المیرا نوشته است:
نگار جون شما کولیت اولسروز داری؟ یعنی همراه مدفوع خون هم دفع میکنی؟ جونم اگه اینطوره حتما دوباره دکتر برو و درمان دارویی شو انجام بده ..شما کولونوسکوپی شدین؟
چون تو کولیت اولسروز ،روده ها حالت زخمی دارن و اگه درمان دارویی انجام نشه اوضاع وخیم تر میشه و مطمئنا استرس خیلی تشدیدش میکنه..
من یه دوست داشتم که کولیت اولسروز داشت و با درمان دارویی مستمر الان حالش خوبه خوب شده..
ممنون عزیزم از توجه ات، المیرا جون دقیقا یادم نیست اسمش اینم میشد یا نه چون اون موقع 10 یا 11 سالم بود، اما طبق گفته آقا آرش فک کنم همین باشه چون کولیت عصیبه ؛ کولونوسکوپی و هم آندروسکوپی هم همون موقع شدم ؛ و در کولونوسکوپی نشون داد که زخم نیست بلکه یه التهاب خیی کوچیک در روده ام بود که دکتر گفت باید از استرس دوری کنم و یه چند تا قرص داد ؛ اون موقع خون در مدفوعم شدید بود اما الان خیلی کمه و وقتی یبوستم خیلی شدید میشه یه کم بیشتر میشه
در مورد خون در مدفوع : تا جایی که یادم میاد و دکتر گفته بود ،اگر خون رنگ قرمز تیره باشه یعنی مشکل تقریبا حادی هست
میدونی دیگه خسته شدم ف حوصه دکتر ندارم ولی اون دو تا قرصو دارم مصرف میکنم ببینم نتیجش چیه!
دوست شما هم مشکل بی اختیاری و یبوستو داشت؟