انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه مهر 29, 92 12:01 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دوستان آیا راه حل یا درمان دارویی برای حل مشکل احساس فوریت در دفع پیدا کردین؟
خیلی مسئله ی مزخرفی هستش خب :cry:
من تقریبا تو این مدتی که درگیر این بیماری هستم گوش شیطون کر مشکل اسهالم حل شده.. فک کنم به مرور زمان خودش خوب شد چون من درمان دارویی مستمری رو پیگیر نبودم ولی این احساس فوریت در دفع واقعا خیلی سخت و آزار دهنده هستش

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 9:37 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
یعنی همه چی نرمال و عادی است فقط فوریت دفع وجود داره ؟
فکر کنم هر دارو یا کاری که مشکل شلی مدفوع و نفخ و . . . حل کنه روی این مسئله هم تاثیر گذاره.
راستی نتیجه مصرف نورتریپ تیلین چطور بود؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 12:34 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

نه خوب انقدام نرمال نیس اصلا! :? مثلا نفخ هم دارم گاهی هم قاروقور شکم..
ولی چیزی که خیلی اذیتم میکنه احساس فوریت در دفع هستش!
فعلا تقریبا دوهفته س که شروع کردم چون دوزش 10 میلی گرمی هستو روزی یه دونه میخورم فک کنم زوده درموردش قضاوت کنم :( ولی خیلیم بی تاثیر نبوده ..بنظرم اینجور قرصا در طولانی مدت نتیجه میدن .. توکلمون به خداس
شما چطوررین؟ الان پیگیر چه درمانی هستین؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 1:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من مدت طولانیه روی رژیم غذایی کار می کنم و به کمتر از درمان کامل قانع نمیشم.
به نتیجه ای نرسیدم ولی با لجبازی دارم ادامه میدم. بحث جالبیه این تغذیه. بشر از لحاظ تغذیه وضعیت اسفباری داره حتی اونهایی که سالم هستند. با وجود پیشرفت های علمی زیاد بشر، از لحاظ تغذیه میشه گفت کاملا سردرگمه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 8:08 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من هم کاملا با شما موافقم اقا ارش نظر من همینه برای درمان ای بی اس اول غذا درمانی یعنی غذای ما دوای ما و دوای ما غذای ما باشه با همین کار اجابت مزاج من نرمال شده و احساس فوریت در دفع که گریبان گیر من هم بود احساس دفع بعد از غذا خوب شده به اضافه ی درد های شکمی خیلی شدید روی بی اختیاری هم تاثیر داشته اما نه زیاد الان دارم برای درمان این مشکل روان درمانی میکنم ببینم جواب میده یا نه 6 ماه هم برای این وقت میذارم به امید خدا جواب میده اقا ارش به نظر من بچه هایی که بی اختیاری ندارن نباید خودشون رو درگیر کلمه ی ای بی اس کنن و زندگی خودشون رو تلف کنن چون همچین بیماری ندارن فقط یه رژیم خوب می خوان تحت نظر پزشکای طب سنتی یا خودشون فایل های صوتی در مورد تغذیه و مزاج شناسی رو دانلود کنن هر روز گوش بدن وسعی کنن همونارو اجرا کنن مطمئن باشن بعد 6 یا 7 ماه همه چی نرمال میشه یه خوردم تحرک و شاد بودن لازمه.اونایی که مشکلشون صدای شکمه یا بیاختیاری با رژیم بهتر میشن اما درمان نمیشن .من غذا هایی رو تو این چند ماهه مصرف کردم و می کنم که برای بدنم مفیده مطمئنم که ارزش تغذیه ای بالا داره به این که این غذا نفخ ایجاد میکنه یا نه توجهی ندارم بهتر همه ی بچه ها همین کارو کنن چون بیشتر مواد غذایی که علت نفخ هستن تا مدتی اینجوریه بعد دستگاه گوارش عادت میکنه و دیگه حساسیت نشون نمیده .در مورد صدای شکم که مطمئنا روان درمانی جواب میده چون چند مدتی که اوضاع و احوال روانیم به هم ریخته بود همین مشکل رو پیدا کردم ولی الان که بهترم الحمد الله خوب شدم واقعا بچه هایی که این مشکل رو دارن درک میکنم چون خیلی بدتر از بی اختیاریه در مورد بی اختیاری هم مطمئنم جواب میده نتیجش انشا الله 6 ماه دیگه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 8:35 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منظور من از رژیم مصرف تمام مواد غذایی که از نظر طب سنتی مفیده و حذف کامل مواد غذایی که از نظر اونا مضره مثلا اگه میگن گوشت گاو نخورین خوب نمی خوریم یا میگن خام وپخته رو با هم نخورین خوب نباید بخوریم و یا نخود رو خیلی با ارزش میدونن با اینکه تو خیلی ها نفخ ایجاد میکنه پس استفادش کنیم و یکی از اعتقادات اونا اینه که علت ناراحتی های غیر عضوی دستگاه گوارش مصرف اسانس های شیمیایی و جوش شیرین تو بعضی نون ها و مواد غذاییه

بالا

عنوان پست: Re: راهنمایی لطفا..
پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 8:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

از بچه ها کسی داوطلب میشه این رژیمو امتحان کنه ؟بهترین درمان سندرم روده ی تحریک پذیر تغییر رژیم غذایی به رژیم گیاهخواری سالم ، ورزش و فعالیت بدنی هر روزه ، خواب و استراحت فراوان ، استفاده از نور آفتاب بطور روزمره و حل وفصل مسایل روحی – روانی می باشد.
حرکت قدم به قدم بسوی خام گیاهخواری آنهم عمدتا با مصرف میوه های رسیده و شیرین برای کاهش التهاب و آرامش بخشیدن به روده ها

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 1, 92 11:08 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: خوزستان
خیلی رزیم سختی هست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 4:19 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سایه روشن نوشته است:
سلام من هم کاملا با شما موافقم اقا ارش نظر من همینه برای درمان ای بی اس اول غذا درمانی یعنی غذای ما دوای ما و دوای ما غذای ما باشه با همین کار اجابت مزاج من نرمال شده و احساس فوریت در دفع که گریبان گیر من هم بود احساس دفع بعد از غذا خوب شده به اضافه ی درد های شکمی خیلی شدید روی بی اختیاری هم تاثیر داشته اما نه زیاد الان دارم برای درمان این مشکل روان درمانی میکنم ببینم جواب میده یا نه 6 ماه هم برای این وقت میذارم به امید خدا جواب میده اقا ارش به نظر من بچه هایی که بی اختیاری ندارن نباید خودشون رو درگیر کلمه ی ای بی اس کنن و زندگی خودشون رو تلف کنن چون همچین بیماری ندارن فقط یه رژیم خوب می خوان تحت نظر پزشکای طب سنتی یا خودشون فایل های صوتی در مورد تغذیه و مزاج شناسی رو دانلود کنن هر روز گوش بدن وسعی کنن همونارو اجرا کنن مطمئن باشن بعد 6 یا 7 ماه همه چی نرمال میشه یه خوردم تحرک و شاد بودن لازمه.اونایی که مشکلشون صدای شکمه یا بیاختیاری با رژیم بهتر میشن اما درمان نمیشن .من غذا هایی رو تو این چند ماهه مصرف کردم و می کنم که برای بدنم مفیده مطمئنم که ارزش تغذیه ای بالا داره به این که این غذا نفخ ایجاد میکنه یا نه توجهی ندارم بهتر همه ی بچه ها همین کارو کنن چون بیشتر مواد غذایی که علت نفخ هستن تا مدتی اینجوریه بعد دستگاه گوارش عادت میکنه و دیگه حساسیت نشون نمیده .در مورد صدای شکم که مطمئنا روان درمانی جواب میده چون چند مدتی که اوضاع و احوال روانیم به هم ریخته بود همین مشکل رو پیدا کردم ولی الان که بهترم الحمد الله خوب شدم واقعا بچه هایی که این مشکل رو دارن درک میکنم چون خیلی بدتر از بی اختیاریه در مورد بی اختیاری هم مطمئنم جواب میده نتیجش انشا الله 6 ماه دیگه

من خیلی وقتا با غذادرمانی هم به جایی نمیرسم.. یعنی اگه رژیم غذاهایی که شما میگین رو هم رعایت کنم بازم همین که یه ذرررره استرس بگیرم زود دل پیچه میشم و احساس فوریت میاد سراغم! منم باهاتون موافقم ما نباید قبول کنیم مریضیم..چون روحیه مون رو زود میبازیم.. ولی بنظر من ( حالا هرچی علم و دکترا میخوان بگن بگن! ) بی اختیاری گاز روده نمیتونه آی بی اس باشه.. این قضیه بایدددددد یه درمان داشته باشه... مگه میشه همچین چیزی؟ به نظرمن علاوه بر مسئله ی روحی عصبی از لحاظ جسمی هم یه اختلالی هس که هنوز کسی نتونسته ازش سردربیاره.. ایشالاااا دوستانی که این مشکلو دارن زودددد بتنونن از شرش خلاص بشن
واقعا ممنونم از توضیحاتتون مطمئنا ازشون بهره میبریم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 4:57 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

منم با نظرت موافقم المیرا
استرس و اضطراب و... نمیتونه علتش باشه دکترا هرچیزی که علتشو نمیدونن ربطش میدن روحی و استرس :?:
مرسی از دعات
الهی امین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید