انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 7, 92 9:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نسترن خانم، فکر کنم منظورتون انگل "ژیاردیا" باشه که در کشورهای کمتر توسعه یافته شیوع داره. من چند دفعه و در سال های مختلف آزمایش مدفوع دادم که چیزی نشان نداد. اگر یک پزشک اصولی کار کرده باشه باید آزمایش های مختلف تجویز کنه و وقتی به بیماری مشخصی نرسه به تشخیص سندرم روده تحریک پذیر فکر کنه.
شروع بیماری من با شوک عصبی که همراه نبود ولی افسردگی خفیف داشتم ولی شما کسی را می شناسید که نگرانی استرس و . . . نداشته باشه؟ اینها در یک زندگی شهرنشینی وجود داره. من افراد زیادی را می شناسم که با استرس دچار نفخ و اسهال و یبوست می شوند حتی ممکنه چند ماه هم طول بکشه ولی با برطرف شدن مشکل و استرس مشکل گوارشی آنها هم حل شده. ای بی اس با وجود اینکه ناشناخته است ولی تعریف مشخصی داره و به هر مشکل گوارشی گفته نمیشه. خیلی از دوستان تو این انجمن شروع مشکلشون با آنفولانزا بوده که ربطی به مسائل روانی نداره.
مثال اون قرص را به این دلیل گفتم که بهبودی که اون دارو بهم داد این باور را ایجاد کرد که درمان شدم ولی این تلقین قوی هم فایده ای نداشت. در مورد ناخودآگاه هم مهمترین ابزار اصلاح اون هیپنوتیزم است ولی اگر هیپنوتیزم ای بی اس را معالجه می کرد الان نه این فروم تشکیل شده بود نه ما داشتیم بحث می کردیم و نه میلیونها نفر تو دنیا همه روزه دنبال راهی برای درمان این سندرم می گشتند.
من نقش تلقین و باورهای منفی و روان درمانی را در این سندرم کم می دونم و برعکس فکر می کنم که ما را به بیراهه می کشونه و وقتمون را تلف می کنه همانطور که در مورد خودم مدت زیادی را با بی توجهی به بیماریم و بقول معروف کوچه علی چپ زدن گذروندم ولی فایده ای نداشت.
ولی بهرحال مشتاقم که در جریان تجربه شما در این زمینه قرار بگیرم، شاید اشتباه کرده باشم.
داروی ضدافسردگی حامد را درمان کرد، شما هم با روان درمانی معالجه شدید، امیدوارم که بزودی خبر خوبی در مورد نفر سوم بشنویم و شاید با یک روش دیگه !

آخرین بار توسط آرش در جمعه شهریور 8, 92 2:17 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 7, 92 1:50 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنون نسترن جون واقعا تبریک میگم اره روش تلقین وضمیرناخوداگاه واقعا روش عالی هست که بنظرم یه روش جادوییه مخصوصا رو بیماران ای بی اسی که نوع صدا شکم هستن بقیه رونمیدونم .مشکل اساسی اینه که نه میتونیم خودمونوباورداشته باشیم نه بقیه رو.(البته این نظرمنه)

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 7, 92 3:06 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام آقا آرش
علایم بیماریتو میشه دقیق بگی وبا مصرف چه قرص هایی به طور موقت خوب شده بودی وترک کردی واین که الان برای تکمیل درمانت چه کار میکنی؟...................من شدیدا مخالف نظرت هستم که چیزی به غیر از استرس سبب ایجاد این بیماری شده وصددرصد اطمینان دارم که علت اصلی این بیماری چیزی به جزاسترس نیست ودرادامه مسیر زندگی خود این علایم بیماری هستن که هم استرس رو تشدید میکنن وهم تشدید استرس علایم بیماری رو بیشتر میکنه واین دوباهم باعث بروز علایم بلند مدت در سیستم بدنمون میشه..................راستی چند نفری که توی این گروه نیستن ویکی از دوستان اونا رو میشناسه توسط مصرف داروی اعصاب ومشاوره پیش روانپزش تونستن درمان کامل بشن که یکیشون حتی بعد از 6سال دیگه علایم سابقش رونداره.......پس میشه هم باتجربه دیگران وهم نظر بعضی پزشکای حاذق میشه گفت که این علایم صددرصد درمان داره وهیچ جای ناامیدی نیست وباید درکنار مصرف دارو به روان درمانی رو بیاریم وبا مطالعه وعمل به کتابهایی که نسترن اونا رو معرفی کرده میشه برروی روح وروانمون کارکنیم وعلایم رو ریشه کن کنیم البته به نظر من درکنارش مصرف دارو خیلی میتونه کمک کننده باشه...................نظرت؟؟

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 8, 92 2:45 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mehfarj نوشته است:
سلام آقا آرش
علایم بیماریتو میشه دقیق بگی وبا مصرف چه قرص هایی به طور موقت خوب شده بودی وترک کردی واین که الان برای تکمیل درمانت چه کار میکنی؟

من تو پست های قبلیم توضیح دادم به لینک های زیر یه نگاهی بنداز:
viewtopic.php?f=49&t=50&start=10
viewtopic.php?f=47&t=48&start=10

mehfarj نوشته است:
.......من شدیدا مخالف نظرت هستم که چیزی به غیر از استرس سبب ایجاد این بیماری شده وصددرصد اطمینان دارم که علت اصلی این بیماری چیزی به جزاسترس نیست ودرادامه مسیر زندگی خود این علایم بیماری هستن که هم استرس رو تشدید میکنن وهم تشدید استرس علایم بیماری رو بیشتر میکنه واین دوباهم باعث بروز علایم بلند مدت در سیستم بدنمون میشه

دوستانی که حداقل 3 سال ای بی داشته اند می دونند که ارتباط مستقیمی بین استرس و این بیماری نیست چون در مدت طولانی ما حالتهای روحی مختلفی را تجربه کردیم که در تمام اونها ای بی اس سرجاش بوده و فقط شدتش کم و زیاد شده.
دوستانی که فکر می کنند استرس دلیل اصلی ای بی اس است، یک ماه به بیخیالی کامل بزنند و تحت هیچ شرایطی دچار استرس نشن و ببینن آیا ای بی از بین میره یا نه.

نقل قول:
...........راستی چند نفری که توی این گروه نیستن ویکی از دوستان اونا رو میشناسه توسط مصرف داروی اعصاب ومشاوره پیش روانپزش تونستن درمان کامل بشن که یکیشون حتی بعد از 6سال دیگه علایم سابقش رونداره.

اگه می تونی اطلاعات بیشتری در مورد این افراد بگیر و روش درمانیشون. مثلا اینکه اینها ای بی اس داشتند یا یک سری مشکلات گوارشی موقتی.
یکی از دلایل ای بی اس می تونه بهم خوردن فلور میکروبی روده باشه که در اینصورت درمانش به این سادگی نیست و تنها درمان فعلا پیوند مدفوع هست که اونهم در مرحله تحقیقاتی است.

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 8, 92 5:58 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
نسترن عزیزم دست گلت دردنکنه خانوم..واقعا ممنونم از لطفت

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 9, 92 1:10 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نقل قول:
من تو پست های قبلیم توضیح دادم به لینک های زیر یه نگاهی بنداز:
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php? ... 0&start=10
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php? ... 8&start=10

من دقیقا نفهمیدم مثلا بی اختیاری وسروصدای شکم یا دل درد اینا رو اصلا نداری؟یا مثلا مشکل کاهش وزن یا درددل.....؟میشه بیشتر توضیح بدی

نقل قول:
دوستانی که حداقل 3 سال ای بی داشته اند می دونند که ارتباط مستقیمی بین استرس و این بیماری نیست چون در مدت طولانی ما حالتهای روحی مختلفی را تجربه کردیم که در تمام اونها ای بی اس سرجاش بوده و فقط شدتش کم و زیاد شده.
دوستانی که فکر می کنند استرس دلیل اصلی ای بی اس است، یک ماه به بیخیالی کامل بزنند و تحت هیچ شرایطی دچار استرس نشن و ببینن آیا ای بی از بین میره یا نه.

این حرفتو کاملا رد نمیکنم چون من این تجربه رو داشتم که حتی یه هفته در اوج شادی وخوشحالی بازم مشکل داشتم.....
نقل قول:
اگه می تونی اطلاعات بیشتری در مورد این افراد بگیر و روش درمانیشون. مثلا اینکه اینها ای بی اس داشتند یا یک سری مشکلات گوارشی موقتی.
یکی از دلایل ای بی اس می تونه بهم خوردن فلور میکروبی روده باشه که در اینصورت درمانش به این سادگی نیست و تنها درمان فعلا پیوند مدفوع هست که اونهم در مرحله تحقیقاتی است

من خودم مستقیما با هاشون در ارتباط نیستم ولی میدونم که علایم گوارشیشون دقیقا آی بی اس بوده که چند سالی هم باهاش درگیر بودن ولی حالا بعد از چند سال درمان عصبی درمان کامل شدن ونمونه مستقیمش هم که میتونی باهاش در ارتباط باشی حامده که عضو همین گروپه!

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 9, 92 5:08 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام بچه ها
آقا آرش با شما موافق نیستم چون حداقل در مورد خودم رابطه ای بین استرس و آی بی اسم احساس میکنم. آی بی اس من دقیقاً وقتایی که استرس دارم عود میکنه و وقتایی که کاملاً ریلکس و آروم و شادم مشکلی ندارم. شروع آی بی اسمم همزمان با استرس کنکور و اینا بود. تا اونجایی که من فهمیدم شما گفتید استرسی نیستید ولی افسردگی خفیف داشتید.درسته؟؟ شاید همون افسردگی باعث تضعیف دستگاه گوارش شما شده باشه. شاید در مورد بیماری های روان تنی شنیده باشید. آی بی اس از این دسته بیماری هاست.
من این مطلب رو از اینترنت دیدم:
بیماری های «سایکوسوماتیک» بیماری های جسمی هستند که عوامل روانی در شروع و تشدید آنها مؤثرند. منظور این نیست که فقط علل روانی در به وجود آوردن این اختلالات دخالت دارند بلکه عوامل دیگر هم دخالت داشته منتهی عوامل روانی به صورت عوامل تسریع کننده یا کاتالیزور عمل می کنند.
فرضیات موجود در رابطه با بیماری های روان تنی

1ـ فرضیه استرس: طرفداران این فرضیه عامل بروز این بیماری ها را استرس می دانند. یک استرس ناگهانی و قوی یا چند استرس پشت سر هم به صورت تکرار شونده می تواند بیماری را بارز کند.

2ـ نظریه اختصاصی بودن: معتقدان به این نظریه می گویند استرس تنها عامل به وجود آورنده نیست بلکه باید روان پویایی خاصی در شخص وجود داشته باشد و آن روان پویایی خاص با آزار و اذیت که برای فرد به طور دائم ایجاد می کند بالاخره بیماری سایکوسوماتیک را در فرد ایجاد خواهد کرد.

3ـ فرضیه آسیب پذیری عضوی: طرفداران این نظریه معتقدند آسیب پذیری عضوی از قبل باید در فرد وجود داشته باشد که تحت تأثیر عوامل مخرب، تشدید شده و باعث بیماری روان تنی شود.

4ـ نظریه التقاطی: که شامل مجموعه سه نظریه فوق است. یعنی هم استرس، هم روان پویایی و هم آسیب پذیری عضوی خاص، هر سه می تواند در ایجاد و بروز بیماری سایکوسوماتیک دخیل باشند.
متن کامل با منبعشو اگه خواستید براتون می ذارم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 9:32 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mehfarj نوشته است:
نقل قول:
من دقیقا نفهمیدم مثلا بی اختیاری وسروصدای شکم یا دل درد اینا رو اصلا نداری؟یا مثلا مشکل کاهش وزن یا درددل.....؟میشه بیشتر توضیح بدی

بی اختیاری وسروصدای شکم ندارم. درد بعضی وقتها، کاهش وزن هم بیشتر از 10 کیلو تو این 7 سال بیماری.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 10:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m1988 نوشته است:
نقل قول:
آقا آرش با شما موافق نیستم چون حداقل در مورد خودم رابطه ای بین استرس و آی بی اسم احساس میکنم.

ممنون که نظرتون را گفتید چون هدف اصلی من شنیدن نظر دوستان(همدردان) است نه چیز دیگه.
نقل قول:
آی بی اس من دقیقاً وقتایی که استرس دارم عود میکنه و وقتایی که کاملاً ریلکس و آروم و شادم مشکلی ندارم.

خوشبحالتون کاش من جای شما بودم و با کنار گذاشتن استرس مشکلم حل می شد، پیشنهاد می کنم که مدیتیشن و یوگا را امتحان کنی.
نقل قول:
شروع آی بی اسمم همزمان با استرس کنکور و اینا بود.

خانه ای را در نظر بگیرید که گاز نشت کرده است، صاحبخانه به خانه می یاد و کلید برق را میزنه. بر اثر جرقه کلید برق خانه منفجر میشه. حالا به نظر شما علت انفجار نشت گاز بوده یا زدن کلید برق؟ من میگم علت نشت گاز بوده و روشن کردن کبریت یا کارهای دیگه هم می تونست باعث انفجار بشه.
نقل قول:
تا اونجایی که من فهمیدم شما گفتید استرسی نیستید ولی افسردگی خفیف داشتید.درسته؟؟ شاید همون افسردگی باعث تضعیف دستگاه گوارش شما شده باشه.

قبول دارید که اکثر افراد در کشور ما مخصوصا شهرنشین ها افسردگی خفیف دارند. یک نظریه هست که میگه آدم ها وقتی به میانسالی میرسن دچار این حالت میشن که طبیعیه و حتی مفید هم هست.
نقل قول:
شاید در مورد بیماری های روان تنی شنیده باشید. آی بی اس از این دسته بیماری هاست.

این فقط یک فرضیه است که ثابت نشده است.
نقل قول:
من این مطلب رو از اینترنت دیدم: بیماری های «سایکوسوماتیک» بیماری های جسمی هستند که عوامل روانی در شروع و تشدید آنها مؤثرند. منظور این نیست که فقط علل روانی در به وجود آوردن این اختلالات دخالت دارند بلکه عوامل دیگر هم دخالت داشته منتهی عوامل روانی به صورت عوامل تسریع کننده یا کاتالیزور عمل می کنند.

عوامل روانی در تمام بیماری ها تشدید کننده است حتی یک سرماخوردگی ساده. کسی منکر این قضیه نیست.
نقل قول:
فرضیات موجود در رابطه با بیماری های روان تنی
1ـ فرضیه استرس: طرفداران این فرضیه عامل بروز این بیماری ها را استرس می دانند. یک استرس ناگهانی و قوی یا چند استرس پشت سر هم به صورت تکرار شونده می تواند بیماری را بارز کند.
2ـ نظریه اختصاصی بودن: معتقدان به این نظریه می گویند استرس تنها عامل به وجود آورنده نیست بلکه باید روان پویایی خاصی در شخص وجود داشته باشد و آن روان پویایی خاص با آزار و اذیت که برای فرد به طور دائم ایجاد می کند بالاخره بیماری سایکوسوماتیک را در فرد ایجاد خواهد کرد.
3ـ فرضیه آسیب پذیری عضوی: طرفداران این نظریه معتقدند آسیب پذیری عضوی از قبل باید در فرد وجود داشته باشد که تحت تأثیر عوامل مخرب، تشدید شده و باعث بیماری روان تنی شود.
4ـ نظریه التقاطی: که شامل مجموعه سه نظریه فوق است. یعنی هم استرس، هم روان پویایی و هم آسیب پذیری عضوی خاص، هر سه می تواند در ایجاد و بروز بیماری سایکوسوماتیک دخیل باشند.

در نظریه اول که بیشترین اهمیت را به استرس داده گفته که استرس بیماری را بارز می کند و نه بوجود می آورد (اگه درست فهمیده باشم)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 12:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آقا آرش من فکر میکنم مشکل شما با بیشتر اعضای این انجمن فرق داره.مشکلی که اعضای این انجمن داره تا جاهایی زندگیشون وازدواج ودرس وکارو....رو تحت تاثیر خودش قرار داده به خاطر درست برقرارنشدن روابط اجتماعی،کمبود اعتماد به نفس ناشی از بیماری وهزاران مشکل عدیده دیگر که فکرنمیکنم کسایی که بی اختیاری وسروصدای شکم رو نداشتن تجربش کرده باشن!
مشکل شما بیشتر بر سوجذبه وباید اونو رسیدگی کنید البته نمیگم مشکل شما کمه ولی بایدبا این دید توی این انجمن صحبت کنید که اعضای اون حاضرن هر راهی رو برن تا از شر اون دوتا مورد که گفتم راحت شن وزندگی اجتماعی طبیعی مثل همه ادمای سالم داشته باشن........لطفا کمی تامل!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید