با سلام و خسته نباشید
من چون چندین سال با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم با برادرم که 25 سال که در امریکا است در مورد بیماری ای بی اس سوال میکنم و اون چون کمی تحطیلاتش مربوط به فیزیولوژی است
اطلاعات نسبتا خوبی به من میده .نمیخوام زیاد امیدوارتان کنم ولی چند هفته پیش که باهاش صحبت کردم گفت چون این بیماری فقط مشکلات دردی داره و کیفیت زندگی ادمهای درگیراین بیماری رو میاره پایین و خطر جدی برای سلامتی نداره سالهای قبل شرکت های دارو سازی زیاد بری کشف دارو جهت درمان آی بی اس رقبتی برای سرمایه گذاری نمی کردنند (قابل ذکر است برادرم برای سرمایه گذاری در شرکت های دارو سازی کمی فعالیت میکنه ) ولی در سال های اخیر با توجه به جامعه آماری بالای این بیماری شرکت های دارو سازی سرمایه گذاری و تحقیقات زیادی کردنند که در سال جدید میلادی نتیجه خیلی عالی برای معرفی داروهای جدید وجود داره ولی این نکته قابل توجه است چون این شرکتها به فکر سود سهام خود می باشند فرمول اصلی
دارو ها پیش خودشون محفوظ است یعنی اینکه فقط باید داروهای اورجینال مورد مصرف بشه تا تاثیر خودشون بکنه و با توجه به پایان تحریم ها میتونیم به این دارو ها دسترسی پیدا کنیم.
به امید خدا باید در سال جدید امیدوار بود . مادربزرگم خدا بیامرز همیشه میگفت ناامید فقط شیطانه .