انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه شهریور 1, 92 1:15 pm 
آفلاین
کاربر ساده

دوست ندارم کسی مریض باشه ولی وقتی مطالبو خوندم خوشحال شدم که تنها نیستم من تا 3 ساله پیش نمیدونستم این مشکل مریضیه من دوست دارم با همگی بیشتر اشنا شم ولی نمیدونم چه جوری؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 7, 92 11:28 pm 
آفلاین

سلام الهام جان خوبی؟ ما تقریبا در این انجمن مشکلات مشابهی داریم از همین جا می تونیم به همدیگه کمک کنیم درباره بیماریتو عوارضی که برات به وجود آورده بیشتر برامون توضیح بده شاید بتونیم تبادل اطلاعات کنیم وبهبود همه بچه های انجمن کمک کنیم. بدون که تنها نیستی

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 15, 92 9:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
با سلام به دوستان.
من در حدود 3 سال هستش که این مشکل رو دارم و واقعا یکی از بدترین بیماری هاست.
2 ترم به اخر دانشگاه تموم بشه بر اثر تنشی که تو دانشگاه بوجود آمد مبتلا شدم.
از دارو های اعصاب نورتریپتیلین رو مصرف کرده ام ولی به نظر من چون از دکتر های زیادی پرسیدم دارو های اعصاب از قبیل افسردگی که یکیش نورتریپتیلین هستش فقط عصب که مربوط به گوارش هستش رو بی حس می کنه همین باعث میشه که احساس نفخ نکنی و دارو های که باز جذب سروتونین هست که سراترالین و فلوکسیتین (که فلوکسیتین مصرفش کرده ام) باعث بهبود اعصاب روده می شه.
به نظر من دارو های اعصاب جز بی حس کردن عصب کارایی ندارن و عوارض شون هم یبوست هستش .
من خیلی تو اینترنت هم انگلیسی و هم فارسی گشتم.
می خوام به طور جدی تجربیاتم رو اینجا بگم.
علل بی اختیاری خروج گاز از باقیماندن مدفوع در موقع دفع مدفوع در انتها روده بوجود می اید .این یعنی کسی که یبوست داره برای دفع می ره و دفع مدفوع ناقص داره .که خوده این مدفوع که در انتها روده می مونه باعث تولید گاز میشه .
علل دوم بی اختیاری خروج گاز از ضعیف بودن عضلات کف لگن هستش خیلی افراد هستن یبوست و دفع ناقص مدفوع دارن اما بی اختیاری ندارن .
به نظر من عضلات کف لگن در صورت تضعیف می توانند در موقع دفع مقداری از مدفوع رو درون روده باقی بگذارن.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 15, 92 10:13 pm 
آفلاین
کاربر ساده

داشت یادم می رفت.
در بررسی های که رو من شده اول از عکس رادیولوژی که به نام باریم انما که یک عکس رنگی از مری شروع شده و معده و روده تا انتها.
به نظر من این عکس خیلی مذخرفه چون بعدها از دکتر دیگه شنیدم می گفت که ibs رو از این عکس تشخیص نمیدن.
کولونوسکوپی شدم و همش نرمال بود و مانومتری شدم که باز نرمال بود.
واقعا وقتی جواب اینا می گرفتم اول خوشحال می شدم که هیچی نیست اما بعدش ناراحت که مشکل از کجاست.
الان دارم روش بیو فیدبک رو انجام میدم .6 جلسه رفتم.یبوستم تا حدی خوب شده. اما هنوز بی اختیاری دفع گاز دارم.
تو هر بیوفیدبک 15 دقیقه اول با جریان برق خیلی ضعیف جلسه شروع میشه.بعدش تو صفحه مانیتوری تو کابین بیوفیدبک هست فیزیوتراپ میگه که 10 ثانیه منقبض می کنی بعدش 10 ثانیه ریلکس.که 10 دقیقه این حرکت انجام میدی و تو 5 دقیقه بعدی به همراه نفس عمیق که می کشی و حالت دفع داری انگار داری مدفوع رو دفع می کنی.
فیزیوتراپیست میگه که 60 تا 70 درصد بهبودی داره خوبیش اینکه هیچ عوارضی نداره.تازه عضلات کف لگن تقویت میشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 8:53 am 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام rasa
ممنون که این پستو گذاشتی و تجربیاتتو به ما هم میگی. شما این روش بیوفیدبک رو هنوزم انچام میدی؟؟ اگه انجام میدی ممنون میشم هر بار بیای نتیجشو به ما هم بگی.
در مورد دلیل بی اختیاری گاز هم من شنیدم که به دلیل حرکات غیر عادی روده هستش یعنی به دلایلی، در این حرکات اختلال ایجاد میشه و باعث میشه روده نسبت به گازی درش هست واکنش نشون بده. ودر مورد دفع ناقص هم خیلیا هستن که اسهال دارن و بی اختیاری. یعنی روده هاشون به طور کامل تخلیه میشه و باز هم بی اختیاری دارن. پس به دفع ناقص هم مربوط نمیشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 7:56 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سلام rasa جان
خیلی خوش اومدی به جمع ما
به قول دوستمون هر جلسه که میری بیوفیدبک بیا اینجا نتیجشو واسه ما هم بزار
به نظرت واسه بی اختیریم جواب میده؟؟؟
مشکل اصلی خودمون بی اختیاریه، اگه موثر باشه منم حتما امتحانش میکنم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 9:57 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام m1988.امیدوارم که همه کسایی که ibs دارن خوب بشن.(بخصوص کسایی که بی اختیاری گاز دارن)
به روی چشم. من تا حالا 6 جلسه بیوفیدبک رفتم و هفته 2 بار می رم برای هفته آتی هم نوبت دارم.
نمی دونم که چرا کسایی که ibs اسهال دارن هم بی اختیاری دفع گاز دارن.اما الان که اینو گفتی من دارم بهش فکر می کنم وقتی که من شب قبل از کولونوسکوپی از 4 بسته پودر پگ که ملین برای تمیز کردن روده ها و امادگی کولونوسکوپی هستش مصرف کردم باز هم نفخ و بی اختیاری داشتم. .من تا الان 4 تا دکتر گوارش رفتم و 1 دکتر کولورکتال هیچ نتیجه ای نگرفتم .

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 10:43 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

من خودم جزء افرادی بودم که اوایل هم اسهال داشتم هم بی اختیاری. ولی الآن مشکل اسهالم کاملاً برطرف شده. اون زمان برام واقعاً عجیب بود که چرا وقتی دستشویی میرم و روده هام کامل تخلیه میشن بازم دفع گاز دارم. ولی طبق مطالعاتی که تو سایت خارجی آی بی اس کردم ونظرات افراد مختلف رو خوندم متوجه شدم که همه این افراد همگی دچار اسپاسم روده هستن و حرکات روده هاشون غیر طبیعیه. من فکر میکنم عامل اصلی همینه. امیدوارم که از این روش بیوفیدبک دیگه نتیجه بگیری چون واقعاً هممون خسته ایم...

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 16, 92 12:22 am 
آفلاین
کاربر ساده

khosh be halet m19.. hadeaghal taklifet ba khodet moshakhase man nemidonam az noe yobosatam ya eshal .tazegiya mikham beram tebe sozani badesham age j nabinam :D bayad beram biofidik khodaya na omidemon nakon

آخرین بار توسط Elham در جمعه آبان 17, 92 10:58 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 17, 92 9:46 am 
آفلاین
مدیر انجمن

الهام جان چه فایده حالا به فرض هم تکلیفم با خودم مشخص باشه ولی وقتی درمانشو نمی دونیم دیگه به حالمون چه فرقی می کنه؟؟ :( الهام یعنی شما نمی دونی اسهالی یا یبوست؟؟ :shock: شاید خب از هر دو نوعش هستی. ;)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com