انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 47 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: ورزش
پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 16, 92 12:54 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
سلام به همه دوستان. منم دارم میرم باشگاه بدنسازی.. پارسال یه مدت رفتم درست همین مطلبی که المیرا خانم گفتن پیش اومد, اولش خوب بود اما بعد حالم بدتر شد, این فکر دستشویی رفتن یه لحظه ولم نمیکرد, فکر میکنم به این خاطر بدتر شدم که تو غذا خوردن زیاده روی میکردم. الان کم غذا میخورم اما تعداد وعده هامو بیشتر کردم. به خاطر استرس شبی یه دونه قرص کلردیازپوکساید5 میخورم, استرسم خیلی کمتر شده.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 6:44 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام بچه ها. من الآن 1ماهه که مرتب ورزش میکنم. احساس می کنم گوش شیطون کر :lol: حالم بهتر شده. فکر می کنم بی اختیاریم خیلی کمتر شده چون تو این 1 ماه عکس العملی از کسی ندیدم خداروشکر :P

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 8:14 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m1988 نوشته است:
سلام بچه ها. من الآن 1ماهه که مرتب ورزش میکنم. احساس می کنم گوش شیطون کر :lol: حالم بهتر شده. فکر می کنم بی اختیاریم خیلی کمتر شده چون تو این 1 ماه عکس العملی از کسی ندیدم خداروشکر :P

سلام، لطفا دقیقتر بگو چه ورزشی می کنی و روزی چند ساعت و . . .
من یه دوستی دارم که با ورزش (بسکتبال) یبوست مزمن خودش را به طرز باورنکردنی درمان کرد. مشکل بواسیر و شقاق هم پیدا کرده بود دو تا دکتر گفته بودن باید عمل بشی و راه حل دیگه ای نداره ولی همه این مشکلاتش برطرف شد.
من خودم به علت ضعف ورزش زیاد نمی تونم انجام بدم با ورزش های سبکی مثل یوگا و پیاده روی راحت ترم که متاسفانه همین ها رو هم تنبلی می کنم یه مقدار پیاده روی که داشتم از موقعی که ماشین خریدم منتفی شد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 10:45 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام، من سه روز در هفته روزی یک ساعت ورزش تنیس انجام می دم. آقا آرش منم اولش خیلی تنبلی می کردم ولی وقتی وارد یه کاری بشی خود به خود دیگه ولش نمی کنی. الآن احساس می کنم روحیه ام هم بهتر شده. البته تنیس خیلی تحرکش زیاده ولی فکر میکنم حتماً از پسش بر میاین، مثل بدنسازی نیست که قدرت بدنی بالایی بخواد. منم از نظر بدنی ضعیفم. پیاده روی هم خوبه ولی خب به قول شما آدم تنبلیش میشه :lol: به نظرم حتماً یه ورزشی رو شروع کنید، پشیمون نمیشید. ببینید علاقتون تو چیه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 11:48 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
با m1988 جون واقعا موافقم ..ورزش معجزه میکنه.. شاید برای کسایی مث من که مشکل اسهال و احساس فوریت در دفع دارن کمی باعث اذیت بشه ولی برای کسایی که مشکل یبوست و، بی اختیاری یا قاروقور شکم دارن ( به نظر من همین سروصدای شکم دلیل اصلیش تخلیه کامل نشدن روده هاس ..حداقل برامن که اینطوریه)
میتونه معجزه کنه..مخصوصا ورزشایی که تحرک زیادی دارن..
نمیگم پیاده روی کنین چون میدونم برا بیشتر ما پیاده روی خیلی آزاردهندس ولی شدیدطرفدار تردمیل هستم ..چون همین تحرک هس که باعث میشه روده ها کار کنن..
.من تو باشگاه همین که میرم رو تردمیل و میرسم به یه ربع اول احساس میکنم که الان میتونم دستشویی برم!!!!! :shock:

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 11, 92 9:36 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: mazandaran /مجرد
المیرا جان من چند وقته پیش رفتم واسه زانوم دکتر بم گفت تردمیل واست ضرر داره گفت حتی ادم های معمولی هم نباید تردمیل برن بم گفت اگه برن تو پیری دچار مشکل ساییدگی زانو میشن که من الان دارم......منم تو این 2 ماهی که بدن سازی میرم سرو صدای شکمم خوب شده ولی نفخم تا حدودی تازه 3 کیلو هم چاق شدم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 11, 92 12:33 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

المیرا جان دقیقاً همینطوره. تحرک باعث میشه آدم زود به زود دستشویی بره و روده ها منظم تر کار کنن.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 11, 92 1:17 pm 
آفلاین
کاربر فعال

poya نوشته است:
المیرا جان من چند وقته پیش رفتم واسه زانوم دکتر بم گفت تردمیل واست ضرر داره گفت حتی ادم های معمولی هم نباید تردمیل برن بم گفت اگه برن تو پیری دچار مشکل ساییدگی زانو میشن که من الان دارم......منم تو این 2 ماهی که بدن سازی میرم سرو صدای شکمم خوب شده ولی نفخم تا حدودی تازه 3 کیلو هم چاق شدم

پویا جان یه سوال توی این مدت که ورزش بدن سازی میکنی دارویی چیزی هم مصرف میکنی با فقط با ورزش تونستی خوب کنی مشکل سروصدا تو!

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 11, 92 2:46 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: mazandaran /مجرد
mehfarj janاگه منظورت قرصا پودرای بدنسازی هست نه از اونا نخوردم ولی تو این مدت بعضی وقتا دایمیتیکون خوردم که فکر نکنم خوب شدنم واسه قرص باشه ولی تو این مدت که بدن سازی میرم با اینکه غذا زیاد میخورم احساسه سبکی دارم مثل قبلا نیست که کمتر از الان غذا میخوردم ولی ورم میکردم الانم هر وقت غذای نفخ دار بخورم شکمم سروصدا میده ولی حالت عادی فقط نفخ دارمو سرو صدا ندارم :cry:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 16, 92 7:36 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

رقصیدن بهترین ورزشه و بعدش داراز نشست

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 47 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com