انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: barnameye zendegi
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 27, 92 3:18 pm 
آفلاین
کاربر فعال

کلا توی آی بی اس اضطراب علایمش باععث تشدید اضطراب توی امور عادی زندگی میشه واین دو همدیگه رو تشدید میکنن جوری که نمیشه فهمید علت شروع علایم توی آدم کدومه ولی یه مدت که بیخیال آی بی اس شده بودم وکلا بهش فکر نمیکردم خیلی حالم بهتر بود....شاد بودن خیلی تاثیر داره مخصوصا دوستان وآشنایان که شادترن خیلی میتونن تاثیر گزار باشن.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه تیر 30, 92 5:45 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

daghighaaaaaaaaaaan Zahra joon mifahmam chi migiiiii,eine eine maniii,manam gahi migam age aslan nemidoonestam cheme sare ye doreye kootah in moshkel ghat mishod,hameye maha dochare moshkelate roohi ravani shodim be khatere hamin fkr mikonam tooye in ejtemaat behtare beham bishtar energye mosbat bedim.chizi ke man fahmidam ineke kheili az adamayee ke doro vare ma hastand shekameshoon kheili vaghta seda mide vali mese ma azash ghoul nasakhtano be khodeshoon barchasbe ibs nachasboondan dar natije rahat hame ja mirano az chizi nemitarsan ,maha bekhatere inke hasas tarim be in mozoo badtar vasamoon etefagh miofte,be khatere hamine ke roo shakhse man darmanaye takmili ke rooye arameshe maghz asar dare mesle meditation ya yoga ya varzesh be shedat asar bakhshe ;)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 30, 92 4:25 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دقیقااااااااااا باهاتون موافقم ..مغز ما کاملا شرطی شده درحالیکه اگه یه روز فراموش کنیم ک مشکلمون چیه کاملااا خوب میشیم..
من هرازگاهی میزنه به سرم باخودم میگم کاش ضربه مغزی چیزی میشدم همه چی یادم میرفت اونوقت مطمئنم کاملا خوب میشم..
خیلیا هستن زیاد شکمشون صدامیده یا نفخ میشن یا بیرون ازخونه دسشویی شون میگیره و حتی شاید هفته ای دو سه باربیشتر شکمشون کارنکنه ولی اصلا اهمیت نمیدن بهش ولی ما شدیدا حساسیم ..مخصوصا آی بی اسی های ازنوع سروصدای شکم و یبوست و نفخ اینا
متاسفانه انقدر این مسئله رو ماتاثیر بدی گذاشته که ما همه چی مونو به آی بی اس ربط میدیم
چرا مسئولین توجه نمی کنن اخه ؟ :P

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 31, 92 12:43 pm 
:lol: از دست تو المیرا آخه به مسئولین چه ربطی داشت؟خدانکنه ضربه مغزی شی .ضربه مغزی که آدم دور از جون یا دیوونه میشه یا.....
منم دقیقا باهاتون موافقم باید یه جوری یه کاری کنیم که این مغزمون کمتر به این چیزا فکر کنه وبه نظرم یه دکتر روان پزشک می تونه راه حلی برای این مشکل ما پیدا کنه .بیماری ما هم روحیه هم جسمی پس باید دو تا درمان مکمل هم داشته باشیم هم جسمی هم روحی.همین حساس بودنمونه که باعث شده به این بیماری مبتلا شیم.اگه ما هم مثل بقیه این قدر راجع به مسائل کوچیک حساسیت نشون نمی دادیم الان هیچ مشکلی نداشتیم.همش ناشی از اینه که ما نسبت به همه چیز تو زندگی زیادی توجه میکنیم وزیاد بهشون فکر میکنیم.اگه این فکرمون مشغول مسائل مهمتر زندگیمون بشه اصلا یادمون میره که مشکلی داشتیم وطبیعتا این بیماری پررو هم روش کم میشه ودست از سرمون بر میداره.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 11:50 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

س لللام رفیقان عزیزم که ای بی اس شده واسشون یه غول :evil: همونجوری که قبلا گفتم خودمون حساسیم حساسیت خودمون اسمش تلقینمن دقیقا وقتی یجامیرم میگم النه که دلم صدابده وچون دلم حرف گوش کنه همون موقع صدامیده وقتی که من فکرکردم دیدم دلم چقدرحرف گوش کنه که وقتی من میگم الان صدامیده همون موقع صدامیده پس شروع کردم به گفتن اینکه دلم صدانمیده ومن اجازه نمیدم غرورموخودم خردکنم ازاون موقع که بجای تلقین بده تلقین خوبه روجایگزین کردم 98%خوب شدم واعتمادبنفسموبدست اوردم ودوستانی که مشکل سروصداشکم دارین مث من شماباحفظ ارامشتون میتونین خوب شین قول100درصدمیدمتون ولی اونایی روکه مشکل خرج گاز دارنونمیدونم شرمندشونولی ضررنمیکنن انجام بدن ایناواسه حفظ روانه ویک راه حل واسه حفظ ارامشتون میگم انجام بدین عالیه :idea: اول چشماتونوببندید بعدنفس عمیق بکشین تاشماره10بشمارین موقعی که دارین تاشماره 10میشمارین حواستون فقط به شمارش اعدادباشه نه هیچی دیگه وقتی تموم شد چشماتونوبازکنین اگه این روشو امتحان کردین واسه حفظ ارامشتون جواب دادخبربدین راه بعدیوبگم ممنون :geek:

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 5, 92 12:18 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: mazandaran /مجرد
نازگلک جان منم روش شمارش تا 10 رو انجام دادم ولی همیشه جواب نمیده و نمیتونم حواسم کامل به اعداد باشه گاهی اوقات این روش بیشتر استرسمو زیاد میکنه ولی در کل برای کنترل ای بی خوبه ولی اگه ما ای بی اسی ها اگه از اسم مریضیمون خبر نداشتیم واقعا بی خیال بودیمو استرسم نداشتیم که شکممون صدا بده....

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 7, 92 7:21 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

cheghad jalebe ke hamamoon ye vaziato darimo engar hame daran az zaboone khodam harf mizanan :)))bacheha tosieyeye dooste khoobemoon aghaye mohammadam kamelan doroste ...ertebate saate khab ba ibs kamelan sabet shodast va moshkel manam az kam khabi shooroo shod,man khodam shuru kardam daram roo yoga o varzesho meditation kar mikonam ,omidvaram hamamoon zoodtar khoob shim ;)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 22, 92 5:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

درسته.منم برنامه خواب و بيداريم نا منظمه و اصلا خود اين مريضي برا من وقتي شروع شد كه خوابم بهم ريخته بود.ولي دوره هايي هست كه زياد مي خوابم يا منظم مي خوابم ولي تغييري توي حالم ايجاد نميشه.دوستي نوشته كه افرادي هستن كه روزي يكبار دفع صورت مي گيره و مشكلي ندارن.ولي براي من روزي چند بار دفع صورت ميگيره.دفع ناقص هم نه!!!يعني يك صبح تا ظهر در مدت يك ساعت دو بار دفع زياد و يكبار دفع كم صورت ميگيره تا بعدش شايد بتونم با خيال نيمه راحت براي دو ساعت بيرون برم وگرنه درد و نفخ و صدا ولم نميكنه و تا شب هم بسته به ميزان استرس،باز هم چند بار دفع دارم.كسي هست كه علايم مشابه من داشته باشه؟ فكر مي كنم مقدار مواد غذايي كه تبديل به ضايعات ميشه توي بدن من،به اندازه ضايعات يك هفته افراد عادي هستش

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 24, 92 2:46 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

aksare ma hamintori hastim dooste man,man ham sob ha chand bar daf mikonam age esters dashte basham,maha be noee sooe jazb darim va ziad daf mikonim

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 25, 92 11:58 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اينطور كه ميگن اي بي اس هيچ بيماري نيست و باعث بروز مشكلات جدي نميشه.ولي با اين عدم جذب فكر ميكنم كم كم همه بدن به خاطر جذب نكردن انواع ويتامين و غيره دچار آسيب هاي جدي ميشه.من الان چند ساله دچار درد زانوي شديد هم شدم كه يا به خاطر دستشويي هاي طولانيه يا همون مسئله جذب نشدن.بيحالي و زود خسته شدن هم تاثير همين عدم جذبه.ضمن اينكه براي اي بي اس ميگن دفع ناقصه و به اين خاطر فرد فكر ميكنه نسبت به افراد عادي بيشتره.ولي براي من يكي كه اينطور نيست يعني تصور الكي نيست.
فكر نمي كنم همه دوستان اين مسئله رو داشته باشند

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید