه برگشته بود. در حاليكه شدت كليه علائم در گروه پلانتاژل به صورت معني داري نسبت به قبل از درمان كاهش داشت.
نتيجه گيري: تحقيق حاضر اولين كارآزمايي باليني جهت بررسي اثرات پلانتاگو ماژور برروي علائم IBS-D مي باشد. بر اساس يافته هاي اين مطالعه پلانتاگو ماژور مي تواند با هزينه كمتر و تحمل پذيري بيشتر سبب بهبود علائم در بيماران مبتلا بهIBS-D شود.
منبع: مجله علوم پزشكي رازي
پیوست:
plantagel.jpg
plantagel.jpg [ 41.19 KiB | 4572 بار مشاهده شده است ]

آخرین بار توسط آرش در دوشنبه اردیبهشت 29, 93 1:39 pm ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 27, 93 7:39 am 
آفلاین
کاربر فعال

این آقای دکتر شهرام آگاه دکتر من بود. پیش ایشون آندوسکوپی بیوپسی هم کردیم. و آخر سر قرص مزالازین داد.

پیش دکتر هاشمی هم رفتم. یعنی پیش تمام گنده های گوارش ایران رو رفتم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 3:18 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: متاهل،26ساله
من یکسره اسهال دارم پلانتاژل رو امتحان کردم خوبه

من پیش کلی متخصص رفتم اندازه گلابی هم سرشون نمیشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 7, 93 7:44 pm 
آفلاین

منم یکسره اسهال دارم بدون لوپرامید نمی تونم زندگی عادی داشته باشم البته بغیر از کلوفک و لوپرامید هیچ داروی دیگه ای رو امتحان نکردم با این وجود یه روزهایی خیلی حالم بد میشه و روحیه ام رو از دست میدم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 8, 93 5:57 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
mana88 نوشته است:
منم یکسره اسهال دارم بدون لوپرامید نمی تونم زندگی عادی داشته باشم البته بغیر از کلوفک و لوپرامید هیچ داروی دیگه ای رو امتحان نکردم با این وجود یه روزهایی خیلی حالم بد میشه و روحیه ام رو از دست میدم

سلام خوبین؟
کلوفک هم تو تاثیرش مث لوپرامید هس؟یافرق میکنه؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 2, 93 9:34 pm 
آفلاین

کلوفک هیچ اثری نداشت

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 2, 93 11:48 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
mana88 نوشته است:
کلوفک هیچ اثری نداشت

سلام
شما اگه تاحالا فقط کلوفاک و لوپرامید رو امتحان کردین،میتونین اینبار با مشورت و تجویز پزشکتون از کلیدینیوم سی هم استفاده کنین،واسه اسهال خوبه نسبتا

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 2, 93 1:11 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

درمان سندرم روده تحريک‌پذير اسهال غالب با استفاده از داروی گياهی پلانتاژل: کارآزمايی بالينی دوسوکور تصادفی

زمينه و هدف:�علی رغم شيوع بالای سندرم روده تحريک‌پذير اسهال غالب (IBS-D)، درمان آن همچنان مشکلی مهم برای پزشک و بيمار باقی مانده است. پلانتاگو ماژور از قديم و در بسياری از کشورها برای درمان اسهال استفاده می‌شده است، ولی تا کنون در اين زمينه مطالعه علمی صورت نگرفته است. ما در اين مطالعه سعی داريم تاثير داروی گياهی پلانتاژل را بر روی بهبود علائم�IBS-D بررسی کنيم.
روش بررسی: اين مطالعه به صورت کارآزمايی بالينی دوسوکور انجام شده است. 70 بيمار مبتلا به IBS-D در اين مطالعه وارد شدند. بيماران به صورت تصادفی به دو گروه مساوی 35 نفری(پلاسبو و دارو) تقسيم شدند. در اولين ويزيت،کليه بيماران به مدت دو هفته بدون دارو تحت نظر گرفته شدند. سپس در دومين مراجعه علائم بيماران بررسی گرديد. در انتهای دو هفته درمان و سه هفته پس از اتمام دوره درمان شدت علائم بررسی شد. آناليز داده‌ها به وسيله نرم افزار SPSS v.15 انجام شد.�از تستهای Chi-square, Paired T-test و Independent sample t-test جهت آناليز استفاده گرديد.
يافته‌ها: در انتهای دو هفته درمان، کليه علايم در هر دو گروه بيماران بهبود نشان داد، اما شدت نفخ، احساس دفع ناکامل، وجود مخاط در مدفوع و احساس فوريت در دفع در گروه پلانتاژل به طور معنی داری بيشتر از گروه کنترل کاهش يافته بود. ارزيابی علائم بيماران 3 هفته بعد از کامل شدن دوره درمان نشان داد شدت درد شکم، تعداد دفعات اجابت مزاج در روز، نفخ و احساس فوريت در دفع بعد از سه هفته قطع درمان در گروه دارونما به ميزان اوليه برگشته بود. در حاليکه شدت کليه علائم در گروه پلانتاژل به صورت معنی داری نسبت به قبل از درمان کاهش داشت.
نتيجه‌گيری: تحقيق حاضر اولين کارآزمايی بالينی جهت بررسی اثرات پلانتاگو ماژور برروی علائم IBS-D می‌باشد. بر اساس يافته‌های اين مطالعه پلانتاگو ماژور می‌تواند با هزينه کمتر و تحمل پذيری بيشتر سبب بهبود علائم در بيماران مبتلا بهIBS-D شود.

http://rjms.iums.ac.ir/browse.php?a_id= ... lc_lang=fa

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید