انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 12:51 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آرش نوشته است:
-نگارخانم احتمالا منظور دكتر شما كوليت عصبي بوده. قبلا به غلط به سندرم روده تحريك پذير مي گفتن كوليت عصبي ولي در پزشكي ما يك كوليت اولسرو داريم كه يك بيماري روده اي شديدي هست و در اون خونريزي حتما وجود داره. البته تو اي بي اسي ها هم بعضي مواقع بخاطر بواسير و شقاق ممكنه خونريزي كمي باشه كه قضيه اش فرق مي كنه.

آقا آرش تقریبا دو سال پیش که به یه دکتر گفتم که این دو تا مشکو دارم بهم گفت آی بی اس داری البته بهش گفته بودم که بخاطر کولیتم دکتر زیاد رفتمو ...
اون قدر درگیر این بی اختیاریم شدم که دیگه نمیدونم هنوز مشکل پابرجاست یا نه اما مث گذشته دیگه اون علائم به اون شدت نیست خیلی کمتر شده ؛ لاکتول که پربیوتیک داره استفاده میکنم یبوستم شدید تر میشه ، اول که شروع کردم به خوردن لاکتول و اون دوتا قرص که دوستان هم در حال استفاده هستن ، فک میکردم همه دست به دست هم دادن که یبوستم شدید شده اما وقتی اکتول رو قطع کردم یبوستم بهتر شد(اما باز هم یه کم تردید دارم ) در صورتی که میگن برای یبوست هم خوبه ؛ فک میکنم بواسیر هم داشته باشم البته دکتر هنوز نرفتم . باید سرچ در این مورد کنم .
ممنون آقا آرش از توجهتون و مطالب مفیدی که میذارید .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 1:51 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
گلم دوست من فک کنم مقدار کمی یبوست داشت فقط.. ولی شدیدا دردای شکمی داشت و تب میکردد.. و گاهیم احساس فوریت دردفع و دفع خون گاهی ولی اگه واقعا کولیت اولسروز داشته باشی باید پشت گوش نندازی و حتماپیش دکتر بری نگارجان..شاید واقعا مشکل روده ت با داروهای مربوط به کولیت اولسروز حل شد

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 2:18 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
Negar نوشته است:
لاکتول که پربیوتیک داره استفاده میکنم یبوستم شدید تر میشه ، اول که شروع کردم به خوردن لاکتول و اون دوتا قرص که دوستان هم در حال استفاده هستن ، فک میکردم همه دست به دست هم دادن که یبوستم شدید شده

لاکتول بعید می دونم که یبوست ایجاد کنه ولی نورتریپ تیلین می دونم یبوست می یاره و برای دوستان با یبوست غالب مناسب نیست.
دوستانی که لاکتول مصرف کرده اند نظر بدن. چون در اینصورت گزینه خوبی برای نوع اسهالی هاست.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 8:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

چند سال گرفتار یبوست شدید بودم اما حدود 6 ماهه تنها علامتی که ندارم یبوسته تنها راهش تغیر رژیم غذایی به کل (میتونین مزاج شناسی دکتر خیر اندیش رو دانلود کنید)حتی استرس و اضطرابم توش اثری نداره من کبسول فمی لاکت رو به همراه ماست مصرف میکنم خیلی نفخ رو کم میکنه و احساس میکنم کم کم داره حالم خوب میشه چون معدم دیگه زیاد اذیت نمیکنه با شجاعت خیلی زیادی چند روزیه صبحانه شیر و عسل میخورم نفخمم زیاد نشده مشکلات من از غروب به بعده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 8:59 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من با رژیم غذایی جدید و ورزش تونستم یبوست واحساس دفع بعد از خوردن غذا و سرو صدای شکم ونفخ یعنی همون ورم شکم بعد از غذا خوردن واز همه مهمتر درد که از همون اوایل شروع این بیماری اذیتم میکرد رو کاملا حذف کنم اما مشکل بی اختیاری همچنان پا برجاست

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 10:56 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سایه روشن نوشته است:
(میتونین مزاج شناسی دکتر خیر اندیش رو دانلود کنید)

مشخصه شما در زمینه طب اسلامی! مطالعه داشتید. ممنون میشم مطالبی در این زمینه در فروم بگذارید.
نقل قول:
چند روزیه صبحانه شیر و عسل میخورم نفخمم زیاد نشده مشکلات من از غروب به بعده

خوب چیزی که ما صبحانه می خوریم غروب به روده میرسه و اثرش معلوم میشه. البته بعضی مواد غذایی اثرشون سریعتر مشخص میشه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 3:15 pm 
آفلاین
کاربر فعال

المیرا نوشته است:
گلم دوست من فک کنم مقدار کمی یبوست داشت فقط.. ولی شدیدا دردای شکمی داشت و تب میکردد.. و گاهیم احساس فوریت دردفع و دفع خون گاهی ولی اگه واقعا کولیت اولسروز داشته باشی باید پشت گوش نندازی و حتماپیش دکتر بری نگارجان..شاید واقعا مشکل روده ت با داروهای مربوط به کولیت اولسروز حل شد

نمیدونم عزیزم ؛ آخه من با شروع بیماریم که کولیت روده باشه این مشکلاتمم نمایان شد و من مرتبا دارو مصرف میکردم برای کولیتم ولی مشکلم خوب نشد اما کولیت روده ام خیلی بهتره ، باشه گلم ممنون از توجهت سعی میکنم پیش دکتر برم و مطمئن شم که از اون لحاظ کاملا خوب شدم یا نه :*

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 3:21 pm 
آفلاین
کاربر فعال

[quote="آرش]
لاکتول بعید می دونم که یبوست ایجاد کنه ولی نورتریپ تیلین می دونم یبوست می یاره و برای دوستان با یبوست غالب مناسب نیست.
دوستانی که لاکتول مصرف کرده اند نظر بدن. چون در اینصورت گزینه خوبی برای نوع اسهالی هاست.[/quote]
من اکثر مواقع یبوست دارم موقعی که یبوست ندارم اسهال که غالبا یبوسته ، وقتی این 3 تا قرصو استفاده کردم یبوستم بیشتر شد ، ولی با قطع لاکتول بهتر شدم ؛ دوباره شروع میکنم به خوردنش تا ببینم طبق شرایطم حالم عوض شده یا بخاطر اون قرص بوده!
یکی از دوستان به منم معرفی کرد که بخورم و گفت که برای هردوش مفیده ، دوستان لطفا بیایید نظر بدید .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 10:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من بیشتر روزا حداقل یه ساعتی سخنرانی های دکترای طب سنتی رو گوش میدم (خیلی علاقه دارم)باشه هر مطلبی که مربوط به این بیماری باشه میذارم من بیماری های دیگه هم داشتم که الحمد الله با روشهای درمانی همین طبیبها خوب شده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 11:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

یکی از راه های درمان ای بی اس مخصوصا نوع یبوست ترکیب دارویی عسل+بارهنگ+یه لیوان عرق نعنا هستش که باید یه قاشق مربا خوری بارهنگو بریزی تو عرق 10 دقیقه بجوشونی (با حرارت کم)بعد عسل رو بهش اضافه کنی و یه ساعت قبل از غذا بخوری 70 در صد مریضیای معده رو هم درمان میکنه مثل ترش کردن این چیزا تا 80 روز یبوستو صد در صد درمان میکنه ولی باید غذا های با مزاج گرم بیشتر بخورین مخصوصا شبا روی من که تاثیر داشته من 50 روز مصرف کردم البته من رژیم غذایمو کامل عوض کردم اینم خیلی تاثیر داشته

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com